1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub doma podlehl Novým Hradům, dvakrát se trefil Silmbrod


Branky


18

Fotbalisté Černého Dubu v 15. kole III. třídy doma podlehli Novým Hradům 1:2. O osudu zápasu se rozhodlo až ve druhém poločase. Nejdřív šli hosté ve 28. minutě do vedení. Do přestávky snížil Kapoun. Jenže ve druhém poločase se podruhé v zápase trefil Silmbrod a Nové Hrady se tak dál drží v tabulce těsně za vedoucím Borkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Velmi atraktivní šlágr kola mezi druhým a čtvrtým celkem tabulky, kde bylo o co hrát. Nové Hrady vyučovaly z produktivity a vezou z Černého Dubu všechny body. Už začátek zápasu naznačoval, že ani jedno mužstvo nechce bránit a hrál se na obou stranách útočný fotbal. Hned v první minutě se dostal do šance Šedivý, branku však vážněji neohrozil. Více než stoprocentní šanci měli domácí v 5. minutě, když se po krásné akci na jeden dotek dostal Kapoun do brejku, kterého Tomášek vychytal. Tentýž hráč domácích se v 18. minutě dostal opět do šance, ale trefil pouze vybíhajícího Tomáška. Do vedení se nakonec dostali hosté ve 28. minutě, když se odražený míč dostal k Martinu Silmbrodovi, který pohotovou střelou k tyči prostřelil Holýho - 0:1. Schneider mohl ve 35. minutě vyrovnat, ale jeho přímý kop krásně vychytal Tomášek. Do poločasu se nakonec vyrovnat domácím podařilo. Ve 42. minutě se Filip Kapoun dostal ke střele na hranici velkého vápna a umístěnou střelou překonal Tomáška – 1:1. 

 

Hosté díky Silmbrodovi odvážejí tři body

Zápas začali aktivněji domácí, ale ke vstřelení gólu to nestačilo. Za to hosté vyučovali z produktivity. V 56. minutě si na centr naskočil úplně osamocený Martin Silmbrod a hlavou umístil míč k tyči – 1:2. Další velkou šanci měli opět hosté v 63. minutě, přetažený balon se dostal ke Silmbrodovi, který tentokrát branku přestřelil. Vyrovnání domácích mohlo přijít v 70. minutě. Kapoun se dostal přes dva bránící hráče domácích a vybídl Karafiáta ke skórování, ten však vyloženou šanci nevyužil a trefil míč vedle levé tyče. Zbytek zápasu byl v režii domácích, když hosté spíše bránili výsledek a hráli na rychlé protiútoky. Ke skórování měli však daleko jak hosté tak i domácí. Nové Hrady si tak pojistili výhrou druhé místo a Černý Dub klesl na páté místo.

Autor: Václav Welser

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Patrik Hošna (hráč): Pro oko diváka určitě atraktivní fotbal, kde bylo k vidění dost šancí na obou stranách. První poločas to byl vyrovnaný zápas. Druhou půli jsme převzali otěže zápasu, když nám akorát chyběl klid a štěstí v koncovce.

TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Černý Dub je jedním z mála týmu v této soutěži, který se prezentuje pěkným, technickým fotbalem. Nám se čas od času taky povede něco, co třeba i trochu smrdí fotbalem a tak krásné sobotní odpoledne, na dobře připraveném trávníku, bylo příslibem kvalitního fotbalového zážitku. Realita byla bohužel dost jiná. Úvod jsme lehce zaspali, ale Dub toho naštěstí nedokázal využít. To my prakticky z první velké šance dokázali skórovat. Domácí obrana nechal M. Silmbrodů trochu prostoru, a ten jim přesnou ranou k tyči ukázal, že to byl velmi špatný nápad. Hra se poté dost vyrovnala, ale ten slibovaný herní koncert to rozhodně nebyl. Černý Dub mohl srovnat z přímého kopu, ale míč se mi podařilo vytlačit na tyč. Náš slibný přímák zase skvěle vychytal domácí brankář. Černodubští se ale těsně před konce poločasu přece jen dočkali srovnání. Náš obránce šel na hranici vápna do šprajcu s domácím Kapounem, z čehož vzešla celkem nečekaná střela, která zapadla přesně pod břevno. Jestli první půle až tolik krásy nepobrala, tak ta druhá byla už v podstatě jen boj. Náš jediný zářivý a jak se ukázalo, tak i rozhodující moment přišel v 56. minutě, když Hrb našel milimetrovým pasem hlavu Silmbroda. Ten se po ronaldovsku zavěsil na pár vteřin do vzduchu a přesnou palicí nás opět poslal do vedení. Dub se snažil zareagovat, ale k nějakému kloudnému zakončení je naše obrana, která kolikrát hrála i na hranici sebeobětování, nepouštěla. Stejně marné byli i snahy domácích, dojít si pro penaltu a tak jsme si z Nových Homolí nakonec přeci jen odvezli jednoznačně nejvydřenější 3 body této sezony. Titul hráče utkání by si tentokrát od nás zasloužil opravdu každý. Každý na hřišti nechal úplně všechno, kolikrát i přes různá bolístky. Vyberu gólového Martina Silmbroda a srdcaře Lukáše Brousků.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - V. Karafiát [-] , M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , K. Šedivý [-] , M. Němec [-] , L. Brousek [-] , V. Rys [-] , J. Tomášek [-] , V. Soubusta [-] , T. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-]

ŽK: 70. L. Brousek .
Hráči zápasu: L. Brousek , M. Silmbrod .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BROM Josef - KRČMÁŘ Jiří (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Tady bude pěkná podívaná. Oba týmy jsou nadstandardní na okresní soutěž a patřili k těm, co předváděli hezký fotbal. Nové Hrady nejenže k tomu hrají pěkný fotbal, ale jsou ještě velmi agresivním a houževnatým soupeřem, myslím že to bude na hřišti vidět a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů