3:1
(2:0)
64. Š. Paclík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:00

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec se nenechal zaskočit ani návštěvou z Černovic


Branky


19

Dva celky z okolí Pacova na sebe narazily v rámci osmého kola. Zprvu otevřený zápas, který mohl dopadnou jakkoliv dokázali na svou stranu strhnout domácí, kteří excelovali hlavně v první půli. To druhý poločas už byl o něčem jiném, jenže ani tak se Černovicím nepodařilo se soupeřem srovnat krok. Tři body nakonec zůstávají v Lukavci, který si respekt získává i po fotbalové stránce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující náskok si vypracovali domácí

K venkovnímu utkání v Lukavci nastoupil Sokol Černovice v poněkud ospalé náladě. Naopak iniciativní TJ Start měl drtivou většinu prvního poločasu pod kontrolou. Jejich herní převaha, která z projevu obou celků pramenila se podepsala i na průběžném stavu. Když ve 26. minutě navázal na své střelecké úspěchy z předchozích klání Milan Zamrzla, jenž otevřel střeleckou listinu utkání a poslal Lukavec do vedení, málokoho z přítomných to překvapilo. Do poločasu udeřilo na stejné straně ještě jednou, to svůj první gól v zápase zaznamenal Daniel Wenemoser. Dvougólové vedení tak drželi na své straně domácí hráči, jenže před oběma tábory ještě stál stále otevřený poločas druhý, takže rozhodnuto zdaleka nebylo.

Snižující gól vzbudil naději, která ale padla v 80. minutě

Pro druhý poločas se do provozní teploty zahřál konečně i hostující celek. Ten si dokonce zvládnul místy vytvářet významnou převahu, která slibovala ještě vítané drama. Tlak na domácí přinesl v 65. minutě konečně i hmatatelný výsledek. Penalta odpískaná rozhodčím Večeřou byla pro hosty vodou na mlýn, tím spíše, když se k ní postavil střelec Šimon Paclík, která nedal brankaři Ludvíkovi šanci. Při stavu 2:1 byly Černovice zase zpátky ve hře. Stoupající tlak ale vyrovnávací gól dlouho nepřinášel. Ba naopak, konečné rozhodnutí obstaral na druhé straně Daniel Wenemoser, pro kterého se jednalo o druhou branku v utkání, která měla pro soupeře deset minut před koncem fatální následky. Z téhle rány už se Černovice nevzpamatovaly a již potřetí za sebou vyšly bodově naprázdno. Lukavecká forma naopak nadále udivuje, prozatimní druhé místo hovoří za vše.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Překvapením není ani tolik výsledek tohoto zápasu, jako spíš výsledky celkově, které si Lukavec připisuje. Loni skoro již odepsaný tým se dokázal pro letošek restartovat a to se odráží i na tabulce soutěže. Sám sem zvědav, jak dalece může tahle forma pokračovat.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - M. Chomát [-] (81. T. Mišon [-] ) , S. Prokop [-] (36. D. Wenemoser [-] ) , L. Krill [-] (83. L. Krill [-] ) , A. Mišoň [-] (76. L. Mládek [-] ) , V. Prchal [-] , M. Zamrzla [-] , D. Kocour [-] , D. Slabý [-] , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-]

TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , J. Filípek [-] , D. Hora [-] , T. Pistulka [-] (76. J. Hrnčíř [-] ) , J. Kos [-] (61. J. Pekař [-] ) , T. Hlásek [-] , M. Buček [-] , B. Bíro [-]

ŽK: 64. A. Mišoň - 54. Š. Paclík , 74. J. Filípek .
Hráči zápasu: D. Wenemoser - T. Hlásek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - PEŠEK Jiří (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: výhra domácích

Lukavec jasně zvítězí na ex-B třídními Černovicemi, rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích