2:1
(1:0)
86. M. Kopáč (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 10:15

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira využila poločasovou početní převahu


Branky


5. J. Kurek , 72. Š. Zahálka - 86. M. Kopáč (p.)
39

Ze tří zápasů dokázalo Hořovicko jen jednou remizovat. Jeho soupeř je na tom o poznání lépe, a tak šel do zápasu v roli favorita. Admira šla rychle do vedení a Hořovicko šlo v první půli do deseti. Domácí tuto převahu zužitkovali a byť soupeř snížil, tři body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Kurka

Stejně jako minulý zápas šla Admira rychle do vedení, když v 5. min. mířil přesně Kurek - 1:0. Pražský celek soupeře k ničemu moc nepouštěl a sám si vytvářel šance. Po závarech ve vápně se ale nedokázal prosadit Panýrek a v podobné situaci ani Štefan. Ve 42. min. nastal klíčový moment zápasu, když po přísně udělené první žluté kartě viděl druhou Novotný a Hořovicko šlo do deseti.

Přesilová hra pomohla

Domácí měli výhodu početní převahy, která trvala celý druhý poločas. Hořovicko se k ničemu moc nedostávalo a úspěšně odolávalo tlaku pražského týmu především díky Bébrovi, který zlikvidoval několik slibných příležitostí. Když už nedokázal zasáhnout, tak ho na brankové čáře zastoupil jeden z jeho spoluhráčů, který zabránil hlavičce Pavlaty.

 

Admira se ale přeci jen branky dočkala, když v 72. min. vymetl šibenici Zahálka - 2:0. Odměnou pro Hořovicko byla alespoň branka z pokutového kopu ze samého závěru zápasu, kterou si připsal Kopáč - 2:1. Pražané tak využili početní převahy a jejich soupeř odjížděl s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "Hrálo se na mokrém povrchu, soupeř hrál na hranici tvrdosti. Nám pomohl opět rychlý gól, dále jsme měli 2-3 šance, ty jsme ale neproměnili. Hráli jsme dlouho proti deseti, a tak druhý poločas byl na jednu bránu. Byli jsme málo důrazní, přesto jsme se ale dočkali další branky. Hořovicko podržel několikrát brankář, výsledek mohl být daleko vyšší. Vlastní chybou jsme umožnili soupeři snížit z pokutového kopu, ale vítězství jsme udrželi."

SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: "Od začátku se hrál vyrovnaný zápas. Hodně to ovlivnila první žlutá karta pro Novotného, který před poločasem dostal druhou a my šli do deseti. Admira dala rychlý gól, poločas vyhrála. My jsme se v deseti snažili zvrátit výsledek, ale to se bohužel nepovedlo. Soupeř dal pak krásný druhý gól a my jsme alespoň snížili ke konci zápasu z penalty."



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , J. Štefan [-] (61. T. Pavlata [-] ) , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Panýrek [-] (80. T. Pelikán [-] ) , J. Kurek [-] , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (90. R. Turák [-] ) , J. Martinic [-] (77. R. Sázel [-] ) , S. Komínek [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - V. Zítek [-] (46. M. Šum [-] ) , P. Novotný [-] , T. Šmíd [-] (87. V. Machaladze [-] ) , M. Kopáč [-] , J. Mach [-] (74. F. Grujoski [-] ) , J. Kuchař [-] , D. Klimeš [-] , M. Dolejš [-] , J. Machurka [-] , D. Kubec [-] (71. O. Bělohlávek [-] )

ŽK: 16. J. Martinic - 16. T. Šmíd , 28. P. Novotný . ČK: 42. P. Novotný .
Hráči zápasu: Š. Zahálka , M. Čácha - M. Bébr .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Hořovicku se zatím nedaří, což se potvrdí i v Praze. Hosté nezvládnou úvod do zápasu a prohrají 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích