0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V osmém zápase se i Ústrašín dočkal první letošní výhry


Branky


16

Jak domácí Černovice, tak ani Ústrašín se před vzájemným duelem nemohly chlubit nikterak oslnivou formou. "Žluté ponorce" dokonce doposud v kolonce výher nadále svítila nula a snad i proto nastupovala do zápasu jako outsider. Rychlý nástup a dva góly v první desetiminutovce ale znovu zamíchaly kartami nečekaným směrem, který zápletku Poutník ligy posouvá na další úroveň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup Ústrašína domácí vůbec nezachytili

K utkání v Černovicích se nastupovalo za příjemného slunečného počasí a nutno podotknout, také na skvěle připraveném hřišti. Ústrašín dorazil do Černovic opět ve zdaleka ne ideální sestavě vinou vytíženosti, zranění, nemoci a stále i nezodpovědnosti některých hráčů. Na nástupu do zápasu, to ale nebylo zdaleka viditelné. Ihned po úvodním hvizdu se Ústrašín doslova nastěhoval před branku domácích, kteří v tu chvíli nevěděli, kde jim hlava stojí. Z tohoto tlaku pramenila spousta standartních situací, které měl na starosti ústrašínský Hrbek, který je v tomto zápase kopal výborně. Po jednom takovém vydařeném centru vyhrál hlavičkový souboj Popelka, který sklepl míč před bránu, kde stál v tomto zápase v útoku operující Seknička, pro kterého nebyl problém doklepnout míč do odkryté branky. První branka padla už v 2. minutě zápasu a další na sebe nenechala dlouho čekat. Po pokračujícím tlaku, ze kterého vyplynul další přímý kop, který opět zahrával hostující Hrbek a jeho střílený centr v 10.minutě k překvapení všech zapadl nikým netečován na zadní tyči do sítě, na tomto gólu měl svůj podíl hlavně domácí gólman Vošahlík. Po dvaceti minutách se začala hra vyrovnávat a domácí se začali postupně dostávat k nepříjemným centrům a zakončením, které spolehlivě sbíral ústrašínský brankář, kterému pomáhala srdnatě bojující obrana. Černovice se do konce poločasu nedokázali gólově prosadit a do kabin se tak šlo za stavu 0:2.

Objevovaly se i šance domácích, jenže ty gól nepřinesly

Jak hosté nastoupili do prvního poločasu aktivně, tak do druhého to byl celek domácích, který zatlačil Ústrašín na jeho polovině a zatápěl mu. Tempo hry i její tvrdost se začaly s postupujícím časem stupňovat. Ústrašínští hráči se čas od času dostávali do slibně vyhlížejících protiútoků, které vznikali po snaze domácích o vstřelení kontaktního gólu. Okolo 60. minuty k němu nebyli daleko, když domácí kapitán Paclík vyslal z hranice vápna střelu do tyče a po následném odrazu zpět před bránu dorážel hostující hráč pouze do břevna, po tomto odrazu už si pro míč došel hostující golmán, a ukončil tak horkou chvilku v předbrankovém prostoru. Hosté, kteří neměli možnost obměnit sestavu, začali být s postupující únavou pod stálejším tlakem. Po dobře rozehraném rohu propadl míč na úroveň penalty, kde se do zakončení dostal domácí obránce, jeho pokus ale brankář hostů Rohovec ztlumil v rukavicích. Všichni ústrašínští hráči hráli s příkladným nasazením a bojovností, kterou posledních 15 minut museli prokazovat v maximální míře. Zápas se pomalu chýlil ke konci a po jednom dlouhém balónu se do samostatného úniku dostal hrotový útočník Černovic, kterého skvěle vychytal gólman Rohovec. Další rohový kop výborně odvrátila obrana Ústrašína. Poslední šanci měl na kopačkách Šimon Paclík, který postupoval na hostující branku ze strany, ale v souboji kapitánů se opět radoval Rohovec. Po velmi bojovném utkání, kterému zároveň nechyběla fotbalovost se radoval celek Ústrašína, který díky týmovějšímu výkonu vybojoval první podzimní výhru a velice důležité povzbuzení do dalších bojů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Bylo jen otázkou času, kdy Ústrašín konečně zabere a první podzimní výhry se konečně dočká. Nečekal jsem ale, že to vyjde zrovna proti Černovicím. Velmi cenné body, které záchranářské boje výrazně dramatizují.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , P. Jonák [-] , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , T. Kohout [-] , M. Buček [-] , J. Míka [-] , B. Bíro [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - P. Seknička [-] , D. Starý [-] , S. Hrbek [-] , T. Jírů [-] , T. Křech [-] , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , M. Staněk [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-]

ŽK: 72. P. Jůn , 77. D. Hora - 36. D. Starý , 59. D. Rohovec , 87. T. Jírů .
Hráči zápasu: P. Seknička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SOUČEK Libor - VOŠAHLÍK Karel (N), JIRŮ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Černovice bodově strádají, co má ale říkat Žlutá ponorka. Ústrašín do sezóny nevstoupil dobře. 3 doposud získané body jdou hlavně za brankařem Rohovcem, bez nějž je defenziva takřka nulová. TJ Sokol si poradí a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza