1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V záchranářském souboji prohrály Žabovřesky na hřišti v Římově


Branky


14

V přímém záchranářském souboji o důležité body se na hřišti v Římově utkalo domácí poslední mužstvo tabulky s třetím týmem od konce ze Žabovřesek. V posledních 4 zápasech se domácím podařilo vybojovat 4 body, které je katapultovaly opět na dosah dalším týmům  ze spodní části tabulky. Naopak hosté ze Žabovřesek poslední 4 duely odešli s prázdnou a do posledního kola budou bojovat o záchranu OP i pro příští sezónu. Vzájemný podzimní zápas skončil výhrou 3:0 pro Žabovřesky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Zápas začal opatrně a prvních 20 minut se ani jedno mužstvo nedostalo do vyložené šance. Poté se začali prosazovat do šancí především domácí, ale M. Bauer nejprve netrefil branku nohou a následně ani hlavou po rohovém kopu. Hosté spoléhali především na rychlé protiútoky, jenže i ty většinou končily před pokutovým územím bez valného zakončení. A když ve 40. minutě domácí J. Martiš trefil hlavou po dalším rohovém kopu pouze tyč, skončila první půle bez branek.

Vítězný gól vstřelil domácí hráč

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a po sedmi minutách se dostali do vedení, když kapitán Jiří Rytíř i s notnou dávkou štěstí v 52. minutě prostřelil gólmana hostů M. Škaroupku - 1:0. Po vstřelení branky se hra změnila a to především proto, že hosté otevřeli hru a domácím umožnili chodit do otevřené obrany. Domácí od 60. minuty měli asi pět vyložených šancí, ale v zakončení selhávali a tak hosté stále sahali po bodu. V samotném závěru si sice vytvořili pár náznaků šance, ale k přímému ohrožení domácí branky se nedostali a tak Římov po těsné výhře 1:0 stále bojuje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Tři body byla dneska nutnost, takže samozřejmě spokojenost. Ale měli jsme spoustu šancí bez využití a tak se zbytečně bojíme o výsledek až do konce.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Nebyl to moc koukatelný zápas, postavení týmů mluvilo za vše. My ze začátku nedali několik větších šancí, největší měl Pilný, kdy šel sám na gólmana a nedal. Ovšem potom byli lepší domácí a kdyby proměnili všechny větší jejich šance, výsledek by dopadl mnohem hůř. Vyhráli zaslouženě. Teď nás doma čeká Lokáda a nemůžeme si dovolit ztratit body, jinak nás čeká to nejhorší. Budeme se rvát do poslední minuty!



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - F. Šmíd [-] , L. Froněk [-] , J. Martiš [-] , P. Crkva [-] , J. Rytíř [-] , P. Havlíček [-] , P. Žáček [-] , M. Pečenka [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , M. Vašíček [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-]

ŽK: 32. V. Vácha .
Hráči zápasu: P. Novák , J. Rytíř .
Místo: Římov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - FUXA Jaroslav (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak, než věřit našemu týmu. Sice máme plno zranění, ale jsme bojovníci a doufám, že v Římově se bude hrát fair play.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích