2:1
(0:0)
70. P. Langer (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hluboká "B" vybojovala proti Borovanům další domácí vítězství


Branky


48. K. Jonáš , 60. A. Bůrka - 70. P. Langer (p.)
14

Rezervní mužstvo Hluboké se může v letošním ročníku pyšnit alespoň jedním prvenstvím a to, že v tabulce zápasů odehraných na domácích hřištích je jednoznačně nejlepším týmem. V doposud odehraných 11 zápasech zvítězili domácí hráči v 9 případech, 1 remizovali a jedinou jarní porážku si připsali na jaře proti mužstvu z Trhových Svinů. Hosté z Borovan jsou týmem, který je schopný vybojovat body jak na domácím hřišti, tak ale i při výjezdech na hřištích soupeřů. Přesto se hostům letošní ročník příliš nevydařil a stále nemají jistotu záchrany OP i pro příští rok. V podzimním měření sil se z výhry 2:1 radovali hráči z Borovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl šance, ale žádnou branku

Od začátku zápasu se na hřišti zdál být nebezpečnější tým hostů z Borovan. Jen v prvních 20 minutách utkání neproměnili hostující hráči tři protiútoky do ne příliš jisté domácí obrany. Neuspěl jak hostující M. Tomášek, tak ani M. Kříž, který obehrál domácího obránce, ale místo zakončení se rozhodl ještě pro jednu kličku domácímu brankáři M. Hrtusovi, který jeho úmysl vystihl a sebral mu míč z kopačky. Druhá půle prvního poločasu zase patřila domácímu týmu, který svého soupeře přitlačil a jeho hráči si vytvářeli nebezpečnější šance, které ale trestuhodně neproměňovali a při hostech také stálo štěstí. Bylo tomu například při rozehraném rohovém kopu, kdy se domácí hráč dostal k hlavičce, ale jeho pokus hraný o zem ještě stihl na brankové čáře vyrazit hlavou na další rohový kop dobře postavený hostující hráč P. Langer. Další velká příležitost přišla z trestného kopu, který domácí hráč zahrál výborně, ale ještě lepší zákrok předvedl hostující brankář V. Knechtl, který konečkama prstů ještě míč vyrazil těsně nad břevno na další rohový kop.

Hrači Hluboké byli hladovější a produktivnější při cestě za výhrou

Hned na začátku druhého poločasu se domácí hráči dostali k zahrání další standartní situace v podobě rohového kopu, který tentokrát sehráli na výbornou a po dobře sehraném signálu ve 48. minutě se prosadil hlavou domácí obránce Karel Jonáš a poslal hlubocké mužstvo do vedení - 1:0. Hosté se snažili co nejdříve odpovědět na vedoucí branku domácího celku a hráči z Borovan prověřili dvěma nebezpečnými projektily domácího brankáře, který byl ale pozorný a se střelami si poradil. Naopak se o slovo v 60. minutě přihlásili opět domácí fotbalisté, když využili chyby hostujícího mužstva a Adam Bůrka poslal svůj tým do dvoubrankového vedení - 2:0. Hosté poté domácí tým, který začal spíše výsledek bránit, zatlačili a začali hrát vabank, aby se pokusili se zápasem ještě něco udělat. Jejich nátlaková hra se vyplatila a v 70. minutě po faulu na hostujícího J. Čermáka dostali borovanští možnost kopat pokutový kop. K němu se postavil zkušený Petr Langer a bez problémů snížil - 2:1. Zbývajících 20 minut, které měli hosté ještě na vyrovnání, nadále tlačili domácí tým a ti zase spoléhali spíše na brejkové situace. Hostující M. Kříž nejprve svoji střelou těsně minul tyč domácí brány, R. Chrástka se neprosadil pěknou střelou k tyči, kterou mu chytil opět pozorný domácí brankář M. Hrtus a v 90. minutě vyslal ještě poslední krásnou střelu P. Langer přímo do šibenice, kterou ale parádním zákrokem opět zneškodnil domácí brankář.



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Kluci dnes hráli dobře, ale neproměnili jsme bohužel mraky šancí, což nás stálo lepší výsledek. V první půli jsme hrozili protiútoky a domácí si zase vypracovali dvě tutové šance. I když jsme si v kabině něco řekli, bohužel jsme dostali velmi brzy první branku ze standartní situace. Musím uznat, že domácí brankář chytal opravdu výborně a několikrát svůj tým podržel. Z naší strany musím pochválit celé mužstvo, které bojovalo a všichni hráli výborně. Pokud bych měl někoho vypíchnout, tak by to byl Radek Chrástka, Martin Tomášek, Petr Langer, David Langer, Kuba Čermák, Bóža Němec a gólman Láďa.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
M. Hrtus [-] - P. Tůma [-] , K. Štabrňák [-] , F. Brom [-] , P. Salva [-] , V. Marek [-] , M. Jankovský [-] , K. Vácha [-] , O. Krátký [-] , J. Hrouz [-] , M. Čuhaj [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - B. Němec [-] , J. Pečman [-] - M. Kříž [-] , D. Langer [-] , M. Račák [-] , J. Čermák [-] , P. Langer [-] - M. Tomášek [-] - L. Podroužek [-] , P. Dubec [-]

Hráči zápasu: M. Hrtus , K. Jonáš - V. Knechtl .
Místo: Hluboká nad Vltavou. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ČUHAJ Martin (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan JEREMIÁŠ
Tip experta: výhra domácích

Borovany se trápí, proto si myslím, že i dnes odjedou bez bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích