2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středočeské derby skončilo nerozhodně


Branky


28. P. Junek , 31. R. Talůžek - 60. L. Brotánek (p.) , 65. M. Kdolský
26

O důležitosti v derby netřeba více psát. O to důležitější bylo zejména pro Dobříš, která se výsledkově zvedá a spolu s tím ji hrálo do karet domácí prostředí. Na zápas si našlo cestu něco přes čtyřstovku diváků!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby Dobříš nabudilo

Začátek zápasu se přeléval z jedné strany na druhou, kdy byly k vidění náznaky šancí u obou celků. Nebezpečné střely vyslali Dort s Talůžkem, ale s oběma si Glogar poradil a vyrážel je na roh. Na další pokus Dobříš dopravila míč do sítě, ale Procházkovi byl odmáván ofsajd. Další dobrou příležitost domácích přerušil Kvěch a po přímáku Dorta hlavičkoval do připravených rukavic hostujícího brankáře Talůžek.

 

Neuběhla ještě ani půl hodina hry a početné publikum se dočkalo první regulerní branky. V. Šrain vyslal do úniku Junka, který si zasekl míč ve vápně a v zakončení byl neomylný - 1:0. Netrvalo dlouho a vedení bylo navýšeno. Slabší chvilku si vybral brankář Glogar, když podběhl autové vhazování Maryšky a Talůžek měl snadnou pozici - 2:0. Za Sedlčany až po dvou inkasovaných gólech zahrozil Senft. Nejprve jeho pokus mířil nad a poté mu šanci zhatil pádem pod nohy Weber.

Sedlčany srovnaly

Stejně jako do prvního, tak i do druhého poločasu vstoupila lépe Dobříš a hned se dostávala do příležitostí. Těsně před Dortem odkopl míč obránce, poté tvrdou střelu Maryšky zblokovala obrana nad. Karta byla na straně Tatranu, konkrétně ji měl v ruce Senft, ale ve výborné příležitosti překopl. Běžela 60. minuta a po celém areálu byl slyšet rázný hvizd sudího - penalta. Masopust ve skluzu zahrál rukou, když míč před branku posílal Kvěch. Tíhu okamžiku na sebe vzal jako správný kapitán Brotánek a nemýlil se - 1:2.

 

Sedlčany korigující branka nakopla a byly více aktivnější. Hájek svou hlavičku poslal jen do Webera. Pět minut po první brance hostí přišla druhá. Na hranici vápna měl míč na kopačce Kdolský, nerozmýšlel se a mířil přesně - 2:2. Dobříš dva rychlé góly schladily a ta nebyla již tak suverénní. V další příležitosti Tatranu zblokoval Liška střelu Sirotka. V závěru se domácí tlačili pro tři body, ale ze závarů před Glogarem nic nebylo a tečkou za základní hrací dobou byla červená pro J. Šraina po dvou žlutých.

Penalty v derby pro Sedlčany

Dobříš si zřejmě dávku všeho pozitivního vybrala v prvním poločase. Weber hned první pokus vychytal Soldátovi, poté ho ale překonal znovu Brotánek, Kdolský, Čejda a Senft. Domácím se nedařilo, skóroval jen Dort s Junkem. V. Šrainovi bylo zařízení malé a proti Masopustovi zakročil úspěšně Glogar. Plusový bod tak putoval do Sedlčan.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Zápas se nám herně příliš nepovedl, zejména pak v prvním poločase. V druhém poločase jsme postupně zvyšovali svoji aktivitu, důraz a podařilo se nám vyrovnat. Zápas tak dospěl do penalt, kde jsme brali bod navíc. Pro nás odmakané dva body z těžkého derby."



Sestavy


MFK Dobříš
R. Weber [-] - J. Horáček [-] (67. O. Matějka [-] ) , R. Talůžek [-] , P. Masopust [-] , V. Šrain [-] - R. Procházka [-] , O. Puchmajer [-] (69. J. Liška [-] ) , J. Šrain [-] , F. Dort [-] - P. Junek [-] , Š. Maryška [-] -

TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , L. Matoušek [-] (41. M. Hájek [-] ) , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] (77. M. Sirotek [-] ) , P. Haas [-] (84. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] , D. Čejda [-]

ŽK: 36. P. Masopust , 50. J. Šrain - 72. M. Krůta , 74. P. Lípa . ČK: 89. J. Šrain .
Hráči zápasu: F. Dort , P. Junek - D. Čejda , M. Kdolský .
Počet diváků: 420. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - TUPÝ Petr, HOCEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra hostů

Dobříš zatím ztratila jen s námi, ale na Sedlčany stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů