Výrazná a zasloužená výhra domácí Zlivi nad Horní Stropnicí


Branky


14. J. Slavík , 24. M. Ďurica , 45. J. Slavík , 53. J. Slavík (p.) , 57. M. Ďurica - 27. M. Tošner
20

Zápas mezi domácí Zliví a hostující Horní Stropnicí nakonec statisticky ovládli dva hráči domácího celku Jakub Slavík a kapitán týmu Milan Ďurica, kteří si mezi sebou rozdělili všech pět gólových příspěvků a po jednoznačném průběhu utkání dovedli svůj tým k tříbodovému vítězství...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu patřil hostům, ale poločas nakonec ovládl domácí tým

Z počátečního tlaku hostujícího celku ze Stropnice padl gól, který ale rozhodčí neuznal pro předchozí postavení hráče v ofsajdové pozici. Paradoxně se tedy první prosadil gólově domácí celek. Brejkovou situaci ve 14. minutě, kdy sebral odražený míč na vápně Jakub Slavík, neomylně zakončil na zadní tyč podél hostujícího brankáře - 1:0. Po úvodním gólu se hra vyrovnala a domácí pomaličku začali přebírat otěže zápasu. Z toho vyústila ve 24. minutě další gólová akce domácích hráčů ze Zlivi. Akci 2 na 1 zakončoval po přihrávce Slavíka domácí kapitán Milan Ďurica, který přehodil vyběhnuvšího brankáře hostí a zvýšil - 2:0. Jenže hráči Stropnice se dostali zpět do hry záhy, kdy Miroslav Tošner v 27. minutě obelstil tři protihráče i gólmana Remtu a snížil stav - 2:1. Už se mohlo zdát, že se za tohoto stavu půjde do kabin, ale v 45. minutě vyprodukoval tým hostů faul před vlastním vápnem, což z přímého kopu i s pomocí chyby brankáře Brouska potrestal domácí špílmachr Jakub Slavík a navýšil do poločasu vedení svého týmu - 3:1.

Nadvláda domácího celku a Slavíkův hattrickový gól

Druhý poločas se už víceméně celý odehrával pod taktovkou domácího celku ze Zlivi, který do konce zápasu takřka nepustil svého soupeře na svoji půlku. Tlak domácích se brzy promítl i do změny skóre. V 53. minutě byl ve vápně faulovaný domácí hráč Nečas, míč si na značku pokutového kopu postavil mladý Slavík a proměněnou penaltou zkompletoval hattrick - 4:1. Za dalších pár minut se do poslední gólové akce zapojilo kvarteto domácích hráčů, kdy v 57. minutě hráč zápasu Jakub Slavík poslal přihrávku před prázdnou bránu a vybídl ke skórování spoluhráče Milana Ďuricu, který nezaváhal a připsal si svůj druhý zásah v zápase - 5:1. Zápas se poté už bez gólových příspěvků dohrával v režii domácích hráčů.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Zpočátku nás soupeř ze Stropnice zaskočil. Byl lepší na míči, důraznější a dostali jsme se pod menší tlak, z čehož pramenily zbytečné fauly. Zlomový byl určitě náš třetí gól, který přišel před odchodem do kabin. Ve druhé půli bylo znát, že soupeřovi došly fyzické síly, tudíž se zápas už dohrával zcela v naší režii.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): Začátek zápasu jsme měli navrch, soupeř nevěděl, co od nás čekat a nebyl nám uznaný gól, načež jsme bohužel byli my první, kteří inkasovali branku. Ve druhé půlce odešly naší záložní řadě fyzické síly a to se projevilo po zbytek zápasu na naší hře. Už jsme se jen bránili a valil se na nás jeden útok za druhým. Myslím si, že nás soupeř předčil svoji součinností a díky běhavým mladým hráčům vyhrál zaslouženě.



Místo: Zliv. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šafránek Josef - FÜRST Václav (N), SZYPULA Lešek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Šafránek Josef: 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Zliv: 9
Výkon hostů - TJ Hraničář Horní Stropnice: 5
Hodnocení hráčů - domácí: Matyáš Suchý - 8, Michal Viktora - 7, Radek Nečas - 9, Martin Maňhal - 9, Jakub Slavík - 10, Jindřich Čejka - 9, Tomáš Kazík - 9, Jiří Mareš - 9, Matěj Fürst - 9, Ondřej Šťastný - 9, Milan Ďurica - 10, Jiří Vondrka - 9, Jaroslav Zrun - 9, Jiří Remta - 9,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - ŠAFRÁNEK Josef: 8
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - SK Zliv: 7
Výkon hostů - TJ Hraničář Horní Stropnice: 6
Hráč utkání - domácí: Jakub Slavík
Hodnocení hráčů - domácí: Dominik Franěk - 6, Matyáš Suchý - 7, Michal Viktora - 6, Radek Nečas - 6, Martin Maňhal - 8, Jakub Slavík - 10, Jindřich Čejka - 7, Jiří Mareš - 7, Matěj Fürst - 8, Ondřej Šťastný - 7, Milan Ďurica - 10, Jiří Vondrka - 4, Jaroslav Zrun - 8, Jiří Remta - 8, Tomáš Kazík - 7,

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Kubát Petr
Tip experta: výhra domácích

Tým ze Zlivi se jistě bude chtít vrátit ze spodních pater tabulky minimálně do horní půlky, aby si tak napravil reputaci z před dvou let, kdy hrál ještě I.B Hosté, kteří hráli poslední dva ročníku OP o udržení, budou jistě nepříjemným soupeřem, ale bodu si domů neodvezou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích