1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv rozhodla jedním gólem o výhře nad Neplachovem


Branky


20

Mužstvo ze Zlivi s doposud nejlepší obranou v OP Českobudějovicka získalo v posledních 3 zápasech 7 bodů a nadále se díky skvělé podzimní formě drží mezi nejlepšími týmy. Otestovat formu domácích přijel tým z Neplachova, jenž se také pohybuje v horní části tabulky a minulý týden, po dvou nepovedených zápasech, domácí výhrou nad mužstvem z Borovan potvrdil, že se s ním musí dále počítat jako s jedním z týmů, kterému se herně i bodově víceméně vydařila podzimní část.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu padl z přímého kopu

Po oboustranně opatrném úvodu si v první půli vypracovali více možností domácí. I když nebyly kdoví jaké, tak několik zakončení, které většinou vyprodukoval kapitán M. Ďurica proletělo těsně kolem brankového zařízení. Ač tísněný, i tak dokázal několikrát nebezpečně vystřelit. Domácí byli více na míči a kombinačně lepší a odvážnější, v osobních soubojích důraznější. Především domácí obránci nedávali hostujícím útočníkům moc času něco vymyslet a rychle k nim přistupovali. Domácí hráči dokázali v 28. minutě vstřelit gól z přímého kopu, kdy se přes zeď prosadil Jakub Slavík - 1:0. Nebyla to sice prudká střela, spíše gólman Neplachova předvedl takový smolný zákrok a balón mu prošel na mokré trávě pod tělem do brány. Ze strany hostů stojí z první půle za zmínku snad jen pěkná kombinace před koncem poločasu, kdy po několika přihrávkách nahrával "pod sebe" P. Švec na hranici šestnáctky P. Mohamedovi, který v dobré pozici z rychlého protiútoku zakončil těsně nad. Domácí tak zaslouženě vyhráli první půli.

Gól už druhý poločas nepřinesl

V druhém dějství byli lepší naopak hostující hráči Neplachova. Během této části se dostali ke střelám z dobrých pozic, bohužel proměňování šancí je trápí nadále a žádnou z těchto příležitostí se proměnit nepovedlo. Ať to byl J. Švec, M. Dušák, J. Hruška nebo aktivní P. Mohamed. Buď se netrefili mezi tři tyče nebo bylo zakončení na poslední chvíli zblokované obránci. Nutno říci, že i gólman domácí Zlivi J. Remta několikrát velice dobře zakročil, např. u dělovky právě P. Mohameda. A když už postupoval z pravé strany na domácího gólmana M. Dušák sám, tak jeho brejk zastavil pomezní rozhodčí, který hlavnímu signalizoval údajnou ruku, což se samozřejmě hostujícím hráčům nelíbilo. Ke konci utkání už proběhla pouze spousta zbytečných diskuzí hráčů s nerozhodným rozhodčím.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Z dnešního zápasu jsem spokojený pouze se třemi body, ale herně určitě ne. V první půli jsme byli lepší, ale neproměnili jsme vypracované příležitosti a druhý poločas byli naopak aktivnější hosté, ale to nás podržel Jirka Remta. Možná by zápasu slušela remíza, ale štěstí se přiklonilo k nám a za tři body do tabulky jsme rádi.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Utkání by spíše slušela remíza. Domácí byli lepší v první části a dokázali skórovat, my zas byli lepší v té druhé, ale nespadlo nám to tam. A když nedáme gól, tak těžko můžeme pomýšlet na úspěch. Takže zápas jsme si zase pokazili sami naší bídnou produktivitou, lépe řečeno neproduktivitou. Nicméně takový konec utkání... Každý taktizuje, ale tohle už bylo moc. To k soutěžním utkání nepatří, snad tak někam na pouť.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , R. Bican [-] , M. Ďurica [-] , M. Novotný [-] , M. Fürst [-] , J. Mareš [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , R. Nečas [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , L. Sobota [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-] - P. Šafář [-] , D. Štěcha [-] , P. Mohamed [-] , P. Švec [-] - J. Hruška [-] , J. Švec [-]

ŽK: 32. K. Jindrle ml. - 66. J. Švec .
Hráči zápasu: J. Remta , M. Ďurica , R. Nečas - P. Mohamed .
Místo: Zliv. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - JINDRLE Karel (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 17:52
Petr Kubát

Expert: Petr HLUBOCKÝ
Tip experta: remíza

Utkání dvou týmů z popředí tabulky nabídne zajímavý a útočný fotbal a i zde tipuji dělení bodů.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 06:51

Tip: remíza