7:2
(1:1)
8. Š. Sahan
70. J. Zýka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky si vysokou výhrou nad Lokomotivou ČB "B" pojistily záchranu v OP


Branky


35. V. Hrabčák , 51. J. Pilný , 61. T. Hála , 62. J. Hála , 70. L. Formánek (p.) , 76. J. Pilný , 89. J. Hála - 8. Š. Sahan , 70. J. Zýka (p.)
14

V posledním kole potřebovaly domácí Žabovřesky nutně získat 3 body, aby měly jistotu záchrany. Béčko budějovické Lokotky přijelo pouze v 11 lidech a bez gólmana. Nejkratší sirku si v hostujícím týmu vytáhl Tomáš Kvěch a tak musel předvést, že mu to půjde rukama stejně dobře jako v házené, kterou dříve úspěšně hrával. Na podzim se body dělily po remíze 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance se zasloužily oba týmy

Ve velkém vedru začali zápas na hřišti v Žabovřeskách lépe hosté konkrétně Štěpán Sahan, který poslal svůj tým v 8. minutě do vedení - 0:1. Hostům se dařilo držet těsný náskok další půlhodinu. Za domácí snižoval v 35. minutě po rohovém kopu výborný hlavičkář Vít Hrabčák a vyrovnal průběžný stav zápasu na 1:1. Stejným výsledkem skončil vcelku vyrovnaný první poločas.

Domácí využili převahu fyzických sil a Lokomotivu ve druhém poločase přejeli

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. Nikým nehlídaný Josef Pilný prostřelil v 51. minutě jinak dobře chytajícího T. Kvěcha - 2:1. Poté v rozmezí 2 minut přidali domácí další 2 góly, nejdříve se v 61. minutě trefil Tomáš Hála - 3:1 a o minutu později i Jakub Hála - 4:1. Na 5:1 zvyšoval v 70. minutě Luboš Formánek, jenž se postavil k nařízenému pokutovému kopu a trefil přesně šibenici. Ve stejné minutě se kopala penalta i na druhé straně. Stejně zkušeně si s ní poradil kapitán Lokotky Jonáš Zýka - 5:2. Domácí se ale strachovat o výsledek a tím pádem setrvání v okresním přeboru i pro příští sezónu nemuseli. Na hráčích Lokotky se viditelně začala projevovat únava. A tak se nikdo z přítomných diváků, kteří celý zápas hlasitě povzbuzovali domácí, nedivil, když v 76. minutě přidal Josef Pilný svůj druhý gól na 6:2. Tečku za celou sezónou a při záchraně Žab udělal v 89. minutě stylově domácí kapitán Jan Hála, který využil chybu v rozehrávce hostů a zvýšil na konečných 7:2. Vzápětí ukončil svým hvizdem rozhodčí J. Škuthan zápas. 



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva ČB B
Zdeněk Gregor ( hráč ): Do Žab jsme vyjeli jenom s 11 lidmi a hlavně ve druhém poločase to bylo znát. Zápas byl posledním vystoupením pro našeho kapitána Jonáše Zýku. Musel bych hodně vzpomínat a možná bych ani na nikoho nepřišel, u koho mě tolik mrzelo, že se loučí s fotbalem. Přesto doufám, že ho časem začnou kromě slabin svrbět i nohy a zase ho uvidím na hřišti. Na druhou stranu bude aspoň volba novýho kápa a já jsem připraven tu funkci vzít. Tuším ale, že na moji pozici 8. zástupce se nic nezmění…



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Hála [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

TJ Lokomotiva ČB B
T. Kvěch [-] - P. Liška [-] , J. Wenzl [-] , P. Kříž [-] , R. Fošum [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , P. Kamiš [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-] , J. Bobek [-]

Hráči zápasu: J. Pilný , T. Hála .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠTANDA Rudolf (N), MAREŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra hostů

Osobně bych si přál, aby se Žáby zachránily na úkor Borovan, protože když si vzpomenu na domácí zápasy Borovan proti nám a právě Žabům (zajímavé je, že oba zápasy “řídil” rozhodčí Feitl), tak si ještě teď říkám, jestli to někomu za to stojí. Každopádně nemůžu tipovat proti svým.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích