0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černovická jarní jízda pokračuje, nyní to schytal Ústrašín


Branky


16

Se Speřicemi sice TJ Sokol Černovice zaváhaly, jinak je však jejich jarní cesta tabulkou stoprocentní. Nic na tom nezměnil ani duel v Ústrašíně, kam sice černovičtí vyrazili v roli favoritů, stejně tak ale bylo jasné, že Žlutá ponorka nedá svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Šimona Paclíka i chycená penalta, zlomové okamžiky zápasu hrály pro Černovice

Za nevlídného počasí, přijeli odhodlaní hosté z Černovic obrat o body tým Ústrašína, který ovšem již podle velmi aktivní a propracované rozcvičky ukázal, že tu hosté nebudou mít nic zadarmo. Začátek zápasu vyzníval spíše pro Černovice, které se kombinační hrou začínali dostávat do slibných šancí, které zatím v brance neskončily. Domácí ojediněle hrozili z rychlých protiútoků, po dlouhých nakopávaných míčích. Skóre se měnilo až ve 20. minutě, kdy po kolmici za obranu již tradiční epicentrum většiny útočných šancí Černovic, Šimon Paclík, obešel domácího brankáře a zakončoval do prázdné brány. Tlak hostí byl stále větší a šance postupně spalovali Růžička, Paclík i Hora. Ve 34. minutě byl však po skvělém výkopu Vošahlíka faulován před vápnem Paclík, který sám následně přímý kop proměnil, 2:0. Místo klidu však málem přišel trest, při ojedinělém výpadu domácích by útočící hráč faulován ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Karel Vošahlík však svůj tým podržel a kopnutou penaltu k levé tyči skvělým zákrokem zlikvidoval. Nedáš, dostaneš. Ve 44. minutě po skvělém pasu Filípka za domácí obranu, zkompletoval hattrick Šimon Paclík.

Druhý poločas změnu nepřinesl, výhru berou hosté

Ve druhém poločase se již zápas spíše dohrával, jen domácí záloha si musela občas připadat, jak na kolotoči, neboť Aleš Kos z týmu hostí byl schopen kolem sebe roztočit až tři hráče domácích, kteří si s jeho technickou výbavou nevěděli rady. Do konce utkání se však skóre již neměnilo a hostující Sokol vybojoval plný bodový zisk, jenž znamená další jarní posun tabulkou směrem vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Po podzimu jsem Černovicím příliš nevěřil. Vypadalo to, že po sestupu z I.B třídy budou následovat Počátky a na jaře se účastní spíše záchranářských bojů. Opak je však pravdou. Neskutečná forma podpořená fenomenálními výkony Šimona Paclíka znamená v tuto chvíli 6. místo v tabulce, sedm bodů za prvním Lukavcem, neskutečný!




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Dedera [-] , V. Kořínek [-] , M. Šoula [-] (67. P. Seknička [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (55. S. Hrbek [-] ) , P. Nápravník [-] , Š. Tůma [-] , J. Kott [-] , D. Starý [-] , O. Habáň [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - A. Kos [-] , Š. Paclík [-] (61. T. Pistulka [-] ) , L. Pěnka [-] , M. Mazanec [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] (70. P. Matoušek [-] ) , O. Hodina [-] (63. F. Vondráček [-] ) , P. Krejčí [-] , J. Kos [-] , J. Filípek [-]

Hráči zápasu: D. Rohovec - Š. Paclík , K. Vošahlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - NOVÁK Petr (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

V předchozích zápasech se sice jarní černovický válec nepatrně zadrhnul, jenže to zdejší hráče vůbec nemusí trápit. Cílem byla záchrana, což se povedlo a nyní to jen musí potvrdit na hřišti Ústrašína, kde může Sokol získat další body na cestě vzhůru.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů