Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zběsilou "Tarantinovskou" přestřelku nakonec ovládl Slovan


Branky


17

Očekávaný duel nabídlo střetnutí mezi domácími Jiřicemi a Slovanem Kamenice nad Lipou. Navzory tomu, že současné umístění před zápasem favorizovalo spíše Jiřice, tak momentální forma nepřála ani jednomu z těchto dvou celků. Utkání se přelévalo ze strany na stranu, na začátku na tom byly mnohem lépe Jiřice, které vedly už 3:1, jenže své vedení ztratily a nakonec o gól prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvrat ve výsledku posadil na koně domácí

Jiřice posilněné o, po zranění navrátivšího se zkušeného, stopera Milana Trnku, který sice zatím nastoupil pouze na pozici výčepního, začali utkání dobře. Hned ve třetí minutě otevřel skóre po pasu Příhody za obranu J. Vincenc. Pro těsný offside ale branka neplatila. I nadále Jiřice kombinovaly a zatlačily soupeře, avšak bez výraznější šance. To Kamenice nad Lipou prověřila Zabloudila z brejku, ten ale ránu do protipohybu lapil. Na druhou střelu už ale nestačil, když po chybné hlavičce V. Zacha se řítil na jiřického brankáře zcela osamocený J. Vrána. Jiřice ale v tempu nepolevily a dočkaly se šancí. První z nich trestuhodně zahodil osamoceně hlavičkující M. Jirků. Při druhé trefil D. Vincenc z malého vápna pouze břevno. Oba tito hráči se ale pouze zastřelovali. Vysunutí za obranu zužitkoval právě M. Jirků a druhý křížný pas na malé vápno už D. Vincenc proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Druhou půli Jřice nezvládly a ztratily dvougólový náskok

Druhá půle začala pro domácí snově. Rychle rozehraný aut do otevřené obrany proměnil v samostatném úniku opět D. Vincenc. Kamenice nad Lipou  se však nepoložila a z rohového kopu snížila na rozdíl jedné branky. To je ještě více nabudilo a rázem jich bylo plné hřiště a dočkali se i srovnání. Dlouhý pas do lajny si zpracoval J. Tětiva, poradil si s domácím stoperem a vyrovnal. Hosté tlačili i nadále a dostali se zaslouženě do vedení, když křížnou střelu z pravé strany umístil na zadní tyč J. Ira. Jiřice se snažily s výsledkem něco udělat, ale dlouhé nákopy nedokázaly zužitkovat. Zrodil se pouze jeden samostatný nájezd, který neproměnil J. Dvořák a o výsledku bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč Jiřic): Dneska jsme v prvním poločase hlavně dopředu předvedli jeden z nejlepších výkonů sezóny a zaslouženě jsme otočili průběh zápasu. V druhé půli jsme rychle zvýšili, ale to nám paradoxně uškodilo. Hosté měli mladý kádr běhavých hráčů a my naopak odpadli. Předvedli bojovný výkon a mají tři body.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Dneska jsme poprvé v sezóně měli opravdu velkej problém se sestavou. Pouze třináct lidí, je na nás opravdu málo :D. Museli jsme trochu přeskupit řady. Prvních dvacet minut nám celkem vyšlo, pak jsem se zranil, opět jsme museli přeskupit řady a trvalo nám to až do poločasu, než jsme se srovnali. Ve druhém poločase jsme do hry vložili snahu, domácí asi trochu odcházeli fyzicky a toho jsme využili. Oba týmy měli podle mě problémy s rozehrávkou po celý zápas. Náš tým ale musím pochválit za snahu. Po tom špatném začátku sezóny asi už všichni u nás pochopili, že se zápasy samy nevyhrají a je třeba jít těm výhrám naproti.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - V. Zach [-] , J. Vincenc [-] , P. Hložek [-] (73. R. Jůzl [-] ) , R. Čepl [-] (65. J. Plaček [-] ) - M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , M. Hájek [-] , J. Jůzl [-] - D. Vincenc [-] , J. Dvořák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Jirsa [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] , P. Macháček [-] (24. J. Tětiva [-] ) - D. Pelc [-] , J. Strašík [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (80. P. Šiška [-] ) - D. Růžička [-]

ŽK: 81. M. Hájek - 49. J. Houser , 90. M. Jirsa .
Hráči zápasu: M. Jirků - J. Tětiva , D. Pelc .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - SADSKÝ Stanislav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Vojtěch Kolář
Tip experta: výhra domácích

Jiřice budou chtít doma vyhrát a dotáhnout se zpět na Řečici.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích