0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodla poslední půlhodina


Branky


67. L. Suchý , 86. M. Kůta , 89. L. Suchý
18

Závěr sezóny už je téměř u konce, což mnohdy znamená gradování celé soutěže, v Plačkově tomu tak ale nebylo a i podle toho celé utkání vypadalo. Ani jeden z týmů se za výhrou nehnal, víceméně šlo o zápas velmi podprůměrné úrovně, kterému chybělo tempo, náboj i zajímavé okamžiky. Remízový zápas, v němž se do kritiky plačkovské ofenzivní nemohoucnosti pustil i dokonce průběhem zápasu otrávený rozhodčí nakonec urvala Horní Cerekev v závěrečné půlhodině, která už patřila pouze jedomu týmu a to tomu hostujícímu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výraznou převahu neměl ani jeden tým, poločas bez branek

Již samotnýúvod celého utkání napověděl, jakým směrem se zápas bude ubírat. Do kombinační hry se ani jedna strana nepouštěla a zvlášť směrem dopředu to byla jedna velká mizérie, se kterou si obě obrany většinou bez potíží poradily. První poločas se hrál převážně na hostující straně Horní Cerekve, jenže skutečný tlak se Plačkovu vytvořit nedařilo, přesto se v úvodu k pár šancím dostal, zakončení však ve dvou případech zamířilo pouze do středu brány, kde stál připravený brankař Chadim, nebo úplně mimo bránu. To Horní Cerekev v podstatě neútočila vůbec, když už, tak využívala hlavně Michala Kůty, jenže tomu v ofenzivě chyběl parťák, se kterým by si mohl přihrát a proto šance hostů končily ještě v zárodku. Když navíc Plačkov ve svých šancích vůbec nedokázal ohrozit bránu soupeře, šlo se ze hřiště za stavu 0:0.

V závěru Plačkov zcela odpadl, dobývání jedné brány se zastavilo na třech gólech

S přibývajícími minutami mohli domácí hráči začínat litovat svých nevyužitých příležitostí, což se začínalo ukazovat jako zlomové. Daleko více do hry se totiž začínali dostávat hosté, kteří postupně začínali využívat i stále větších oken v plačkovské defenzivě. Po hodině hry se ve vápně šikovně uvolnil zatím nevýrazný Michal Kůta, jehož umístěnou přízemní střelu vyškrábl domácí gólman na roh. I další pokus z dálky našel pouze rukavice brankaře Novotného. Zlom však nastal v 67. minutě. Rychle po autovém vhazování našel prostor mezi třemi obránci Lukáš Suchý z Horní Cerekve a vydařenou střelou vymetl šibenici domácí svatyně. Hosté najednou přišli k vedení, o kterém si v první půli mohli nechat jenom zdát, poločas druhý však od této chvíle začínal patřit jim. Jako komplikace se ukázalo zranění Michala Kůty, jenž navíc kvůli již vyplýtvaným střídáním nemohl jít ze hry, paradoxně to byl ale právě on, kdo hostům pojistil vedení. Při rohovém kopu zůstal na zadní tyči zcela nehlídaný, navedl si míč na střelu a navíc ještě nasadil plačkovskému brankaři z hranice malého vápna jesle. V tu chvíli již vyčerpaní domácí dělali svému soupeři pouze komparz a čekali na rozhodující úder. Ten přinesl znovu Lukáš Suchý poté, co trojice bránících hráčů před ním nedokázala odkopnout poskakující míč, jenž dopadl až k hornocerekvickému útočníkovi a ten svou druhou brankou v zápase rozhodl o konečném stavu 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Za čtyři sezóny, co hraju v Plačkově, tak nepamatuju, že bychom hráli proti slabšímu týmu. Horní Cerekev zjevně přijela ve velké nepohodě, o čemž svědčí už jenom absence mnoha opor. V tomto ohledu jsme se soupeři ale bohužel vyrovnali, v druhé půli ho dokonce "předčili" a výrazně oslabeného soupeře postupně dostávali do hry. Ani jeden z týmů dnes nešel za vítězstvím, obě dvě strany předvedly velmi slabý výkon, nakonec vše rozhodla poslední půlhodina, ve které se Horní Cerekev zmátořila a začala cíleně útočit




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - Z. Kratochvíl [-] (75. M. Jonáš [-] ) , L. Ehrlich [-] , J. Kašpar [-] , R. Štěpán [-] (46. P. Vašák [-] ) , T. Vrána [-] , L. Filínský [-] , M. Němec [-] , J. Miko [-] , R. Tesař [-] , F. Mottl [-] (70. J. Slavík [-] )

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - Z. Dařílek [-] (61. O. Musil [-] ) , Š. Filsoch [-] , H. Novák [-] , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , J. Petrák [-] (46. V. Hrdina [-] ) , M. Brada [-] , P. Chadim [-]

ŽK: 10. M. Kůta , 22. L. Loukota .
Hráči zápasu: J. Miko - M. Kůta , L. Suchý .
Místo: Plačkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KREJČÍ Václav (N), HAVEL Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Pochybovat o výhře Horní Cerekve si příliš netroufám. Rád bych na domácím hřišti uhrál výrazně lepší výsledek, v současné situaci v jaké je tým si ale nemyslím, že je to možné.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů