Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

24.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení kola! Hořovice nasázely Sokolovu kanára


Branky


17

Takový výsledek byl před víkendovým zápasem čekal málokdo. Fotbalisté Hořovic ale uspěli na hřišti loňského účastníka třetí nejvyšší soutěže poměrem 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během jarní části sezony se Hořovice trápily v zakončení. Tentokrát ale hodily špatnou koncovku za hlavu a na západě Čech pálily ostrými. Hosté byli od první minut překvapivě aktivnější a nejspíše i zaskočili domácí fotbalisty. Hořovice se ujaly vedení po dvaceti minutách hry. Domácí ztratili balon na útočné polovině a hosté rozjeli bleskový brejk. Nikolas Wacker si pak ve vápně navedl míč na svoji pravou nohu a prostřelil gólmana Štrunce. Do konce první půle se povedlo hostům přidat ještě jednu branku. Dva hráči hostů se vraceli z ofsajdového postavení, což trochu zaskočilo domácí obranu. Michal Záluský si ale skvěle naběhl na kolmý balon a poté i s pomocí teče blokujícího obránce dostal balon do sítě. 

 

Ani pauza ale domácím fotbalistům nepomohla. Brankář Štrunc byl pozdě v souboji ve vápně, fauloval protihráče a nařízen byl pokutový kop. Lukáš Vostárek zachoval chladnou hlavu a penaltu v poklidu proměnil. To byl poslední hřebíček do domácích nadějí. Hořovice navíc stále měly chuť k přidávání dalších branek. O chvilku později se znovu trefil Michal Záluský. Už pátou branku poté zařídil Ondřej Bělohlávek. Domácí si nakonec vypili hořký kalich do úplného dna, když se ještě prosadil teprve sedmnáctiletý Vít Průša



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
Jiří Mareš: Věděli jsme, že Sokolov má kvalitu v ofenzivě, ale my zase umíme držet míč a hrát zodpovědně a organizovaně, proto nedostáváme příliš gólů. Chtěli jsme ovšem prolomit naše jarní trápení v ofenzivě a zůstat v kontaktu aspoň se třetím týmem tabulky. To se nám povedlo znamenitě, podali jsme výborný výkon ve všech směrech a musím tým pochválit za přístup a stoprocentní výkon. Prakticky od začátku zápasu jsme byli lepší a po dobrých akcích šli zaslouženě do dvougólového vedení. Do druhé půli jsme vstoupili také dobře a po chvíli dali z penalty další gól. Soupeř se snažil něco vymyslet, ale kromě jedné šance po rohu si nic nevytvořil. Tentokrát jsme si vytvořili dostatek šancí a správně je vyřešili. Na druhou stranu se hrál konečně oboustranně fotbal a ne kopaná jako s Mariánkami nebo s Aritmou, kteří chtěli jen bořit a betonovat. Za to soupeři patří kredit. Teď je potřeba na tenhle výkon navázat v dalších zápasech a umístit se co nejvýš v tabulce.



Sestavy


FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - L. Komberec [-] , D. Kubinec [-] (76. R. Stehlík [-] ) , T. Zázrivec [-] (52. M. Dubnický [-] ) , L. Václavík [-] , M. Štůla [-] (65. T. Mikleš [-] ) , K. Rmoutil [-] (76. J. Schulz [-] ) , M. Nagy [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , A. Čížek [-]

SK Hořovice
M. Koten [-] - V. Königsmark [-] (73. O. Bělohlávek [-] ) , L. Landa [-] , L. Vostárek [-] , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] (84. V. Průša [-] ) , J. Mareš [-] (79. T. Kos [-] ) , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] (84. J. Kalina [-] )

ŽK: 37. M. Záluský , 61. L. Vostárek , 71. M. Kuška , 75. V. Königsmark .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pálek Ondřej - KRAČMER Marek, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích