4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Rapidu v Hradišti rychle vedlo, Tornádo přesto slaví páté vítězství v řadě


Branky


14

Fotbalisté béčka Rapidu se ujali vedení už ve 3. minutě a zdálo se, že by mohli rozjeté Hradiště potrápit. Domácí však rychle srovnali zásluhou Kočího a o své výhře pak definitivně rozhodli třemi góly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vedení dlouho nevydrželo

Ihned po rozehrání vyrobil hrubici stoper Pytlík, který namazal z pozice stopera Polívkovi balon přímo na nohu. Jeho střelu naštěstí obrana dokázala zablokovat a tak mohl z protiútoku vypálit Patrik Kočí. Tentokrát se jen zastřeloval a gólman Liška jeho nepříliš prudkou střelu chytil. Ve třetí minutě faulovali domácí uprostřed hřiště soupeře. Ten na nic nečekal, poslal balon na Ondru Faista, který zcela unikl pozornosti stoperů a přelobovat vybíhajícího Bejka už pro něj nebyl problém – 0:1. Pak všem zatrnulo, když v souboji s Pytlíkem vypadlo již třikrát operované rameno hostujícímu Polívkovi. Pochopitelně střídal a na lavičce si jej nahodil zpátky. Nic hezkého, ale snad bude v pořádku. Prakticky ihned po rozehrání po vystřídání nacentroval parádní balon Kuba Ženíšek a Patrik Kočí tentokrát trefil balon lépe, než v první šanci. Před Liškou míč trošku skočil a hostující golman šel pro balon do sítě – 1:1. Hosté hráli velmi tvrdě a z toho pramenilo množství trestných kopů, které měli domácí k dispozici. První v 10. minutě napálil Jirka Němeček do zdi, ani další později neznamenaly přímé ohrožení Liškovy svatyně. Červeného levačka mířila jen těsně nad a neuspěl ani Furár a ani další Němečkův pokus. Hosté zahrozili sérií dvou rohů, ale nic z nich nevytěžili. Domácí byli o něco aktivnější a hosté stále více bránili a spoléhali na protiútoky, které mohly být opravdu nebezpečné. Obrana Tornáda ale pracovala již bez dalších zásadních chyb a tak mohl Bihary ve 20. minutě prokličkoval obranou hostí a z úhlu trefil tyč Liškovy brány. Dorážkou pak netrefil Patrik Kočí zcela odkrytou branku, kterou přestřelil. Do dobré šance se pak dostal hostující Ondra Faist, který nebezpečně a tvrdě vypálil, a zblokovaná střela skončila v jeho obličeji. Bohužel Ondra hraje v čočkách a točící se balon napáchal na jeho levém oku pořádnou neplechu. Praskla mu žilka ve víčku a čočka patrně skončila pod ním. Pochopitelně musel střídat a hosté tak vyčerpali své možnosti na střídání nuceně již ve 38. minutě. V dalším průběhu Červeného další ránu Liška vyrazil a poradil si i s Krušinovou ranou z dálky. Na konci poločasu se ocitl sám před Liškou Dan Červený. Hostující golman dobře vyběhl a tak z šance nic nebylo. Bihary pak patičkou uvolnil Vaška Krušinu, který ve velké šanci promáchnul.

Hradiště rozhodlo třemi góly

Ve druhé půli jako první zkusil štěstí Vašek Krušina. Střela šla těsně vedle, Furárovu tvrdou ránu pak Liška vytáhl na roh. Z něj šli hosté do protiúoku, který dobrým vyběhnutím zmařil Bejček. Jirka Němeček branku pak také přestřelil. Těsně před uplynutím hodiny hry se po krásné akci dostal po Kočího přistrčení k ráně Vašek Krušina, ale trefil stejné místo, jako jeho spoluhráč před chvílí. V 61. minutě zastavil na poslední chvíli skvělým skluzem Honza Spour další Kočího průnik. Byl z toho roh, který právě Patrik Kočí poslal do vápna, kde po závaru dorazil balon do sítě Furár – 2:1. Domácí konečně vedli a mohli hru trošku uklidnit. Hosté sice ještě zahrozili Novákovou střelou, ale zadařilo se na druhé straně. Krušina potáhnul balon, dal Biharimu, který sice již mohl pálit, ale míč ještě přidržel a poslal do uličky na parádně nabíhajícího Patrika Kočího. Ten trefil míč šajtlí a Liška neměl šanci – 3:1. Patrik byl při chuti a jeho další rána z dálky minula bránu jen těsně. Ztuhlý Bejček pak předvedl, že v brance neusnul a proti další akci Nováka výtečně zasáhl. Ke konci zápasu pak aktivní Patrik Kočí vymotal u zadní lajny dvojici obránců hostí a Vašek Krušina v dobré pozici hlavou nedal. Domácí kanonýr se nakonec dočkal i ve svém pátém zápase za Tornádo. Bihary dobře vypálil, Liška míč vyrazil a Vašek Krušina hlavou odkrytou branku již neminul – 4:1. Další možnost měl ještě Jirka Němeček a v samém závěru i střídající Honza Rucký. Výsledek ale již změny nedoznal a tak domácí zvítězili 4:1 a dál se vezou na vítězné vlně.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Zápas jsme zvládli, soupeře jsme po jeho počátečním vedení dostali pod tlak, zápas otočili a zaslouženě jsme vyhráli. Rozdíl mohl být i větší, ale nebuďme nenasytní. Kladem je, že se konečně trefil po delší době Patrik, který má v každém zápase několik šancí a zatím mu to tam moc nepadalo. Tentokrát dvě branky dal, na další přihrál a svou aktivitou motal soupeři pořádně hlavu. Bohužel nám nejspíš pomohlo i vynucené dvojí střídání na straně Rapidu již v prvním poločase. Doufám, že zranění kluci budou co nejdřív zase fit a za Tornádo jim přeji rychlé uzdravení.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Krušina [-] , M. Valeček [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] (71. J. Rucký [-] ) , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , J. Bihary [-] , J. Ženíšek [-] (80. M. Drahoňovský [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Liška [-] - M. Matoušek [-] , J. Holík [-] , L. Holý [-] , M. Novák [-] , D. Polívka [-] (4. V. Kosmata [-] ) , K. Veber [-] , P. Kovářík [-] , M. Peroutka [-] , J. Spour [-] , O. Faist [-] (38. P. Baroch [-] )

ŽK: 40. M. Novák .
Hráči zápasu: P. Kočí .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - VOLF Karel (N), BAROCH Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

I my musíme formu potvrzovat zápas co zápas.

Tip: výhra domácích

Potvrdíme formu z Litic a vyhrajeme