1:3
(0:1)
27. J. Dýnek
78. J. Dýnek
87. J. Kořínek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 13:30

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran zabojoval ve Speřicích a s čelem soutěže nadále drží krok


Branky


89. R. Anděl - 27. J. Dýnek , 78. J. Dýnek , 87. J. Kořínek (vl.)
20

To, že Tatran už patří k těmkvaltinějším celkům soutěže, o tom netřeba kohokoliv přesvědčovat. Na horké půdě ve Speřicích je ale neměla čekat snadná mise. Samotný úvod však napověděl, že domácí tady nebudou tím hlavním tahounem. Tatran využíval hlavně domácích chyb ke skórování a nakonec domů odjíždí s pohodovým skóre 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba obrany poslala do vedení hosty

Od začátku zápasu byli hosté z Červené Řečice podstatně lepším týmem a dokazovali to v mnoha herních aspektech, které nakonec rozhodovali o vítězi. TJ Tatran hlavně daleko lépe kombinoval a po soupeřově hřišti měl i mnohem  lepší pohyb, žádnou vyloženou šanci si ale dlouho nebyl schopen vytvořit. K vedení jim v prvním poločase dopomohl vlastní gól Speřic, kdy po nedomluvě v zadních řadách TJ Dálnice zavěsili domácí neomylně do vlastní sítě za záda brankaře Tkadlece. To však nebylo naposledy, kdy vstřelený gól Speřice nemohly slavit. V první půli se toho však o mnoho více významného nepřihodilo a tak se do kabin šlo za darovaného stavu 0:1 ve prospěch hostů.

Závěrečné minuty daly zápasu definitivní rozuzlení

Ve druhé půli se hra lehce vyrovnala, Červená Řečice už utkání tolik nedominovala, jenže góly ani na jedné, ani na druhé straně nepřicházely. Na ně si diváci museli počkat až do závěrečné čtvrthodinky. Nejprve se po tečované střele prosadil za záda domácího brankaře Jiří Dýnek, který si připsal dle oficiálního zápisu druhý gól v utkání, a poté se výstavním vlastním gólem "blýsknul" Jakub Kořínek, po jehož gólu v 87. minutě svítilo na ukazateli skóre beznadějných 0:3, s čímž už domácí nebyli schopni nic více udělat, než jenom korigovat. Kosmetickou úpravu skóre na 1:3 zařídil Radek Anděl. Na žádný dechberoucí obrat už nezbýval čas a tak si všechny tři body s sebou domů odváží letos velmi dobře hrající Červená Řečice, kterou čeká další bitva na Humpolecku příští neděli v Čejově.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Speřice, nebo Červená Řečice? To byl před utkáním oříšek, který by s jistotou rozlouskl málokdo. Domácí TJ Dálnice však tentokrát nenavázala na předchozí dobré výkony, které jim přinášely i pravidelný přísun bodů a nyní podlehly Červené Řečici, která se nenápadně tlačí k vrcholu Poutník ligy.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - R. Brzoň [-] , J. Holenda [-] , L. Svoboda [-] (79. J. Menšík [-] ) , M. Linhart [-] - J. Merunka [-] , M. Švec [-] (46. A. Žáček [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Moravec [-] (60. J. Kořínek [-] ) - M. Záviška [-] (46. R. Anděl [-] ) , P. Huňáček [-]

TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Markvart [-] , T. Obranec [-] , V. Pulda [-] (89. L. Vávra [-] ) , L. Chvalkovský [-] , Z. Kubíček [-] , J. Dýnek [-] , J. Duchan [-] , D. Roubal [-] , O. Staněk [-] , J. Popovič [-]

ŽK: 70. J. Svoboda , 77. R. Brzoň - 67. J. Duchan .
Hráči zápasu: J. Merunka - J. Duchan , J. Dýnek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Jakub - MORAVEC Roman (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Speřice zatím zvládají své zápasy na jedničku a nejinak tomu bude u nich doma i proti nepříjemnému soupeři z Čerevé Řečice. Nyní Tatran odjede domů s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích