Hráči ze Zlivi byli milosrdní a rozdílem jedné branky porazili Římov


Branky


24

Doposud stále neporažený tým Zlivi přivítal na domácím hřišti hráče, kteří přijeli bojovat o body z Římova. Ti byli zcela v jiném rozpoložení, když z posledních tří kol nepoznali chuť vítězství a vybojovali pouze jediný bod na domácím hřišti proti soupeři z Borovan...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Domácí hráči začali od samého začátku potvrzovat svou dobrou podzimní formu, hráli rychle v pohybu a hosté ze Římova byli celý první poločas pod tlakem. Přesto se do zakončení ani domácí mužstvo mockrát nedostalo a pokud ano, své šance nedokázalo proměnit. Až v samém závěru prvního poločasu, po přízemním centru z levé strany od Milana Ďurici osamocený Jakub Slavík zakončil, ale jeho střelu zázračně zlikvidoval hostující brankář Pavel Novák. Do kabin se tedy šlo za bezgólového stavu, což bylo rozhodně příznivější skóre pro hostující hráče.

Z mnoha šancí jedna branka rozhodla o výhře domácích

Druhý poločas se hra trochu zklidnila, ale domácí měli i přesto převahu, kterou nakonec po několika šancích v 79. minutě využili, kdy sklepnutý přetažený centr dorazil do sítě Radek Nečas - 1:0. V tomto čase mohlo být pro domácí ještě mnohem veseleji, ale tři samostatné úniky Jakuba Slavíka a další šance domácích hráčů zůstaly neproměněny. Po vstřelené brance domácí trochu polevili a hosté se dostali i do několika možností, kdy mohli vyrovnat. Jenže branku domácích nikterak zvlášť neohrozili a stav se tedy již nezměnil. Ve druhém poločase přišla ještě rána pro hostující tým v podobě zranění Davida Pechánka, který tak přibyl na marodku ke Kollárovi.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Potvrdili jsme body z Jankova a to je pro nás důležité. Kdybychom vyhráli zápas o 4 - 5 branek, nikdo by se nemohl divit. Dnes jsme na hřišti soupeře jednoznačně přehráli a výsledek 1:0 je pro hráče z Římova vskutku milosrdný. Kluky musím pochválit za výkon, ale přesto bych měl menší výtku ohledně neproměňování šancí.

TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Zliv hrála velmi dobře, klukům dík za bojovnost, ale dokud budeme jezdit ve dvanácti "zdravých lidech" bude těžké vozit body odkudkoli.



Místo: Zliv. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 9
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Zliv: 9
Výkon hostů - TJ Sokol Římov: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Radek Nečas - 9, Martin Maňhal - 9, Jakub Slavík - 9, Jindřich Čejka - 8, Matěj Fürst - 8, Ondřej Šťastný - 8, Milan Ďurica - 8, Karel Vojč - 9, Jaroslav Zrun - 9, Karel Jindrle ml. - 7, Jiří Vondrka - 8,
Hodnocení hráčů - hosté: Jiří Martiš - 9, Petr Žáček - 7,
23. 9. 2018 14:35
Hodnoceni u Pechyho byl preklep...
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Zliv: 8
Výkon hostů - TJ Sokol Římov: 6
Hráč utkání - domácí: Karel Vojč
Hodnocení hráčů - domácí: Michal Viktora - 8, Radek Nečas - 8, Martin Maňhal - 10, Jakub Slavík - 9, Jindřich Čejka - 10, Jiří Remta - 8, Jakub Václavík - 8, Matěj Fürst - 9, Ondřej Šťastný - 9, Milan Ďurica - 9, Karel Vojč - 10, Jaroslav Zrun - 10, Karel Jindrle ml. - 9, Jiří Remta - 10, Jiří Vondrka - 5,
Hodnocení hráčů - hosté: David Pechánek - 6,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KRČÍN Zdeněk: 9
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Zliv: 9
Výkon hostů - TJ Sokol Římov: 4
Hráč utkání - domácí: Radek Nečas
Hodnocení hráčů - domácí: Radek Nečas - 10, Martin Maňhal - 9, Jakub Slavík - 9, Jindřich Čejka - 9, Jiří Remta - 9, Matěj Fürst - 9, Ondřej Šťastný - 9, Milan Ďurica - 9, Karel Vojč - 9, Jaroslav Zrun - 9, Karel Jindrle ml. - 9, Jiří Remta - 9, Jiří Vondrka - 9,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra domácích

Ve Zlivi jsme hráli ve 2 kole a byla to "šichta" tam remizovat. Na velkém hřišti jsou převážně mladíci Zlivi velmi dobří. Římov má v poli také kvalitu, ale rozhodnu se pro výhru domácích.

18. 9. 2018 16:09
Ve Zlivi jsme hráli ve 2 kole a byla to "šichta" tam remizovat.Na velkém hřišti jsou převážně mladíci Zlivi velmi dobří.Římov má v poli také kvalitu,ale rozhodnu se pro Tip 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích