Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Jankova "B" s Žabovřesky ovládli šťastnější domácí


Branky


22
V důležitém zápase, nejen tabulkově, přivítali hráči rezervy Jankova nedalekého rivala ze Žabovřesk. Těžko říct, jestli to bylo horkou půdou, která hořela pod nohama nebo jen porouchaným kropením, ale hrálo se na dost tvrdém hřišti, které dosti znemožňovalo ideální kombinaci a vcelku hodně ovlivnilo utkání. Tabulkově by se favorit tohoto utkání hledal těžko.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance padlo na každé straně

Utkání začalo zhurta, hned po pár minutách se kuriozně, a nebylo to naposledy, měnilo skóre. To se do míče ve 4. minutě snad z poloviny hřiště opřel hostující stoper Vít Hrabčák, domácí brankář B. Šturma neodhadl odraz míče na tvrdém a hrbolatém terénu, ten ho přeskočil a skončil v síti – 0:1. Domácí byli poté aktivnějším týmem. Měli míč víc na svých kopačkách, kombinovali, ale terén to poměrně dost komplikoval a vyložené šance si jankovští vytvářet nedokázali. Až v podstatě chvíli před poločasem se povedlo vyrovnat. Ve 37. minutě mladík v domácí sestavě J. Beníšek našel pěkným balonem za obranu V. Homoláče, který sklepnul balón Petru Klímovi a ten nezaváhal – 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

O gól byli šťastnější domácí hráči

Ve druhém poločase se domácí nejprve po rohovém kopu D. Mareše dostali k nebezpečnému zakončení, když také překonali brankáře, ale obránci Žabovřesek ještě zvládli vyhlavičkovat z branky. Podobnou šanci si vytvořili i hosté, kdy po chybě domácích zadáků, kteří nechali ve vápně úplně volného hráče, vyhlavičkoval z brankové čáry L. Simandl a následující dorážka směřovala pouze do boční sítě. Stejně lacině jako se dostaly Žabovřesky do vedení v úvodu zápasu, se do vedení dostalo i domácí mužstvo. Tentokráte v 71. minutě domácí stoper Filip Černý nakopl dlouhý míč dopředu a místo B. Šturmy podběhl míč hostující brankář M. Škaroupka - 2:1. Téměř vzápětí mohli domácí odskočit na rozdíl dvou branek, ovšem M. Prediger ve vyložené šanci před prázdnou brankou selhal a tak přišel trest na druhé straně. Po standardní situaci se nedohodli L. Simandl s B. Šturmou a Pavel Pokorný tak v 80. minutě pohodlně vyrovnal - 2:2. Ale ani to ještě nebyl konec. To se v 84. minutě na levé straně opět prosadil P. Klíma a posadil míč na hlavičku Jakubu Beníškovi, který svou první brankou za muže v mistrovském utkání strhl vítězství na domácí stranu - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Filip Černý ( hráč ): Začátek zápasu nám úplně nevyšel, když po standardce přeskočil centrovaný míč Bobase a prohrávali jsme 0:1. Potom to byla taková přetahovaná, kdy terén úplně nepomáhal ani jednomu týmu. Nakonec jsme to urvali za tři body a můžeme slavit. Byl to těžký zápas, plný osobních soubojů, každopádně si myslím, že pro početné divácké publikum to musel být zajímavý zápas.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec a dubeňáci byli lepší po celý zápas. Kluci vyhráli zaslouženě, my si toho moc nevypracovali.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - V. Homoláč [-] , L. Fajtl [-] , F. Černý [-] - D. Šindelář [-] , P. Klíma [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , D. Jirkovský [-] , P. Šejnoha [-] - J. Tušl [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Zelenka [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

ŽK: 42. J. Zelenka .
Hráči zápasu: J. Beníšek , P. Klíma .
Místo: Dubné. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: remíza

Hosté zatím čekají na první jarní zisk bodů, zatímco béčko Jankova už stihlo nasbírat čtyři body. Očekávám těžký zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích