0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Horní Stropnice na domácím hřišti s Olešníkem "B"/Temelínem


Branky


8. L. Říha , 47. P. Tomek , 50. J. Pešek , 58. J. Pešek , 71. M. Tressl , 81. P. Tomek
19

Mužstvo Horní Stropnice v posledním zápase prolomilo dlouhou šňůru neúspěchů v podzimní části sezóny a na domácím hřišti porazilo soupeře z Jankova "B". Tento zápas měla Stropnice možnost body potvrdit v dalším domácím utkání, když přijel rezervní celek Olešňík "B"/Temelín. Hostující hráči naopak oplývají v posledních zápasech formou a 5 zápasů v řadě nepoznali hořkost porážky, což jim přineslo nenápadný vzestup tabulkou OP Českobudějovicka na přední příčky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól hostujícího celku

V 6. minutě rozehrávali první standartní situaci domácí hráči po faulu na M. Kusáka. Rozehrávku si vzal na starost J. Holej, ale jeho pokus vyrazil hostující brankář O. Cihla. V 8. minutě o sobě dali vědět poprvé i hosté a hned z toho byl úvodní gól zápasu. Nedůrazný odkop J. Holeje se dostal k hostujícímu hráči, který unikl po levé straně a zakončení Lukáše Říhy skončilo za zády brankáře P. Brouska - 0:1. V 17. minutě se do přečíslení dostal opět tým Olešníku "B", míč potáhl po křídle kapitán P. Vornay, přihrávkou před bránu vyzval ke skórování P. Tomka, ale ten minul bránu. Ve 22. minutě zahrávali hosté rohový kop, L. Říha se opřel do míče za vápnem, ale jeho střelu skončila po zákroku brankáře na břevně a následně opět v zámezí. Následný roh odvrátil domácí hráč na kopačku D. Szepa, jeho střela už nikterak domácí branku neohrozila. Ve 43. minutě se hostující hráč P. Vornay ocitl v gólové příležitosti, podél brankáře poslal míč do branky, ale z prázdné brány ještě stihl odvrátit míč na rohový kop J. Holej. V 45. minutě byl v domácím vápně nedovoleně zastavený P. Tomek, jenže sudí situaci posoudil jinak, nechal hru pokračovat a penaltu proti domácímu mužstvu nenařídil. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:1.

Olešník "B" 5 góly dovršil debakl pro domácí celek

Vstup do druhého poločasu se domácím hráčům vůbec nevydařil. V 47. minutě prošla přihrávka mezi beky na P. Vornaye, ten navedl míč po pravé straně a přihrál Pavlu Tomkovi, který se nemýlil - 0:2. V 50. minutě domácí zbrkle rozehráli autové vhazování a míč se vrátil zpět do zámezí. Hosté nelenili, rozehráli rychle dlouhý aut na Jaroslava Peška a ten své sólo na domácího brankáře proměnil v další branku v domácí síti - 0:3. Tento gól byl asi rozhodujícím okamžikem zápasu a domácí poté rezignovali na možnost se o výlsedek ještě poprat. V 58. minutě nedokázali domácí hráči odklidit míč pryč od své branky, když přes čtyři hráče prošel až k vápnu L. Říha, balon se dostal k Jaroslavu Peškovi, jenž se ve vápně šikovně uvolnil a upravil stav skóre - 0:4. V 59. minutě se do gólové příležitosti dostal hostující M. Tressl, když se k němu míč odrazil po zákroku domácího brankáře, ale to ještě brankovou konstrukci minul. V 66. minutě se dostali k ojedinělé šanci skórovat i domácí. Po faulu za vápnem na M. Fajfrlíka prostřelil zeď z přímého kopu D. Chovanec, ale k jeho smůle trefil jen prostředek brány, kde byl připravený hostující brankář. V 71. minutě přišla chvíle pro Miroslava Tressla, který dostal balon od M. Studničky na pravou stranu, navedl si jej na střed a ranou na zadní tyč se prosadil - 0:5. V 81. minutě dostal balon opět od M. Studničky za obranu tentokrát Pavel Tomek a prostřelil domácího gólmana - 0:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Myslím si, že se nám v tomhle zápase nedařilo vůbec nic. Dělali jsme zbytečný chyby, ztráceli jsme balony a nedokázali jsme si přihrát snad ani na dva metry. I když ve výsledku si myslím, že 0:6 je trošku krutý, rozhodně to nemění nic na tom, že soupeř vyhrál zaslouženě.

FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): První poločas okamžitě ukázal, kdo je favorit zápasu. My měli plno šancí, domácí jen bránili a nakopávali dlouhé balóny. Druhý poločas jsme se pak konečně rozstříleli a zápas tak skončil velmi jasným výsledkem.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - R. Valíček [-] , R. Brousek [-] , J. Maršálek [-] , J. Nistor [-] , J. Kunágl [-] , M. Kusák [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , D. Chovanec [-] , V. Bušta [-]

FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Kříž [-] , P. Tomek [-] , D. Szep [-] , M. Studnička [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , T. Volf [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

ŽK: 16. T. Kořínek - 28. V. Havlíček , 50. P. Vornay .
Hráči zápasu: J. Holej - P. Tomek , J. Pešek , M. Studnička , L. Říha .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 22:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 11:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 21:38
Petr Kubát

Expert: Pavel CRKVA
Tip experta: výhra hostů

H. Stropnice sice vyhrála s Jankovem, ale Olešník má kvalitu a přiveze 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 11:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 10:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:47

Tip: remíza