J. Hála 22. (p.)
P. Pokorný 67.
J. Pilný 76.
3:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky podlehly Zlivi a po čtvrté za sebou nebodovaly


Branky


22. J. Hála (p.) , 67. P. Pokorný , 76. J. Pilný - 19. T. Kučera , 42. J. Slavík , 49. M. Fürst , 59. J. Slavík , 88. R. Bican
12

Domácí žabovřesky se v posledních týdnech potýkají s nepřízní osudu, což se odráží i na výsledkách týmu, který poslední 4 zápasy nebodoval a propadl se na 12. místo průběžné tabulky OP. Hosté ze Zlivi naopak drží sérii 180 minut bez obdržené branky, přičemž 3 duely za sebou neprohráli a stále tak atakují čelo tabulky a jsou jedním z aspirantů na celkového vítěze letošního ročníku OP. Podzimní střetnutí obou mužstev dopadlo výsledkem 4:1 ve prospěch Zlivi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá první půle nabídla tři branky

Vstup do zápasu se lépe vydařil hostujícímu celku ze Zlivi. Hned v úvodu utekl ze strany J. Slavík, ale šanci neproměnil a stejně tak jej v prvních minutách napodobil T. Kučera. V 19. minutě si z levé strany na střed navedl míč hostující útočník Tomáš Kučera a křížnou střelou po zemi k tyči otevřel skóre zápasu - 0:1. Domácím hráčům se ale záhy podařilo stav zápasu srovnat, když rozhodčí Z. Krčín nařídil po sporné ruce zlivského J. Zruna spornou penaltu ve prospěch domácích a kapitán Jan Hála se ve 22. minutě nemýlil - 1:1. Poté si oba týmy vytvořily dalších několik šancí, ale nedokázaly je dotáhnout do přesného finálního zakončení. Domácí nejvíce hrozili ze standartních situací, kdy po jednom rohovém kopu dokonce i hlavou trefili tyč hostující branky. Ve 42. minutě vyslal za domácí obranu přihrávku hostující M. Maňhal na Jakuba Slavíka a ten poslal míč mezi nohama domácího brankáře M. Škaroupky do brány - 1:2. Domácí pomezní rozhodčí sice signalizoval ofsajdovou situaci, ovšem pan rozhodčí Z. Krčín nereagoval. Žabovřeští mohli ještě do poločasu srovnat, kdy po hezkém centru z pravé strany měl gól na hlavě T. Hála, ovšem hostující gólman J. Remta senzačně vytáhl jistý gól.

Střelecké hody nabídl druhý poločas

Nástup do druhého poločasu se domácím hráčům absolutně nepovedl, hledali se a také dostali dva góly a spousta fanoušků si myslela, že je po zápase. Ve 49. minutě dostal na pravé straně přihrávku od R. Bicana útočník T. Kučera, prošel do vápna a na penaltě našel neobsazeného Matěje Fürsta, který trefil míč z první přesně k tyči - 1:3. Za dalších deset minut v 59. minutě založil další akci R. Bican, který prošel přes dva hráče, míč přihrál na Jakuba Slavíka, jenž si míč zpracoval a pod brankářem trefil míč podruhé v zápase do sítě - 1:4. V 67. minutě přišla chyba hostujících hráčů, po které si s prvním zakončením hostující brankář ještě poradil, ale míč, který se vrátil na domácí kopačky, se dostal na zadní tyči k nepokrytému Pavlu Pokornému a ten snížil - 2:4. Uběhlo pár minut a hosté se museli začít strachovat o vybudovaný třígólový náskok, protože v 76. minutě hostujícího J. Remtu prostřelil domácí hráč Josef Pilný - 3:4. Poté se domácí pokoušeli využít tlaku a vytvořili si ještě pár šancí, i když žádná z nich nevolala po gólu. Hostům se vydařil v 80. minutě protiútok, při kterém byl ve vápně faulován T. Kučera a pan rozhodčí odpískal pokutový kop. J. Slavík dostal příležitost zkompletovat hattrick, což mu překazil domácí brankář, který jeho pokus zneškodnil. Přesto se pojistky hosté dočkali v 88. minutě, kdy utekl domácím fotbalistům zkušený hráč Radek Bican, obelstil ve vápně tři hráče a pečetil vítězství hostů - 3:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): V tomto zápase jsme chtěli urvat doma nějaký ten bod, ovšem věděli jsme, že přijede velice kvalitní soupeř a to se ukázalo i na hřišti. Kluci ze Zlivi byli výborný v poměru šance-gól, kdy jakmile si vypracovali nějakou větší šanci, tak skončila gólem. Hosté vyhráli zaslouženě, ovšem my si za bojovnost zasloužili bodovat, herně to byl náš nejlepší zápas jara.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Od začátku zápasu jsme byli aktivnějším týmem zápasu, který měl více míč na svých kopačkách. Se třemi body, pro které jsme si do Žabovřesek jeli, jsme určitě spokojeni. I naše hra se proti minulému domácímu zápasu s Úsilným zlepšila a šla nahoru. Přesto nás mrzí ty dva obdržené góly ve druhém poločasu, kterými jsme si zbytečně zkomplikovali závěr zápasu. Domácí bojovali a po bodu sahali, ale naštěstí jsme to ustáli a rozhodli gólem před koncem zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , M. Vašíček [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , R. Bican [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Viktora [-] , M. Suchý [-]

ŽK: 65. T. Hála - 16. J. Zrun , 70. T. Kučera .
Hráči zápasu: J. Slavík , T. Kučera , M. Viktora .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan JEREMIÁŠ
Tip experta: remíza

Zliv v minulém kole proti nám nic extra nepředvedla, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů