2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečný obrat Černého Dubu v Mladém


Branky


17

Fotbalisté Mladého ve svém posledním domácím zápase této sezóny přivítali celek Černého Dubu. Skvělý duel přinesl pět branek a zejména skvělý obrat hostujícího Slovanu, který po brankách Schneidera a Švercla v rozmezí dvaceti minut dokráčel k zisku nesmírně cenného vítězství za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Na branku se v tomto utkání dlouho nečekalo. Hned v 1. minutě se dostali do vedení domácí, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Štěpán Masák a dorazil míč do odkryté branky – 1:0. Za celý poločas bylo šancí na obou stranách po málu a hrálo se převážně jen mezi vápny. Ovšem hosté se dostávali těžko do kombinace, domácí byli rychleji u míčů a moc toho hostům nedovolili. Ve 25. minutě mohli domácí navýšit vedení, ale Hošna vyhlavičkoval míč z brankové čáry. Na druhé straně zahrozili také hosté. Na centrovaný míč si naběhl Vančura, jehož střelu vychytal Dvořák a následnou dorážku ještě stačil vyrazit do tyče. Skóre se tak neměnilo a do šaten šli tak veselejší domácí.

 

Hosté dokázali nepříznivý stav otočit o odvézt tři body

Ve druhém poločase začali opět aktivněji domácí a byla z toho druhá branka. Linhart přihrával pod sebe na osamoceného Miloše Schustera, který prostřelil brankáře Holého – 2:0. Po tomto vstřeleném gólu domácí hra poklesla a do útoku se začali tlačit hosté. Nejprve se po faulu na Kapouna prosadil Viktor Karafiát, který proměnil pokutový kop, zavelel k obratu a snížil stav utkání – 2:1. Vyrovnávací branku vstřelil v 72. minutě David Schneider, který dostal přihrávku za obranu a střelou na zadní tyč překonal Dvořáka – 2:2. Do konce zápasu zbývalo pár minut, ale hosté byli v neskutečném laufu. V nastaveném čase se Bakalář dostal do vápna, přihrávkou pod sebe našel Welsera, kterého vychytal Dvořák, ale odražený míč se dostal zpět k Bakalářovi, který opět přihrávkou pod sebe vybídl Michala Švercla ke skórování a ten prostřelil brankáře Dvořáka. Hosté tak dokonali neskutečný obrat během poslední půl hodiny a posunuli se tak na třetí místo v tabulce.

Autor: Václav Welser 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Miloš Schuster (hráč): Zápas se nám podařilo dobře začít, dali jsme rychlý gól. V druhé půli jsme přidali druhý, ale místo toho aby jsme to dohráli v klidu tak jsme to ještě dokázali prohrát. Prostě bída.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - L. Szojka [-] , M. Pešek [-] , J. Vokáč [-] , D. Vrzal [-] , R. Koch [-] , M. Zemek [-] , M. Schuster [-] , V. König ml. [-] , P. Šimek [-] , L. Vraný [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - M. Liebl [-] , P. Pojar [-] , P. Hošna [-] , J. Vančura [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-]

Hráči zápasu: V. Karafiát , F. Kapoun .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - HLAVÁČ Josef (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Mladé má výborné jaro a i přes to, že to nebude mít v sobotu vůbec lehké, tak poslední zápas potvrdí výhrou a záchranou v soutěži.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů