Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:00

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň ztratila dvougólové vedení a nakonec sama o dvě branky prohrála


Branky


18

Poprvé na jaře se na domácím hřišti v rámci mistrovského utkání představily Černovice, které v prvním kole o body překvapiě obraly Černenou Řečici, o to samé se ale chtěly pokusit v derby proti Obratani. Hosté však po půlhodině hry vedli už 2:0 a výhře domácích nic moc nenasvědčovalo. V druhé půli se však na hřišti rozpoutal obrat, který vyústil ve výhru domácích Černovic 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontaktní gól Černovic v závěru první půle se ukázal jako zásadní

Černovice vstoupily do zápasu velice vlažně. Již v 10. minutě Obrataň potrestala špatnou kombinaci domácích a z rychlého protiútoku udeřila. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, bez výraznějších šancí. Ledová sprcha pro stále ještě pospávající domácí přišla v podobě druhého gólu Obrataně ve 30. minutě, kdy ne příliš jistou rozehru domácích potrestal Daniel Kudrnáč. Černovice, jako by náhle po druhém inkasovaném gólu ožily a do poločasu se jim povedlo snížit na 1:2, kdy Šimon Paclík po pasu za obranu přehodil hostujícího brankáře.

Na cestě za výhrou už Černovice nic nezastavilo

Do druhého poločasu už vstoupili lépe domácí hráči Černovic. Zrychlovali hru a tím pramenila i vyrovnávací branka Bučka, který po závaru ve vápně prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Radost však v domácím táboře netrvala dlouho, Obrataň z ojedinělého protiútoku opět strhla vedení na svou stranu. Závěr však patřil domácím, kteří se nadechli k obratu a „Csaplárova past“ tak mohla sklapnout se vší parádou. Nejprve velmi aktivní Paclík zatáhl balon po pravé straně a před brankou našel volného Krejčího, který patičkou srovnal na 3:3. O pár minut později opět Paclík po straně unikl obraně a střílený centr dorážel Růžička. Klid na kopačky Černovic dal Kos, který zužitkoval přihrávku, od koho jiného, než Šimona Paclíka a z otočky poslal míč přesně k tyči. K vidění tak bylo skutečně derby se vším všudy jak e patří a Černovice se tak díky dvěma po sobě jdoucím výhrám, které vypramenily z bezhlavých přestřelek, ocitá v bezpečné vzdálenosti od sestupového pásma.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): V prvním zápase 4:3, nyní 5:3. V Černovicích si zjevně s obranou hlavu nelámou a po zimě vsází vše na ofenzivu a ono to vychází. Dvě výhry ve dvou zápasech, to je na tým ze spodní poloviny tabulky úctyhodná vizitka. Stále větší pozornost poutá hlavně ofenzivní univerzál Šimon Paclík, který je pro hru Černovic naprosto zásadní.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - P. Jůn [-] , A. Kos [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , O. Hodina [-] , T. Kohout [-] (88. J. Filípek [-] ) , J. Kos [-] , M. Buček [-] (63. P. Krejčí [-] )

SK Obrataň
J. Fical [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (78. T. Lhotský [-] ) , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Tomovič [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (85. A. Pařil [-] ) , P. Kudrnáč [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 33. A. Kos - 39. M. Vesecký , 52. P. Kudrnáč .
Hráči zápasu: Š. Paclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - VOŠAHLÍK Karel (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Černovice se odpíchnou od cenné výhry v Červené Řečici a body získají i proti Obratani, která už zdaleka nebudí takový respekt, jako v předchozích sezónách.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích