0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za vydatného deště se v nervózním utkání přihlížející gólu nedočkali


Branky


21

Vydatný, přesto však s ohledem na poslední horké dny příjemný déšť doporovázel zajímavé a napínavé fotbalové dopoledne téměř po celých 90 minut. Od prvních minut měly zápas pevně v rukou domácí, kteří svého soupeře ždímali kolem velkého vápna, jenže vstřelit gól se stále nedařilo. A i proto, že hosté se nedostali k žádné přímé střele na bránu skončilo utkání bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černovický tlak gól nepřinesl

Okamžitě po výkopu bylo patrné, jakým směrem se toto utkání bude ubírat. Černovice držely míč i otěže utkání pevně v rukou a jen se čekalo, kdy se počátěční herní převaha projeví i zahajovací střelou. Ta přišla po pěti minutách z úctyhodné vzdálenosti a naneštěstí pro domácí orazítkovala pouze břevno. Jako ve zvonici si připadal hostující brankař, kterého za další tři minuty od inkasovaného gólu ochránila tentokrát spojnice. Tady si domácí vybrali pořádnou porci smůly, i tak ale pokračovali vytrvale ve své hře. To Plačkov se s míčem na noze příliš neohřál, kombinace se mu vůbec nedařila a tak docházelo k častým ztrátám, ze kterých mohli těžit černovičtí. Ti se konečně dokázali propracovat i k přímé střele mezi tři tyče, jenže pohotovou střelu Jonáka z malého vápna nohou vyrazil brankař Novotný. K ohrožení soupeřovy brány se krátce na to dostali i hosté, jenže Lukáš Ehrlich z otočky nemířil přesně a i velmi slibné možnosti ke vstřelení gólu v podobě přímého kopu pro své slaboučké umístění neslavily úspěch. Největší vzruch v domácím vápně tak způsobil vysoký a zprvu nevydařený centr, který ale musel domácí brankař Pistulka naněkolikrát krotit ve svých rukavicích a do bezpečí ho dostal na poslední chvíli těsně před dotírajícím útočníkem Plačkova. I v dalších okamžicích mohli Černovicím nepříjemně zatopit hostující hráči, jenže samostatně postupujícího Kalivodu zastavil čistým skluzem v dalším pokračování akce Pěnka. I díky vyhrocené atmosféře z hlediště a střídačky, která se přenesla i na plac, se na hřišti začínalo nepříjemně jiskřit a tak bylo jenom dobře, že konec první půle byl už na spadnutí.

Konečnou dělbu bodů slavili spíše hosté

Ani krátká přestávka ke sklidnění příliš nepřispěla. Na hřisti se ale i nadále hrál fotbal, který musel bavit. Domácí převaha se sice už tolik neprojevovala, i tak se ale hrálo spíše na půlce Plačkova. V útoku se ale začínali projevovat i hosté. Střílený centr do malého vápna zpacifikoval ve svých rukavicích Pistulka a další závar v domácím vápně nakonec i přes akrobatické zakončení Lukáše Ehrlicha přesnou střelu nepřinesl. Slovo si tak znovu vzali hosté, což svým příchodem na hřiště podpořil i ofenzivní pilíř Paclík, mimochodem nejlepší hráč a střelec hattricku z posledního kola. Ofenzivní hra Černovic zase začínala dávat smysl, což vyústilo v podařenou střelu kapitána Růžičky, kterou ale hostující gólman vytěsnil svým zákrokem mimo bránu. Do zajímavé šance se přes několik bránících hráčů dostal již zmíněný Paclík, jenže selhal v zakončení. S blížícím se koncem se začnala stupňovat i nervozita, hlavně v domácím táboře, kdy Černoivice měly po značnou část zápasu jasně navrch, jenže kýžený gól stále nepčicházel. Zápasu by tak korunu zřejmě nasadil gól Plačkova, který ale klidně mohl přijít, když si chvíli před koncem našla ulička za obranu nikým nehlídaného útočníka hostů, který v samostatném nájezdu proti domácímu brankaři netrefil bránu. Zápas už toho více nenabídl a tak se oba týmy rozešli s jednobodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Bezprostředně po utkání panovala samozřejmě obrovská radost ze získaného bodu, kterých zatím letos mnoho nesbíráme, ale i prvního čistého konta, ze kterého mám pochopitelně největší radost hlavně já, jakožto gólman. Budu-li ale objektivní v roli redaktora soutěže na obě strany, pak je třeba uznat velkou ofenzivní převahu Černovic v tomto zápase, které nás místy doslova držely pod krkem, jenže bez efektu. Naší velkou bolestí dnes byla hlavně neschopnost odvrátit do bezpečí odražený míč v našem vápně, což nás hned několikrát mohlo stát draho. Štěstí ale tentokrát stálo při nás, snad se nám to podaří přenést i do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] , L. Pěnka [-] , P. Jonák [-] (63. Š. Paclík [-] ) , D. Hora [-] , D. Růžička [-] , V. Hůlka [-] , T. Kohout [-] , T. Hlásek [-] , M. Buček [-] , J. Filípek [-] (46. J. Kos [-] )

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - V. Krejčí [-] , J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , T. Huml [-] (78. P. Svatoš [-] ) , J. Svoboda [-] , Z. Štěpán [-] , J. Kašpar [-] , M. Němec [-] , R. Tesař [-] , F. Mottl [-]

ŽK: 58. D. Růžička - 44. T. Huml .
Hráči zápasu: L. Pěnka , D. Růžička - R. Tesař , J. Kalivoda .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - KMEŤO Tomáš (N), VOŠAHLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

V tuhle chvíli je pro nás cokoliv jiného než výhra zklamáním, jenže lámat bídnou bilanci zrovna v Černovicích? To bychom museli předvést sakra nadstandartní výkon. Minimálně v remízu ale věřím.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích