5:1
(3:0)
80. J. Čada (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neplachov si snadno poradil s hráči Úsilného


Branky


7. M. Dušák , 19. J. Hruška , 38. M. Pícha , 72. D. Štěcha , 80. P. Mohamed - 80. J. Čada (p.)
19

V 17. kole do Bukovska k utkání s domácím Neplachovem zajížděl tým z Úsilného. Domácí si chtěli napravit reputaci po prohře z Perštátu a předchozí smolné remíze s rezervou Lokotky. Hosté byli naopak povzbuzeni trochu nečekanou výhrou proti béčku Hluboké. Počasí fotbalu zrovna moc nepřálo a tak hrací plocha měla do ideálních parametrů daleko...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná dominance domácího celku

Neplachovská aktivita od úvodního hvizdu a napadání přineslo ovoce už v 7. minutě. Martin Dušák vystihl rozehrávu hostujícího stopera M. Stejskala a v pokutovém území si poradil na jedničku, když pohotovou střelou poslal domácí do vedení - 1:0. Rychlý gól domácí nabudil a na hosty měl účinek zcela opačný. Ti se nedokázali dostat do hry, takže na balónu byli stále domácí. Většinu akcí táhli neplachovští po pravé straně a druhý gól visel ve vzduchu. Když na poslední chvíli zblokovali hostující obránci zpětnou přihrávku na nabíhající spoluhráče M. Píchovi, tak další prudká přihrávka z pravé strany z následné akce tentokrát M. Dušákovi už vyšla a po rychlém kontru se prosadil Jaroslav Hruška, který v 19. minutě z první prudce uklidil balón za bezmocného brankáře R. Hloušku - 2:0. V dalších minutách zkoušeli hosté z Voselna něco vymyslet, ale nedařilo se jim podržet míč za půlící čarou a tak přicházeli útoky domácích. Ti ale své šance neproměnili. A tak na další gól jsme si museli počkat do 38. minuty. Tentokrát vše začalo na levé straně. D. Štěcha se rozběhl po lajně, obešel dva soupeře, ale o balón před šestnáctkou přišel. Když už to vypadalo, že hosté nebezpečí zažehnali, opak byl pravdou. V napadání pokračoval neplachovský Michal Pícha, vypíchl míč J. Vondřichovi a z velkého úhlu zasunul k tyči - 3:0. Hosté pak do přestávky přeci jen zahrozili nebezpečnou standartní situací, ale skóre se už do poločasového hvizdu neměnilo. Výrazně spokojenější tak do šaten odcházeli domácí, kteří zaslouženě vedli o tři branky.

Útlum hráčů Neplachova, ale přesto stav zápasu ještě navýšili

Druhá půle začala z pohledu domácích poněkud vlažněji a hosté tak měli možnost korigovat výsledek a vrátit se do zápasu. Balón měli více na kopačkách hráči z Úsilného, a tak se museli bránit i domácí. Ty jakoby třígólový náskok uspokojil a přenechali tak aktivitu hostům a Voselno si gólovou šanci připravilo, když v 60. minutě pálil po kombinaci na krátko z pravé strany v pokutovém území V. Dolejšek. Bránící hráče však neprostřelil a balón se odrazil mimo tři tyče. Herní výpadek domácích ještě trval několik minut, ale hosté z toho dokázali vytěžit jen náznaky šancí, kterým chybělo přesnější zakončení a několik standartních situací, které však moc vzrušení nepřinesly. A jak se dávají góly, tak mohli zas předvést v 72. minutě domácí, když po rychlé souhře a nenápadné akci dostal přihrávku mezi obránce rozběhnutý David Štěcha, jenž procedil balón za záda vybíhajícího brankáře hostů - 4:0. Další gólový moment a trochu vzruchu pak přišlo v 80. minutě, kdy čestný úspěch zaznamenali hosté. Po idividuální akci a faulu na středem pronikajícího Jakuba Čadu ukázal rozhodčí Šafránek na penaltový puntík a sám faulovaný poslal balón přesně k levé tyči Bickovy brány - 4:1. Poslední slovo ale chtěli mít domácí a tak po další pěkné kombinační akci přečíslili rozběhnutí neplachovští obránce Voselna a Patrik Mohamed se stále ještě v 80. minutě mohl zeptat gólman hostů R. Hloušky, kam ho chce. Balón prosvistěl k levé tyči a tato souhra dala výsledku konečnou podobu - 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( hráč ): První část se nám opravdu povedla. Byli jsme v pohybu, dobře napadali a z této aktivity vytěžili třígólové vedení. Hosté se v podstatě k ničemu nedostali. Ve druhé části už jsme nebyli tak aktivní a zbytečně jsme nechali hrát soupeře, ale po rychlých a pohledných akcích jsme přidali další dva góly. Takže spokojenost.

Úsilné
David Kokrment ( hráč ): Věděli jsme, že Neplachov hraje doma výborně, byli jsme na vítězné vlně a měli potřebnou dávku sebevědomí. Ale už první minuty ukazovali, jak silný soupeř proti nám stojí. Zápas jsme si prohráli sami, když jsme soupeři téměř 3 góly darovali. Výhra Neplachova byla za náš herní výkon jednoznačně zasloužená. Vyzdvihl bych 2 hráče, kteří hráli skvěle. Patrik Mohamed hrál neuvěřitelně na středu hřiště. Byl téměř u všeho. Druhým hráčem byl Honza Láník. Odváděl skvělou práci směrem dozadu a zároveň podporoval útok přesnými dlouhými míči. Klobouk dolů.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Dušák [-] , M. Pícha [-] , M. Hruška [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , D. Štěcha [-] , L. Sobota [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

Úsilné
R. Hlouška [-] - J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , P. Kaše [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] , D. Kokrment [-] , M. Stejskal [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-]

ŽK: 70. P. Kaše .
Hráči zápasu: J. Hruška , M. Dušák , P. Mohamed , D. Štěcha .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Josef - ŠÍMA Václav (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jaroslav HRUŠKA
Tip experta: výhra domácích

Na podzim jsme v Úsilným odehráli zatím asi nejlepší zápas v sezóně a jasně vyhráli. Snad se nám povede něco podobného a odčiníme prohru na Ruďáku. Rádi bychom se zase přiblížili ke špičce soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza