0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní ztráta Černovic přišla proti Speřicím


Branky


14

Stíhání horních pater Poutník ligy v podání Černovic mělo pokračovat i v zápase na domácím hřišti proti Speřicím. Ty však daly dohromady sestavu, která si do Černovic přijela pro výhru a tak tomu také bylo. Bojující domácí ještě v prvním poločase drželi krok i naději na body. Druhý poločas jim ale hned z kraje nevyšel a na odpověď už nebylo dostatek sil ani koncentrace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozsekl gól hostů

Utkání začalo v solidním tempu, na Černovicích bylo znovu znát velké zlepšení oproti nevydařené podzimní části, Speřice se v tomto utkání zase mohly spolehnout na výpomoc z áčka a tak byl k vidění duel, který by jistě obstál  i v krajské soutěži. Domácí znovu spoléhali hlavně na bojovnost a ofenzivní hvězdu Paclíka, zatímco Speřice přijely s týmem, pro nějž by bylo cokoliv jiného, než výhra, zklamáním. Ofenzivně laděné Speřice si vytvořily několik závarů před soupeřovou brankou, jenže gól přinesla až individuální akce Jiřího Holendy ml, který po výhozu brankaře Žáčka sebral míč, proběhl přes půlku hřiště stále s balonem na kopačkách a umístěnou střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Poté se ještě dvakrát mohl v jasných gólovkách prosadit Patrik Soukup, jenže si vylámal zuby na domácím brankaři Vošahlíkovi. Domácí ke vstřelení gólu zkoušeli využít standartních situací, které mají zjevně velmi dobře nacvičené a bránu speřického brankaře ohrožovali jak to jen šlo, jenže bez úspěchu.

Černovice nezachytily úvod poločasu a inkasovaly další dvě branky

Ve druhé půli bylo rozhodnuto takřka během deseti minut. Po velkých závarech před domácí bránou se k míči dostal Jiří Holenda ml. a druhou brankou v utkání zajistil Speřicím už dvougólové vedení. Okamžitě potom zahrozili domácí, jenže ani teď gól nedali a znovu tak zafungovalo otřepané "nedáš, dostaneš". Sám před brankou se totiž ocitnul pro změnu Jiří Holenda st. a chladnokrevně zakončil. Ve chvíli, kdy byl stav zápasu v podstatě rozhodnutý, začal se domácí tábor uchylovat k agresivnější hře, jenž se stále stupňovala a mnohými fauly, které na fotbalových hřištích nemají co dělat spíše jen potvrzovali svou momentální bezradnost. Černovice se k tomu ale snažily i o tlak a pokus o snížení stavu, jenže žádná velká šance nepřišla a tak zápas skončil 0:3 ve prospěch Speřic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Šimon Paclík (hráč TJ Sokol Černovice): Hosté přijeli posílení áčkem, i tak jsme chtěli uspět. Zápas byl celkem vyrovnaný, hrál se pěkný fotbal na obou stranách, bohužel, z naší strany nepřišla žádná větší příležitost, která by znamenala ohrožení branky. Soupeř svojí kombinační hru dokázal dotáhnout do gólového konce. Dnes bohužel zaslouženě vyhrál lepší tým.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - V. Hůlka [-] , P. Krejčí [-] (57. M. Mazanec [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , O. Hodina [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-] , J. Filípek [-] (54. T. Kohout [-] )

TJ Dálnice Speřice B
A. Žáček [-] - L. Svoboda [-] , M. Linhart [-] - P. Soukup [-] (80. J. Menšík [-] ) , J. Holenda [-] , M. Sadský [-] , J. Merunka [-] (77. J. Svoboda [-] ) , M. Maděra [-] (46. J. Boček [-] ) , J. Holenda [-] , D. Moravec [-] (67. F. Krejčí [-] ) , M. Čermák [-]

ŽK: 76. V. Hůlka , 78. O. Hodina , 82. D. Růžička - 21. M. Maděra , 40. D. Moravec .
Hráči zápasu: K. Vošahlík - J. Merunka , J. Holenda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - BÍRO Blažej (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Tady Černovice se svou jarní formou poprvé na jaře narazí. Speřice nejspíš využijí i pár posil z A týmu, což by jim k bodům mělo pomoci.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů