Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice B si poradily s Unionem


Branky


16

Fotbalisté rezervy Černic dokázali zvítězit 4:2 nad béčkem Unionu. Hosté po celý zápas jen dotahovali, dvakrát dokázali snížit na rozdíl jediného gólu, ovšem vyrovnat se jim ani v jednom případě nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do šaten s dvougólovým náskokem

Domácí začali utkání výtečně. Už po sedmi minutách hry zamířil do černého Kamil Kuncl a o pět minut později zvyšoval na 2:0 Pavel Mastný. Union pak přidal a ve 25. minutě dokázal i snížit, když se po chybě brankáře trefil Martin Hořánek. Hrál se oboustranně pohledný fotbal a ještě do přestávky se znovu radovali domácí. Těm vrátil dvougólový náskok Tomáš Hrach – 3:1.

Hostům vrátil naději Jindra, ale Šádek v závěru definitivně rozhodl

Po změně stran se hosté snažili opět vrátit do zápasu. Černičtí ale odpovídali aktivní hrou. Čtvrthodinu před koncem se hostům přeci jen podařilo vsítit kontaktní gól – na 3:2 korigoval Jan Jindra. Hráči Unionu pak soupeře ve snaze o vyrovnání přitlačili na jeho polovinu. V 86. minutě však utekl hostující defenzivě David Šádek, jenž tak definitivně rozhodl o výhře černického béčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Byl to z obou stran pěkný zápas. Vedli jsme 2:0, pak jsme si dali po chybě brankáře skoro vlastní gól. Ještě do poločasu jsme opět zvýšili naše vedení, ale ve druhé půli inkasovali opět po chybě. Hosté se pak nadechli k náporu, snažili se vyrovnat, naštěstí jsme pár minut před koncem definitivně rozhodli z brejku.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Setikovský [-] - M. Chvojka [-] , K. Kuncl [-] (60. M. Štengl [-] ) , T. Hrach [-] , J. Vlk [-] (52. J. Král [-] ) , P. Mastný [-] (46. D. Šádek [-] ) , M. Trnka [-] , M. Engl [-] , T. Engl [-] , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-]

TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , P. Šimana [-] , A. Hořánek [-] , O. Jakoubek [-] - T. Koutný [-] (23. D. Filip [-] ) , P. Šimana [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] , P. Kutný [-]

ŽK: 27. P. Mastný , 64. O. Marušinec , 71. M. Chvojka - 62. M. Seidl , 64. M. Hořánek , 71. P. Šimana , 86. A. Hořánek .
Hráči zápasu: T. Hrach .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - ŠLAJS Jakub, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Smrdí to plichtou,ale dám dvojku.I když Union má zraněného spilmachra Kaju Knafu-)