3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Černic po přestávce otočila duel s Chotíkovem B


Branky


49. R. Nádraský (p.) , 56. M. Chvojka , 64. M. Chvojka - 38. D. Smutný
16

Rezerva Černic sice po poločase duelu s béčkem Chotíkova prohrávala, ale po změně stran dokázala zejména díky Michalovi Chvojkovi skóre otočit a zvítězit 3:1. Chvojka nejprve vybojoval penaltu, z níž padl vyrovnávací gól a pak se dvakrát trefil sám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vyšel rychlý brejk a po poločase tak vedli

Černické béčko před týdnem schytalo debakl 0:6 v Hradišti a doma si chtělo proti nováčkovi napravit reputaci. Domácí tak hráli aktivně, ale Chotíkovští dobře bránili a ještě dokázali vyrážet do rychlých kontrů. Jeden z nich i zužitkovali, ve 38. minutě otevřel skóre David Smutný. 0:1 byl také poločasový stav.

Skvělý Chvojka zavelel k obratu

Po přestávce domácí ještě zesílili svůj nápor. Ve 49. minutě vyl faulován v pokutovém území Chvojka a nařízenou penaltu proměnil stoper Radek Nádraský – 1:1. Poté vzal vývoj zápasu do svých rukou sám Michal Chvojka. V 56. minutě už Černice po jeho trefě vedly a o dalších osm minut později pak stejný hráč zvýšil na 3:1. Poté se už domácí nikam nehnali, soupeře do větších příležitostí nepouštěli a výsledek již udrželi až do závěrečného hvizdu sudího Kračmera.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Byli jsme lepší. Celý první poločas jsme je tlačili a hráli na jejich půlce. Oni ale podnikali rychlé brejky, kterými nás hodně ohrožovali a z jednoho z nich skórovali. Po přestávce jsme ještě přidali, skóre třemi góly otočili. Za stavu 3:1 se to už v klidu dohrálo.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - M. Trnka [-] , M. Chvojka [-] , P. Toman [-] (81. P. Tumpach [-] ) , J. Vlk [-] , M. Engl [-] , J. Král [-] (52. M. Štengl [-] ) , J. Běhounek [-] , O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] , R. Nádraský [-]

FC Chotíkov 1932 B
J. Šlajs [-] - D. Kestler [-] , J. Bříza [-] , M. Hauer [-] , M. Vyskoč [-] , P. Maruš [-] (33. P. Čech [-] ) , R. Ježek [-] (46. P. Malata [-] ) , M. Tříkač [-] , D. Smutný [-] , P. Novák [-] (75. D. Zítek [-] ) , D. Vacek [-]

Hráči zápasu: M. Chvojka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRAČMER Marek - KAŇÁK Karel (N), OULÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích