4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenná výhra navrací Kamenici do bojů o horní polovinu tabulky


Branky


41. O. Joza , 43. J. Vávra , 53. O. Joza , 89. J. Strašík - 72. M. Kůta , 74. M. Kůta
19

Další z velmi důležitých zápasů, hlavně pro hosty, kteří před zápasem stále vážně živili naději na stíhání absolutního čela tabulky. Vážná komplikace však přišla těsně před odchodem do kabin, kdy se Horní Cerekev musela vypořádal s nepříznivým skóre 0:2. Ve druhé půli sice přišlo výrazné zlepšení, jenže domácí Kamenice nad Lipou si cenné body vzít nenechala a s tříbodovým ziskem se dostává do těsného kontaktu s týmy nad sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan ze závěru první půle vytěžil dvoubrankové vedení

Hosté se stále potýkají s několika absencemi a tak na kamenickou půdu nezajížděli v roli favorita. Přesto měli hned ve 3. minutě nadějnou příležitost, ale M.Kůtovi procházejícímu zleva do malého vápna pokazil radost dobře zasahující O.Votápek. O chvíli později zahrozili i domácí, na konci průniku dva na jednoho si však neporadili s koncovkou. V první půli se dlouho nic zajímavého nedělo. Oba týmy se utápěly v nepřesnostech a diváky tak probudil až závěr poločasu. Kameničtí se víceméně z ničeho dostali do dvougólového vedení. Po rohu ve 41. minutě vznikla na hostující penaltě pravá trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval O.Joza a poslal Slovan do vedení. Nenápadný centr ve 44. minutě trefil povedeným volejem k zadní tyči J.Vávra a nasměroval další vývoj zápasu.

Hosté skóre zdramatizovali, na obrat ale nedosáhli

Hosté se totiž ani ve druhé půli ne a ne směrem dopředu prosadit. Naopak chyba ve středu pole v 53. minutě znamenala rychlý kamenický brejk a třetí gól, znovu z kopačky O.Jozy. Výrazné vedení domácí tým uspokojilo a Cerekvickým se podařilo zápas dvěma zásahy zdramatizovat. V 72. minutě již do útoku vysunutý stoper J.Havel předložil M.Kůtovi přesnou finální přihrávku a šikovný středopolař s přehledem zavěsil. Tentýž hráč o dvě minuty později napřáhl z 18 metrů a O.Votápek lovil míč ze sítě podruhé. V otevřeném závěru sahali hosté po remíze, ale střela J.Havla po Suchého zpětné přihrávce byla sražena. A tak udeřilo na druhé straně, když brejk Slovanu v poslední minutě zužitkoval přesnou trefou J.Strašík a pojistil vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Chtěli jsme tři body, což se nám povedlo. Výhra je podle mě asi zasloužená. Herně nám ale v některých fázích zápasu nevycházeli kombinace, to je třeba pro příště zlepšit. Škoda, že jsme nedali další branky, za stavu tři nula. Zbytečně jsme si pak zkomplikovali utkání. Příště jedem do Lukavce a ikdyž jsou první, budeme chtít bodovat.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - L. Novák [-] , P. Macháček [-] , M. Strašík [-] , P. Klusáček [-] - V. Spěváček [-] , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , J. Vávra [-] -

SK Horní Cerekev
L. Chadim [-] - J. Petrák [-] (46. H. Novák [-] ) , V. Hrdina [-] (28. T. Cimler [-] ) , L. Suchý [-] , J. Havel [-] , M. Brada [-] , M. Kůta [-] , Š. Filsoch [-] , L. Loukota [-] , P. Chadim [-] , J. Plachý [-]

ŽK: 68. J. Ira - 44. J. Havel , 81. L. Chadim .
Hráči zápasu: O. Joza - M. Kůta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SOUČEK Libor - ŠTANGL Josef (N), MUSIL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Kamenice nad Lipou má k dispozici mladý, kvalitní tým, jenže narazí na Horní Cerekev, která bude chtít napravit domácí prohru s Jiřicemi a navrátit se do boje o čelo soutěže. Hosté vyhrají.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů