0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Neplachov - Trhové Sviny "B" se diváci branky nedočkali


Branky


27

Po nepovedeném utkání v minulém kole s rezervou Jankova přivítal Neplachov další „béčko“, tentokrát Trhové Sviny. A dle postavení týmů v tabulce byl znovu papírovým favoritem. Hosté na tom minulý víkend byli podobně, protože dovolili mužstvu z Hluboké "B", aby si z jejich hřiště odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla spoustu neproměněných šancí

V 1. minutě utkání měl čistou šanci P. Švec, který po rychlé kombinaci J. Švece a J. Hrušky přestřelil ze vzdálenosti penalty brankovou konstrukci. Hosté byli pod tlakem a jen bránili. V 6. minutě dostal přihrávku za obranu domácí Šafář. Po dlouhém váhání v pokutovém území ale o míč přišel, když vracející se obránce na poslední chvíli odkopl balón. Z následného rohu se na bližší tyči prosadil J. Hruška, ale mířil těsně vedle. Za několik minut se situace opakovala a Šafář opět váhal, z následného rohu trefil O. Čada dobře postaveného Brůhu v brance hostů. V 21. minutě už Šafář neváhal, přihrál z pravé strany D. Štěchovi, ale jeho střelu stihl jeden z obránců zblokovat opět na roh. Další roh si našel hlavu Šafáře, jenže Brůha byl opět na svém místě. Ve 25. minutě domácí měli možnost přímého kopu z dobré vzdálenosti. Mohamedův centr do šestnáctky propadl k D. Štěchovi, ale ani z této šance Neplachov gól nedal. Až ve 28. minutě o sobě dali vědět také hosté, když J. Kostohryz nenápadně prošel z velkého úhlu až do pokutového území domácích, zakončení mu ale doslova z kopačky sebral pozorný Š. Bicek. Ve 35. minutě se domácí už radovali, když zblízka zasunul do poloprázdné branky J. Švec po přihrávce J. Hrušky. Hostující pomezní byl ale proti, takže gól rozhodčí Zevl pro ofsajd neuznal. 3 minuty na to se v další šanci Neplachova po rychlém kontru po levé straně objevil starší z bratrů Hrušků Michal, který po přihrávce M. Píchy sám proti Brůhovi také neuspěl. A tak po festivalu neproměněných šancí mohli trestat hosté, když po chybné rozehrávce dostal možnost zakončit M. Švepeš, ale také nezamířil mezi tři tyče. První půle tedy bez gólů.

Ve druhé půli pokračoval zmar v proměňování šancí

Druhý poločas začal obrovskou hrubkou domácích, kteří opět nabídli možnost M. Švepešovi, toho ale v samostatném úniku bravurně vychytal Š. Bicek. Neplachov odpověděl hned z protiútoku, když po kombinaci na hranici pokutového území dostal přihrávku proti noze Mohamed, jenže ani ten nezamířil mezi tři tyče. V 52. minutě se v další šanci objevil J. Hruška a znovu vedle. V 56. minutě trefil dobře postaveného Brůhu domácí J. Švec. V 62. minutě z trestného kopu Mohamed pěkně kroutil balón, ale zase vedle… Pak už nasazení i šancí přeci jen ubylo. V 72. minutě měli možnost hosté, kdy po podklouznutí J. Láníka si se zakončením J. Kostohryze poradil brankář Š. Bicek. Před koncem normální hrací doby v 86. minutě z malého vápna netrefil bránu po závaru domácí D. Štěcha. Hosté pak z protiútoku měli možnost trestného kopu z nebezpečné vzdálenosti a J. Kostohryz nemířil zle, ale také minul. V utkání po většinu času dominovali domácí, ale z mnoha příležitostí neproměnili ani jedinou, což je mohlo v konečném důsledku opravdu mrzet, protože hosté z mála a po chybách mohli také skórovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( nehrající hráč ): Proti minulému utkání jsme začali velmi dobře, ale kolik my potřebujeme šancí na gól, to je něco neskutečnýho. Už v předchozím utkání proti béčku Jankova to tam nepadalo, ale zahozených šancí v tomhle utkání… těch teda bylo. Dokud nebudeme střílet góly, nemůžeme myslet na vítězství. Přitom takové týmy bychom měli porážet, zvlášť když máme tolik příležitostí skórovat. Pro nás jednoznačně ztráta.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Na zápas jsme dorazili pouze ve 12 lidech. V prvním poločase jsme měli asi dvě gólové šance, ale nebylo z toho nic. Ve druhém poločase jsme měli vice šancí my. Ovšem střely šly vždy těsně mimo. Nakonec tedy z dalšího venkovního zápasu vezeme pouze bod...



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - O. Čada [-] , L. Svobodný [-] , J. Láník [-] , L. Sobota [-] - P. Švec [-] , P. Mohamed [-] , P. Šafář [-] , D. Štěcha [-] - J. Švec [-] , J. Hruška [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Němec [-] , M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , V. Graňo [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , Z. Šafránek [-] , F. Pavel [-]

Hráči zápasu: Š. Bicek , O. Čada - K. Brůha , Z. Šafránek .
Místo: Dolní Bukovsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zevl Karel - ŠÍMA Václav (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Pavel Randa
Tip experta: výhra hostů

Samozřejmě výhra hostů, i když tam pojedeme asi tak v 8 lidech :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích