Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi hráči Římova a Borovan skončila remízou


Branky


38. P. Štrajt , 71. J. Rytíř , 82. P. Maršán , 90. D. Pechánek - 13. F. Faktor , 26. J. Čermák , 34. P. Langer , 88. M. Račák (p.)
25

V zápase se potkala mužstva, která na tom po minulém víkendovém kole byla po psychické stránce zcela odlišně. Domácí hráči TJ Sokol Římov chtěli nechat zapomenout na vysokou porážku, kterou si přivezli ze Srubce. Naopak mužstvo FK Calofrig Borovany získalo svůj první podzimní bod na domácím hřišti s těžkým soupeřem ze Zlivi, což naznačilo, že by se i s tímto mužstvem mělo počítat jako s rovnoceným protivníkem, byť o tom dosavadní výsledky nevypovídaly...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hráčů hostujícího celku

Do zápasu vkročilo mnohem lépe mužstvo Borovan a navázalo tak na posledním svůj zápas se Zliví. Naopak domácí, jakoby stále myšlenkami byli v zápase se Srubcem. Prvních 35 minut měli mnohem více ze hry hráči z Borovan a domácí mužstvo zaostávalo snad ve všech herních činnostech. Převahu hosté přetavili v první branku již ve 13. minutě, kdy ve vápně osamocený Filip Faktor po samostatné akci překonal domácího brankáře - 0:1. O dalších třináct minut později tj. v 26. minutě sice domácí brankář Novák vyrazil střelu Langera z 25 metrů na břevno, ale hostující záložník Jakub Čermák dorazil míč do sítě - 0:2. Když po nakrátko rozehraném rohovém kopu ve 34. minutě a následném centru Langera skončil míč opět v síti, nevypadalo to s domácím mužstvem vůbec dobře - 0:3. Až teprve tento moment a nádherná střela v 38. minutě od Petra Štrajta z přímého kopu z cca 35 metrů domácí probudila a před odchodem do kabin se římovští dočkali snížení - 1:3. Nutno říci, že pod branku domácího celku se podepsal i mladý brankář hostů Rychlý, který tuto dalekonosnou střelu notně podcenil.

Hráči Římova zapnuli a zápas dotáhli do remízového závěru

Ve druhé polovině zápasu naopak převzali iniciativu domácí hráči a začali se postupem ubývajících minut prosazovat i gólově. Do té doby ještě hosté neproměnili pár svých příležitostí, kdy domácí brankář Novák několika skvělými a jistými zákroky stejně jako v první půlce svůj tým podržel. V 71. minutě opět ukázal 15-letý brankář hostů Lukáš Rychlý, že se v tomhle zápase nepotkal s formou a opět střelu asi z 25 metrů pustil za svá záda, když se do míče opřel tentokrát domácí Jiří Rytíř - 2:3. I poté měli nějaké šance hráči Borovan, ale naložili s nimi trestuhodně a tak přišel trest, když v 82. minutě skóre srovnal Petr Maršán - 3:3. V tuto chvíli to vypadalo, že domácí hráči Římova mohou zápas i otočit, jenže v samém závěru v probíhající 88. minutě se po dlouhém balónu probíjel do šance hostující Faktor, ale domácí obrana jej zastavila jen za cenu faulu ve vápně. Pokutového kopu se zhostil kapitán Borovan Miroslav Račák a poslal svůj tým opět do vedení - 3:4. Ale to nebylo nakonec přeci jen vše a domácím hráčům se ještě podařilo srovnat v 90. minutě zápasu. Do vápna letěl centrovaný míč, brankář hostů zůstal stát jako přibitý na brankové čáře a pro útočníka Římova Davida Pechánka, nebyl až takový problém hlavou zakončit - 4:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Zápas o dvou zcela rozdílných poločasech, v prvním jsme nevěděli jak se vyrovnat s absencí několika hráčů ,ale i nasazení a plnění úkolů dost vázlo. Druhý poločas se hra zlepšila a po dramatické poslední desetiminutovce bod bereme.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Těžko se hodnotí takový zápas, když dáte na venkovním hřišti čtyři góly a přesto nevyhrajete, navíc když v průběhu zápase vedete i 3:0. To už je opravdu tragédie. Rozdíl mezi mužstvy byl i v tom, že domácí brankář svůj tým ve spoustě našich šancí podržel, ale našemu brankáři Rychlému se utkání vůbec nevydařilo. Pozitivum ze zápasu je takové, že byť jsme nezvládli druhý poločas, první půle z našeho pohledu byla parádní a od toho bychom se měli do budoucích zápasů odpíchnout.



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - M. Bauer [-] - J. Daniel [-] , M. Mesároš [-] , P. Maršán [-] , D. Pechánek [-] , J. Rytíř [-] , J. Štrajt [-] , F. Šmíd [-] , F. Kukačka [-] , P. Havlíček [-]

FK Calofrig Borovany
L. Rychlý [-] - B. Kratoška [-] , P. Langer [-] , J. Pečman [-] , M. Račák [-] - J. Čermák [-] , A. Pilát [-] , B. Němec [-] , F. Faktor [-] - R. Chrástka [-] , D. Babka [-] -

ŽK: 32. P. Maršík - 63. R. Malík .
Místo: Římov. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Lukáš FILEK
Tip experta: výhra domácích

Borovany loni hrály na špici, ale letos jak koukám, se jim zatím nedaří. Římov u nás sice prohrál, ale nepodal špatný výkon. Z výprasku ve Srubci se oklepe a uhájí domácí neporazitelnost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích