Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysokou výhrou nad Horní Stropnicí zahájily jarní sezónu Borovany


Branky


19

V zápase Borovan s Horní Stropnicí se střetla mužstva, kterým podzimní část sezóny příliš nevyšla a oba týmy obsadily spodní příčky průběžné tabulky. Domácí hráči navíc měli co svému soupeři vracet, když v posledním podzimním kole na hřišti Horní Stropnice podlehli těsně 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla jediný gól

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a chtěli hned od úvodních minut ukázat svému soupeři, kdo bude na hřišti pánem. Hned v 11. minutě se domácí hrstka fanoušků dočkala prvního gólu. Akce začala rozehraným rohem na krátko, po čemž následoval ostrý přízemní centr do vápna a prodloužený míč dotlačil z levé strany dobíhající domácí útočník J. Čermák - 1:0. V dalším průběhu poločasu měli domácí hráči několik možností, kdy mohli navýšit rozdíl ve skóre, ale se svými šancemi naložili lehkovážně a další branku prozatím vstřelit nedokázali. Tento fakt mohli potrestat v poslední minutě hostující fotbalisté ze Stropnice, ale neobsazený hráč po rozehraném rohu zakončující z malého vápna přestřelil prázdnou branku domácích.

Druhý poločas byl jasnou záležitostí domácích hráčů

Druhý poločas začal pro domácí tým taktéž náramně. Hned ve 48. minutě se na šestnáctce hostů rychlou kličkou uvolnil P. Langer a tvrdou střelou pod břevno nedal hostujícímu brankáři P. Josefíkovi šanci - 2:0. V 53. minutě poslal do otevřené obrany rychlou přihrávku F. Faktor na svého spoluhráče M. Tomáška a ten přízemní střelou k tyči přidal třetí branku domácích - 3:0. Horní Stropnice začala více riskovat a otevírala se v jejich obraně vrátka. Další takové situace využil v 69. minutě A. Pilát, který průnik ze strany zakončil zkušeně klasickým "angličanem" - 4:0. Poté se připomněli i hostující hráči a jednu z jejich mála vydařených akcí zápasu zakončil v 73. minutě A. Dvořák - 4:1. Gólová odpověď domácího týmu ale na sebe nenechala dlouho čekat a v 77. minutě připravil R. Chrástka gól pro M. Račáka, jenž už zakončoval do prázdné branky - 5:1. Poslední slovo v zápase si vzal při přečíslení J. Čermák, jenž svůj únik po pravé straně zakončil levou nohou přesně kolem hostujícího brankáře - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnes kluci odehráli jedno z nejlepších utkání. Všichni hráli kolektivně a kdybychom byli produktivnější, mohli jsme vyhrát daleko vyšším rozdílem. První poločas byl plný zahozených šancí, ale těší mě, že bouře v kabině přinesla do druhé půle nějaký efekt a začalo to tam konečně padat. Musím pochválit celý tým za předvedený výkon.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - B. Kratoška [-] , B. Němec [-] , M. Račák [-] , A. Fencl [-] - F. Faktor [-] , M. Račák [-] , J. Čermák [-] , P. Langer [-] - M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] -

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Nistor [-] , A. Dvořák [-] , R. Valíček [-] , J. Kunágl [-] , M. Fajfrlík [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , P. Brousek [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 82. P. Langer - 11. M. Fajfrlík , 89. D. Chovanec .
Hráči zápasu: B. Němec , M. Račák , J. Čermák .
Místo: Borovany. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Feitl Jaroslav - PEČMAN Jiří (N), DRBOUT Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr KUBÁT
Tip experta: výhra domácích

Mužstvo Borovan povede do jarní sezóny nově složené trenérské duo, což by mohl být jeden z impulsů pro lepší výsledky po nevydařené podzimní části, takže tipuji domácí výhru, kde by hráči Horní Stropnice neměli klást příliš velký odpor.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 12. 2018 10:32

Tip: výhra domácích