1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran domácí Kamenici nad Lipou přehrál herně i výsledkově


Branky


14

Zajímavé utkání bylo k vidění na hřišti v Kamenici nad Lipou. Domácí Slovan totiž přivítal Červenou Řečici, která se po chabém nástupu do jara znovu probudila ke zlepšeným výkonům. I Kamenice nad Lipou vytrvale čelo soutěže nahání, avšak s větším bodovým odstupem. Přesto šli právě domácí do utkání s výhrou v zádech proti Lukavci, který letos prohrál doma vůbec poprvé. Tentokrát to ale domácím nevyšlo. Červená Řečice byla tím lepším týmem a nakonec vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení ve prospěch Červené Řečice

V prvním poločase byl k vidění fotbal, který nepřinášel moc gólových možností a byl plný soubojů. V jednadvacáté minutě kopali hosté přímý kop. Domácí nechali úplně nehlídané tři hráče, z nichž právě Duchan si naskočil na centr a hlavou míč posunul do branky. Do poločasu měly obě strany několik rohů a ikdyž byly hosté z těchto možností nebezpečnější, tak skóre se neměnilo.

I druhý poločas patřil hostům, na třígólové vedení Slovan odpověď nenašel

I druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Míče létaly hodně vzduchem a hosté vzdušné souboje většinou vyhrávali. V průběhu druhého poločasu pak nastaly dvě kontroverzní situace, které těžko zkousávali domácí hráči a publikum. V šedesáté čtvrté minutě rozehrával výhozem z hranice vápna Přibyl k půli hřiště, míč se ale dostal ihned po lajně na hostujícího hráče, který byl v ofsajdu následně se dostal míč do vápna na osamoceného Duchana, který míč doklepl do prázdné branky. Na druhé straně mohl snížit Jiří Houser ale svůj únik zakončil slabě. Osm minut před koncem přišla druhá kontroverzní situace po chybě brankáře Brávka si Jiří Houser šel s balonem dát snadný gól do prázdné branky. V tom zazněl hvizd rozhodčího a domácí byly tak vytočení, že ve vzduchu spíše vysela červená karta. Domácí úplně vypadli z koncentrace a následnou chybnou malou domů přetavil hostující Obranec ve třetí gól pro hosty. V předposlední minutě pak už jen snížil z přímého kopu domácí Filípek. Hosté si tak odvážejí důležité tři body v boji o první příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Prohra je dneska zasloužená. Připravoval jsem nás na to, co budou hrát hosté a co máme hrát my. Bohužel jsme pokyny neplnili. Chyběl nám důraz a vlastní hrou jsme si vymazali zálohu.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - P. Klusáček [-] , A. Schober [-] , D. Pelc [-] (54. J. Houser [-] ) , M. Strašík [-] - T. Zahradník [-] (88. P. Šiška [-] ) , J. Houser [-] , J. Tětiva [-] (69. V. Spěváček [-] ) , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (54. T. Filípek [-] ) , O. Joza [-] -

TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] (78. J. Krpejšek [-] ) , D. Roubal [-] (61. V. Pulda [-] ) , J. Dýnek [-] - - V. Nedohybchenko [-] , T. Obranec [-] , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] (89. A. Mácha [-] ) , J. Duchan [-] , J. Keller [-]

ŽK: 24. J. Houser , 26. P. Klusáček , 73. T. Zahradník , 87. J. Tětiva - 26. J. Popovič .
Hráči zápasu: T. Obranec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TŮMA Petr - ŠTANGL Josef (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Stejně jako Žirovnice, i Kamenice nad Lipou využije širšího kádru a Červenou Řečici porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích