Roli favorita proti Římovu Olešník "B"/Temelín potvrdil


Branky


20

Zdánlivě jednoznačné utkání měl nabídnout souboj druhého týmu tabulky Olešníku "B"/Temelínu se zatím beznadějně posledním mužstvem z Římova. O tom, že takové zápasy můžou být nevyzpytatelné hovořil i fakt, že podzimní vzájemný duel vyhrál Římov v poměru 2:1. Jenže dosavadnímu outsiderovi soutěže z Římova se nedaří ani na jaře a z úvodních 3 zápasů vybojovali hráči pouze bod s předposlední Horní Stropnicí. Na druhé straně Olešník "B"/Temelín má jarní bilanci 1-1-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase padl vítězný gól

Od začátku zápasu se co nejdříve snažil domácí tým Olešníku B/Temelínu vstřelit úvodní branku, aby převážil zápasovou misku vah na svoji stranu. Dlouho se nedařilo domácím hráčům prosadit přes dobře zorganizovanou a konsolidovanou obranu, se kterou mužstvo Římova přijelo s cílem vybojovat nějaký ten veledůležitý bod. Z několika nebezpečných brejkových situací se hosté prosadit nedokázali a tak nakonec přeci jen zaúřadoval domácí tým. V 35. minutě se krásnou střelou z 25 metrů, na kterou nedokázal brankář P. Novák reagovat, prosadil Miroslav Tressl - 1:0.

Ve druhé půli už diváci branku neviděli

Do druhého poločasu nastupovali domácí hráči s jednou vstřelenou brankou v zádech, tudíž se nemuseli nikam hnát a zápas tak víceméně mohli kontrolovat. Na druhé straně římovští prohrávali pouze rozdílem gólu a utkání pro ně nadále nebylo úplně ztracené. Hosté se tedy dál snažili praktikovat taktické pokyny v podobě brejkových akcí, ale gólová radost pro ně bohužel do konce utkání nepřišla. V několika příležitostech vstřelit branku ztroskotali i domácí hráči a protože se také už nedokázali prosadit, na konci zápasu na výsledkové tabuli svítila stejná čísla jako v poločasové přestávce. Domácí si tak nakonec připsali v těžkém a vyrovnaném utkání důležité 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Hrát s posledním týmem je vždy ošemetné a to se nám doma potvrdilo. Římov skvěle bránil a hrál na brejky, což se mu málem párkrát vydařilo. Utkání bylo opravdu odmakané od obou týmů a nikdo nevypustil žádný souboj. Chtěl bych Římov pochválit, určitě to není tým, co by měl být na posledním místě. Pro nás hodně důležité 3 body doma, co víc k tomu dodat.




Místo: Temelín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - HASIL Pavel (N), FUXA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 10:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jaroslav HRUŠKA
Tip experta: výhra domácích

Domácí se určitě budou chtít vrátit do čela, takže za mě jasná jednička. Ale třeba Římov překvapí a nějaký bodík si odveze, moc bych jim to přál.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích