1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druztová předčila na penalty Litice


Branky


11

Bezgólovou remízou skončil souboj mezi předposlední Druztovou a čtvrtými Liticemi. Utkání přitom nabídlo šance, ale oba týmy shořely na jejich proměňování. To v penaltovém rozstřelu už byly domácí střelci stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství měly více šancí Litice

Předposlední Druztová hostila čtvrté Litice. Favoritem duelu byl tedy hostující celek. Ten byl také v prvním poločase aktivnější a vytvořil si i několik šancí, které ale nedokázal proměnit. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Obraz hry se otočil, Tihlařík vychytal Liticím bod

Po změně stran Druztová přidala na aktivitě a začala soupeře přehrávat. Gólové příležitosti si tak najednou vytvářeli především domácí. Jejich střelci však troskotali na výborném brankáři Tihlaříkovi, kterému navíc dvakrát vypomohlo i břevno jeho svatyně. Ani Litice žádný ze svých protiútoků nedotáhly do konce a po devadesáti minutách se tak body dělily.

Domácí proměnili všechny penalty

V penaltovém rozstřelu byli domácí exekutoři stoprocentní a proměnili všech pět pokusů, byť si gólman Tihlařík na dvě střely sáhl. Jeden z hráčů Litic naopak selhal a druhý bod tak zůstal v Druztové.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Druztová
Petr Ruml (trenér): Přes zimu jsme posílili o dva hráče. Také jsme trochu změnili systém hry a některé hráče dali na jiné pozice s cílem, abychom začali vyhrávat a nezůstali předposlední. Kluci dali do zápasu všechno a bylo vidět, že chtějí vyhrát. Litice nás ale velmi potrápily. Mají dobré hráče a jejich protiútoky byly velice nebezpečné. Navíc měli výborného gólmana. Pochytal nám řadu šancí, my navíc trefili dvakrát břevno. V závěru jsme museli dohrávat o deseti, protože se nám zranil jeden hráč. Byli jsme rádi, že jsme zvítězili na penalty. Vyzdvihl bych celý tým.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (vedoucí mužstva): Po povedené přípravě, v níž jsme nastříleli hromadu gólů, jsme bohužel v Druztové nedokázali skórovat. V prvním poločase jsme přitom měli 5 – 6 stoprocentních šancí, které jsme neproměnili. V prvním poločase jsme domácí skoro nepustili do hry a hrálo se hlavně na jejich půlce. Předpokládali jsme, že ve druhém poločase rozhodneme, bohužel to bylo ale z naší strany špatné. Přizpůsobili jsme se soupeři a lepší byli domácí. Nás podržel brankář Tihlařík, domácí trefili dvě břevna. My také nevyužili pár šancí, takže to skončilo 0:0. Trvá naše penaltové prokletí. Jeden z našich střelců selhal, naopak domácí proměnili všech pět pokutových kopů. Bod je pro nás málo.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - O. Kosa [-] (46. J. Zeman [-] ) , T. Krysl [-] , T. Linda [-] , V. Němeček [-] (80. J. Hauptmann [-] ) , P. Ženíšek [-] (65. D. Roubal [-] ) , T. Roubal [-] , J. Šlauf [-] , M. Beránek [-] (68. L. Denk [-] ) , P. Fischer [-] , P. Musil [-] (46. P. Jirka [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , J. Kovařík [-] , P. Vacek [-] , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] , T. Aschenbrenner [-] , M. Forman [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 20. P. Musil , 72. L. Denk - 39. P. Vacek , 55. O. Kollros .
Hráči zápasu: J. Tihlařík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Schingler Milan - ŠVANTNER František, VOTRUBA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Druztová potvrzuje, že druhá sezóna ve vyšší soutěži bývá složitější a nachází se až na předposledním místě tabulky. Litice by tam měly zvítězit.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích