0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystrc doma padla se Žďárem


Branky


16

Žďárští si do Bystrce přijeli pro tři body, a to se jim také v bojovném zápase povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

Do zápasu vstoupily oba celky bojovně a s mnoha nepřestnostmi. První ohrožení hostující branky přišlo v 10. minutě, ale s dalekonosnou střelou si v klidu poradil Konrád. Stejně prověřil ve 12. minutě domácího brankáře Bureš, ale jeho střela skončila v náručí Herinka. V 38. minutě po brejku vedeném Vopršalem našla jeho přihrávka Henzla, ale ten z dobré pozice Herinka neprostřelil. Ve 40. minutě se také osmělili domácí a střelu z pětadvaceti metrů zastavila až tyč Konrádovy branky. Zbytek poločasu se již dohrával ve středu pole a oba celky tak odcházely do kabin za bezgólového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Ve 47. minutě Henzl vyslal za domácí obranu  Lubora Trojánka, míč se po souboji s domácím brankářem odrazil k Nedvědovi a ten skóroval do prázdné brány - 0:1. Další minuty hosté  i pod vlivem vedení drželi míč. Domácí byli ve druhé půli úplně bezzubí a na Konráda nešla žádná střela. V 73. minutě se dostal ke střele Lubor Trojánek, ale brankář domácích si s touto střelou poradil. Úplné rozhodnutí tak přišlo ve druhé minutě nastavení, když Sodomka poěknou přihrávkou vyslal do sóla Lubora Trojánka a ten po kličce gólmanovi dovedl míč do prázdné domácí branky - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FC Dosta Bystrc-Kníničky
FC Dosta Bystrc-Kníničky (web): První poločas posledního podzimního zápasu byl velice podobný tomu ve Velké Bíteši. Z naší strany opět velice dobrá, minimálně vyrovnaná hra. Nastřelené břevno a tyč, ale stav 0:0. Hosté, hrající špici divize, měli taky brankové příležitosti, ale ničím nás nepřekvapili, nepřehráli. Ale naše produktivita je velice chabá a to je zásadní problém tohoto mužstva. A druhým jsou opakující se individuální chyby. A jedna z nich se nám vymstila hned na začátku druhého poločasu. Potom se již projevila větší fotbalovost hostů a zejména jejich zkušenost. Přesto naše mužstvo ukázalo bojového ducha a až do poslední minuty se snažilo o zisk bodu. Za to je nutno všechny hráče pochválit. Druhá branka v nastaveném čase již nic neřešila.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Spokojeni jsme jen s výsledkem. Domácí se ukázali jako bojovný a houževnatý tým. Divákům se fotbal líbit nemohl, ale i takové zápas musíme zvládat. Za tři body hráči zaslouží pochvalu.



Sestavy


FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - M. Zatloukal [-] - P. Svoboda [-] , D. Marcinov [-] (67. M. Šnyta [-] ) , R. Babić [-] , O. Pelc [-] , M. Hladký [-] , o. pohanka [-] (81. D. Thompson [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Janíček [-] , U. Stevanović [-] (67. J. Motyčka [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - M. Vopršal [-] (87. T. Vokoun [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Henzl [-] (70. R. Sodomka [-] ) , L. Trojánek [-] (92. S. Švoma [-] ) , T. Trojánek [-] , Č. Vitásek [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , J. Bureš [-]

ŽK: 30. O. Pelc , 58. M. Svoboda , 62. P. Svoboda , 80. M. Janíček - 75. J. Nedvěd , 90. P. Fiala .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Kneisl Leoš - ZAVŘEL Josef, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:41
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:31

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra hostů

V Bystrci odčiníme zaváhání s Bzencem a s podzimem se rozloučíme výhrou.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů