3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 15:00

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra na Plačkovem posouvá Červenou Řečici na první místo v tabulce


Branky


13

Na svém hřišti Červená Řečice obvykle umí své soupeře přehrávat, nebo je alespoň tržet na uzdě. Nikterak výjimečný nebyl ani zápas v rámci 21. koal proti Plačkovu. Ten sice po celý první poločas dokázal držet krok, jenže v poločase druhém už začaly padat branky, a to do hostující brány. Domácí nakonec pohodlně vyhráli a mohou se minimálně do dalšího víkendu těšit z prvenství v Poutník lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté svému soupeři vstřelit branku nedovolili

Navzdory předpokladům, od prvních minut se hrálo na obě strany vyrovnané utkání, kdy Plačkov nechtěl dát svou kůži lacino a fotbalově kvalitnějšího soupeře co nejvíce potrápit. Na hřišti to jiskřilo, k vidění bylo poměrně vysoké množství faulů, zato však žádná pořádná střela na branku. Na úvod se sice k utažené střele z otočky odhodlal Tomáš Obranec, jenže těsně minul pravý horní roh plačkovské svatyně. To bylo v podstatě vše. Do konce poločasu se sice Tatran v ještě několika šancích objevil, jenže koncovka jednoho z nejlépe střílejících týmůl v soutěži skřípala. Akce Plačkova zase končily zažehnané ještě před vápnem a a tak v jejich režii ke střele ani nedošlo.

Odpor Plačkova zlomil natřikrát Tomáš Obranec

Ve druhém poločase se už přeci jen kvality a fotbalovost domácích začaly projevovat o poznání více. Nakopávané míče měly stále častěji jeden jediný cíl, kterým byl Tomáš Obranec, jenž si díky své postavě i šikovnosti postupně dělal více a více prostoru a začínalo být stále jasnější, že pokud někdo dnes vstřelí gól, pak on. Proroctví se naplnilo v 60. minutě, kdy se plačkovské obraně nepodařilo při standartní situaci uhlídat právě střelce Tatranu, který si zády k bráně v klidu zpracoval míč, bez potíží se otočil a na zadní tyči rozvlnil síť. Za šest minut to bylo už 2:0. Míč za obranu našel v náběhu znovu Tomáše Obrance, jenž se dostal k míči rychleji než vybíhající gólman a mohl slavit podruhé. Plačkovskou desetiminutovku hrůzy mohl završit gólem na 3:0 z přímého kopu Zdeněk Kubíček, proti byl ale brankař Novotný, který jeho umístěný pokus vyrazil. Brzy nato byl v samostatném nájezdu znovu Tomáš Obranec, jenže svým zbytečně složitým zakončením nechal hostujícího gólmana vyniknout. Blížící se konec přeci jen ke střele na bránu donutil i Plačkov, jenže dalekonosné pokusy obránce Jaroslava Mika v ani jednom případě neohrozily bránu, natož pak brankaře Brávka, který měl po celý zápas více starostí spíše s chladným počasím, než se soupeřovými útočnými výpady. Konečnou podobu skóre a zkompletování hattricku dovršil dvě minuty před koncem Tomáš Obranec, který na poprvé neprostřelil brankaře Plačkova, šanci na reparát mu ale nabídl jeho otec Dušan a nyní již propálil vše, co mu stálo v cestě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Nemá cenu v tom hledat nějakou vědu. Když nevystřelíte za celý zápas na branku, nemůžete dát gól, když nedáte gól, nevyhrajete, je to jednoduchý. Zase se čekalo jen na to, kdy naše defenziva povolí a soupeř se naplno prosadí. Gól padnul po hodině hry a bylo těžké se tak nějak ubránit dojmu, že i ten jeden gól bude Tatranu stačit na výhru, protože do té doby jsme se k vápnu soupeře ani nepřiblížili, nebo si takový moment aspoň nevybavuju. Babrat se v tom je ale zbytečné, teď nás budou čekat důležitější duely, než byl tenhle, s Obrataní a Čejovem už musíme konečně bodovat.



Sestavy


TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Dýnek [-] , Z. Káva [-] , J. Popovič [-] - V. Pulda [-] (86. A. Mácha [-] ) - J. Krpejšek [-] (56. D. Obranec [-] ) , J. Keller [-] , T. Obranec [-] , Z. Kubíček [-] , J. Duchan [-] , V. Nedohybchenko [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - K. Vaňous [-] , R. Tesař [-] (69. P. Vašák [-] ) , R. Štěpán [-] , T. Pech [-] , J. Miko [-] , Z. Kratochvíl [-] (82. F. Šanda [-] ) , M. Jonáš [-] , L. Filínský [-] , L. Ehrlich [-] , F. Dobrovič [-]

ŽK: 67. F. Dobrovič .
Hráči zápasu: Z. Kubíček , T. Obranec - K. Vaňous .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - CHVALKOVSKÝ Ladislav (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

V Červené Řečici se zpravidla nevyhrává, sám nepamatuju, že bych odsud přivezl lepší výsledek než remízu. Nyní domácí vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích