Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 14:30

12.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhnout zápas na svou stranu chtěly oba týmy, výsledkem však je remíza


Branky


18

V Kamenici nad Lipou očekávané derby proti Černovicím se odehrálo v rámci 12. kola. Domácí sice působili herně lepším dojmem, jenže využít své převahy se jim nepodařilo. Navzdory vysokému počtu neproměněných šancí padlo dohromady šest branek. To vůbec není špatný střelecký příspěvek, nicméně tři body to nakonec nepřineslo ani jedné straně. Remízu však lze považovat za spravedlivou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přelévaná ze strany na stranu rozuzlení nepřinesla

Na zápas dorazilo přibližně stovka fanoušků a v zápase se rozhodně nenudili. Domácí byly po většinu zápasu lepším týmem, ale ani hosté příliš nezaostávali, a tak byl k vidění i dobrý fotbal. Hned ve druhé minutě prokličkoval domácí záložník Kos přes střed hřistě a tvrdou střelou protáhl brankáře Vošahlíka. O chvíli později měl kamenický Vávra možnost, avšak mířil nad branku. V osmé minutě kopali Černovice přímý kop, a brankář Macháček míč vyrazil jen před sebe, kam se nejdříve dostal Pistulka a míč uklidil do branky. Ve čtrnácté minutě ale bylo srovnáno, když se střelou k tyči prosadil Lukáš Hadač. Do vedení mohl poslat domácí Vávra a chvíli poté i Houser své rány ale do branky neumístili. Na druhé straně už zvedali fanoušci hostů ruce nad hlavu na místo oslav branky ale míč zamířil jen do boční sítě. Ve dvacáté první minutě si pohlídal Paclík ofsajdovou lajnu a svůj postup na brankáře Macháčka zakončil brankou. Hosté se dlouho z vedení neradovali, protože domácí Kos si prokličkoval ve vápně s míčem a následně dostal míč do branky. Ve třicáté minutě vystřelil Aleš Kos na branku hostů, brankář míč vyrazil k osamocenému Irovi, ten ale místo toho aby poslal míč do odkryté branky, zamířil mimo. Domácí poté ještě nastřelili břevno a hosté měli jednu možnost po standartce, ale do poločasu již skóre vydrželo.

I přes dvě vstřelené branky nakonec nerozhodný stav vydržel až do konce

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácím a již v padesáté minutě šli poprvé v zápase do vedení, když přesný centr Pfaura zužitkoval v branku Martin Strašík. Místo toho aby domácí přidali další branku, se skóre měnilo na druhé straně. Rohový kop prodloužil hostující hráč na osamoceného Růžičku, který míč doklepl do brány. Vedení mohl strhnout na stranu domácích Zděnek ale své sólo ve vápně nakonec zakončil střelou mimo branku. Poté mířil Houser opět nad branku. Na druhé straně zahrozili hosté po nebezpečném centru. V sedmdesáté minutě se postavil Tomáš Filípek k přímému kopu, balon ale skončil od břevna na brankové čáře. O tři minuty později prošel Aleš Kos středem hřiště až k samostatnému úniku na brankáře Vošahlíka, který jej ale vychytal. Největší šance zápasu přišla deset minut před koncem, kdy Filípek popotáhl balon a ve velké šanci nakonec hledal ještě lépe postaveného Martina Strašíka. Pro něj to měla být snadná branka, ale jako by to zapadlo do střelecké impotence domácích, zcela odkrytou branku z pěti metrů netrefil. V závěru zápasu ještě zahrozili hosté, ale brankář Macháček dokázal balon vyboxovat. V zajímavém zápase se tak nakonec zrodila remíza.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Dneska byl k vidění dobrý fotbal. S naším výkonem jsem byl spokojen. Jediná nespokojenost je tak nakonec s výsledkem. Zápas jsme měli dohrát do vítězného konce. Těch šancí, co jsme měli, to je prostě špatný, když to nekončí brankami. Byly jsme za to nakonec potrestáni. Ale to se ve fotbale stává, nyní jedeme na Maraton. To bude těžký zápas, ale body si odsud budeme chtít odvézt.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Hadač [-] , J. Pfaur [-] (50. P. Zdeněk [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] (16. M. Jirsa [-] ) - D. Pelc [-] , J. Houser [-] , A. Kos [-] (87. P. Šiška [-] ) , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (63. T. Filípek [-] ) , M. Strašík [-] (83. L. Kašparec [-] ) -

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , T. Pistulka [-] (72. J. Hrnčíř [-] ) , D. Růžička [-] , J. Pekař [-] (46. D. Hora [-] ) , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , T. Hlásek [-] , M. Buček [-]

ŽK: 58. L. Hadač , 69. J. Houser - 23. L. Pěnka .
Hráči zápasu: A. Kos - Š. Paclík .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ŠTANGL Josef (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 14:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 18:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 00:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 15:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 15:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 22:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 21:53
Lukáš Novotný

Expert: Šimon Paclík
Tip experta: výhra hostů

Nevhodné a zaujaté, ale doufám, že ukážeme sílu a vyhrajeme.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 13:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 12:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 12:01
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 15:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:40

Tip: výhra domácích