3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí uklidnil Musil, tlak Smíchova už ke snížení nevedl


Branky


15

Fotbalisté Vochova po porážce, kterou utrpěli před týdnem na hřišti Prazdroje, zabrali a po výhře 3:1 nad béčkem Lhoty se dokonce dostali do čela tabulky. Hlavní zásluhu na vítězství domácích měl dvougólový střelec Klement.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vochov začal lépe, hostům se podařilo snížit

Vochov hostil na venkovních hřištích zatím bezzubou rezervu Lhoty. Domácí tak do zápasu nastupovali v roli favorita a tu začali potvrzovat už v 6. minutě, kdy je poslal do vedení Martin Klement. Ve 23. minutě se pak prosadil také veterán Kamil Bárta. Další šance ale domácí nedokázali proměnit a ve 31. minutě se tak radovali i hosté. Na rozdíl jednoho gólu korigoval Marek Drapák. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:1.

Drama rozsekl až Klement

Ve druhém poločase se Lhoty snažila zabojovat o první venkovní body v sezóně. Několik šancí si vytvořili hráči obou týmů, ovšem brankáři byli na místě. Uklidnění pro Vochov přišlo až deset minut předkolem. Svou druhou trefu v zápase zaznamenal Martin Klement a bylo hotovo. Vochov se díky souhře výsledků dokonce posunul v tabulce na první místo.



Ohlasy k zápasu


SK Vochov 1930
Pavel Tlustý (trenér): Měli jsme štěstí, že Lhota přijela oslabená. Ani my jsme se nesešli v ideální sestavě, scházelo nám pár lidí ze základu a podle toho ten zápas vypadal. V prvním poločase jsme mohli dát tak pět gólů, ale nakonec jsme se trápili téměř celé utkání. Z toho, že jsme se dostali do čela tabulky, jsme mile překvapeni. Dívá se na to hezky. Myslím ale, že reálně budeme rádi, když budeme hrát zlatý střed.




Sestavy


SK Vochov 1930
J. Dvořák [-] - F. Krejčík [-] , . Koželuh [-] , P. Porada [-] , M. Klement [-] , J. Uxa [-] , K. Bárta [-] , T. Mottl [-] , R. Schveinert [-] , M. Ausberger [-] , J. Calta [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - Z. Paul [-] , M. Drapák [-] , S. Litaev [-] , L. Novák [-] , J. Brož [-] , L. Martínek [-] (82. J. Fürbacher [-] ) , K. Xuan Hoai Nam [-] , M. Bečaver [-] , V. Sulek [-] , T. Pohanka [-]

ŽK: 80. Z. Paul .
Hráči zápasu: M. Klement , R. Schveinert .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - DUŠEK Václav (N), JÄGER Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích