Žabovřesky vybojovaly výhru na hřišti v Horní Stropnici


Branky


27. P. Božovský (vl.) - 30. J. Hála , 83. P. Pokorný
21

V Horní Stropnici se potkala mužstva ze středu tabulky. Domácí chtěli získat zpět ztracené body, které nechali minulý týden na hřišti SK Úsilného, ale v tomto zápase nemohli počítat s hráči Michalem Fajfrlíkem a Rostislavem Domanským. Hostující tým ze Žabovřesk naopak ztratil body s rezervou Trhových Svin na domácím hřišti a měl tedy také co napravovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle takřka bez šancí a vyrovnaná i ve skóre

Od začátku zápasu byli na hřišti aktivnější hráči mužstva ze Žabovřesk. V první šanci se objevil hostující hráč Pokorný, ale v 7. minutě se neprosadil proti dobře vyběhnuvšímu brankáři domácího týmu. Domácí zahrozili v 17. minutě, kdy Kořínek poslal přihrávku R. Brouskovi, ale ten z úhlu neprostřelil brankáře Eliáše. V 27. minutě domácí už další příležitost proměnili, když si prudký centr Kunágla srazil do vlastní brány bek hostujícího celku Pavel Božovský - 1:0. Hostům se ovšem povedlo vyrovnat ve 30. minutě, kdy po hezkém pasu Tomáše Hály z půlky hřiště prodloužil míč hlavou za sebe nešťastně domácí hráč Chovanec na Jakuba Hálu a ten střelou z vápna skóroval - 1:1. Před koncem poločasu ještě vyslal na bránu nebezpečnější střelu hostující Formánek, ale s ní i s následnou dorážkou si brankář P. Brousek za pomoci obrany dokázal poradit.

Bojovná druhá půle a rozhodující branka

Vstup do druhého poločasu se hostujícímu celku moc nevydařil a domácí Stropničtí byli trošku lepším týmem. Ve 49. minutě zakončení Kořínka vyrazil brankář Eliáš na rohový kop. Z jeho následné rozehry se domácímu Buštovi, číhajícímu na zadní tyči, podařila vstřelit branka, kterou ovšem rozhodčí Škuthan neuznal pro domnělý faul na brankáře, byť se samotný střelec odpískané situace vůbec neúčastnil. V další šanci a v zakončení se objevil na penaltě domácí Kořínek, ale opět brankáře nepřekonal. Chvilku poté přišel faul Tomáše Hály na Kunágla, přičemž měl již z první půle žluté napomenutí, ale rozhodčí místo druhé žluté karty a následně červené, poslal hostujícího stopera střídat. Ovšem po několika minutách se karta zase obrátila a hráči hostů si také vytvořili několik tutovek, které ale opět neproměnili a jedna z nich skončilo smolně na tyči domácí branky, autorem byl Jan Hála. Až v 83. minutě se hostující mužstvo gólově prosadilo. Po centru se míč odrazil na velké vápno, kde byl připravený Pavel Pokorný a v zakončení se nemýlil - 1:2. Domácí se ještě snažili o vyrovnání nakopávanými míči, ovšem bez úspěchu. Ke konci zápasu se ještě dostal do šance domácí útočník Kořínek, ovšem Eliáš svůj tým podržel. Chvilku před ním ještě hostující hráč Jakub Hála trefil druhou tyč domácí brankové konstrukce.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Bohužel pro nás je tohle ztráta. Na venkovních hřištích se nám nedaří, tak chceme alespoň vyhrávat a bodovat doma. Dnes bych řekl, že by tomu utkání slušela remíza. V první půlce byli lepší hosté, v té druhé si myslím, že zase my. Bohužel si ale myslím, že zápas hrubě ovlivnil pan rozhodčí Škuthan, který neuznal regulérní gól a potom hráče hostů místo vyloučení nechal vystřídat.

TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Chtěli jsme bodovat a za tím cílem se nám dařilo jít od první minuty, když jsme si vytvářeli spoustu šancí a byli lepším týmem. Ovšem opět jsme se trápili v koncovce, kdy jsme neproměnili několik tutovek. Nakonec si ale odvážíme velmi cenné 3 body.



Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - ŠROM Pavel (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Škuthan Jaroslav: 6
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 7
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Hraničář Horní Stropnice: 6
Výkon hostů - TJ Sokol Žabovřesky: 8
Hráč utkání - domácí: Patrik Brousek
Hráč utkání - hosté: Pavel Pokorný
Hodnocení hráčů - domácí: Patrik Brousek - 8, Václav Bušta - 7, Dominik Chovanec - 7, Jindřich Haňur - 7, Josef Holej - 7, Michal Kusák - 7, Tomáš Kořínek - 7, Jaroslav Kunágl - 7, Josef Nistor - 7, Jiří Maršálek - 7, Roman Brousek - 7, Roman Valíček - 7, Karel Příhoda - 7, Rostislav Domanský - 7, Miroslav Mikl - 7, Miroslav Tošner - 7,
Hodnocení hráčů - hosté: Jan Horský - 8, Tomáš Hála - 8, Pavel Božovský - 8, Vít Hrabčák - 8, Vlastimil Vácha - 8, Petr Borovka - 8, Luboš Formánek - 8, Miroslav Velík - 8, Jakub Hála - 8, Pavel Pokorný - 9, Jan Hála - 8, Josef Pilný - 8, David Ryneš - 8, Petr Schacherl - 8, Vítek Eliáš - 8,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Kubát

Expert: René JANOUŠEK
Tip experta: výhra hostů

H. Stropnice dvakrát doma překvapivě brala body, ale tentokrát si odveze body soupeř.

18. 9. 2018 16:01
H.Stropnice dvakrát doma překvapivě brala body,ale tentokrát si odveze body soupeř.Tipuju 2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích