0:1
(0:0)
85. M. Med
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plačkov sahal po prvním jarním bodu, Speřice však zlepšenou hrou ve druhém poločase dokázaly rozhodnout


Branky


85. M. Med
14

Jedno z mnoha derby Humpolecka v Poutník lize nabídlo tentokrát 20.kolo Poutník ligy a v něm střet mezi domácím Plačkovem, který na své první jarní body stále čeká a Speřicemi, které už naopak návrat do nižší soutěže trápit nemusí. V první půli se dařilo hlavně Sokolíkům, jenže ti se ke kloudné koncovce nedostali. To naopak hosté začali soupeře převyšovat v poločase druhém a ze stále se stupňujícího tlaku vstítili i jediný gól utkání, který padl ve chvíli, kdy už bylo skoro nemožné reagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkov prolomil jarní bídu a svému soupeři byl rovnocenným sokem

Utkání se rozjelo ve slušném tempu a bylo vidět, že oba celky chtějí hrát fotbal a postupnou kombinací se tlačit před bránu soupeře. První střelu na bránu obstaraly Speřice, jenže nadvakrát se přes brankaře Novotného nedokázaly prosadit. Hra se nadále přelévala ze strany na stranu, jenže zároveň si obě dvě strany velmi dobře počínaly při bránění a tak žádná další větší šance nepřicházela. Speřice se  snažily využívat hlavně urostlého Patrika Huňáčka na hrotu, jenže toho učebnicově střežil domácí obránce František Dobrovič. Ani na druhé straně nebylo o moc veseleji, protože míče za obranu adresáta nenacházely. Střelecké štěstí v prvním poločase tak nepoznal ani jeden tým a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

Utkání spějící k remízovému konci rozsekl střídající žolík Med

V prvním poločase se možná trochu překvapivě dostávali o něco více do hry domácí, jenže to se v poločase druhém změnilo a to již od prvních minut. Speřice si postupně vytvářely tlak, jenže prolomit pevnou obranu Plačkova se stále nedařilo. To plačkovští se hry na soupeřovu bránu v podstatě neúčastnili. Výjimkou byl dalekonosný přímý kop Tomáše Vrány, jenže první střelecký pokus domácích na bránu brankař Duben vyrazil nad břevno. Na druhé straně se zase proti umístěné střele z hranice vápna zaskvěl domácí brankař Novotný. Stále bezbrankový průběh utkání pomalu směřoval k remíze, zvlášť když do konce zápasu už mnoho minut nezbývalo. Střelecký klid nakonec prolomil střídající Martin Med, jehož náběh na rohový kop domácí vůbec nezachytili a osamocený střelec si s naskytnutou příležitostí poradil. Plačkov se v závěru ještě znažil alespoň o vyrovnání, jenže všechny útočné snahy měly ke gólu velmi daleko a tak se z tříbodového zisku může radovat TJ Dálnice Speřice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Zklamání i frustrace ve mě i druhý den po zápase pořád doznívají. Velkou pochvalu z našeho tábora zasluhují hlavně obránci v čele s výborně hrajícím Frantou Dobrovičem a Jardou Mikem, kteří svoje úkoly bezchybně plnili a výrazně se podíleli na tom, že ještě deset minut před koncem sme drželi čisté konto. Stejně tak musim pochválit i střídajícího Petra Vašáka, který teprve ve svých 16 letech výrazně oživil do té doby nemohoucí útok a i při bránění ukázal svou platnost pro tým. Tím bych ale chválení vlastních řad uzavřel, protože dál ani nebylo moc co chválit. I tentokrát byl druhý poločas jen o tom, jak dlouho vzadu vydržíme odolávat stupňujícímu tlaku Speřic, aniž bychom se dočkali pomoci z ofenzivy. V tomto duchu se však nese celá letošní sezóna, podzimu nevyjímaje. Potřebujeme začít urychleně střílet góly a přestat hledat alibistické výmluvy, proč to nejde, jinak pro nás bude zbytek sezóny jen trápení.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Tesař [-] , O. Kubů [-] , K. Vaňous [-] (59. J. Kašpar [-] ) , L. Filínský [-] (71. P. Vašák [-] ) , T. Vrána [-] , Z. Kratochvíl [-] , J. Kalivoda [-] (78. M. Jonáš [-] ) , J. Miko [-] , M. Němec [-] , F. Dobrovič [-]

TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - L. Svoboda [-] (88. J. Menšík [-] ) , M. Linhart [-] (79. F. Krejčí [-] ) - P. Huňáček [-] (71. M. Med [-] ) , M. Sadský [-] (59. M. Záviška [-] ) , M. Švec [-] , J. Merunka [-] , M. Maděra [-] (83. J. Svoboda [-] ) , D. Moravec [-] , J. Holenda [-] , M. Čermák [-]

Hráči zápasu: L. Novotný , F. Dobrovič - J. Holenda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BURZA Milan - VAŠÁK Petr (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Šancí poprvé na jaře bodovat je s každým víkendem čím dál méně. V domácích zápasech by to vycházet mělo, bude-li tomu tak si ale tvrdit netroufám.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích