3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany ovládly derby, do poslední minuty bylo oč hrát


Branky


28. M. Dvořák , 37. J. Vystyd , 80. P. Lípa - 7. P. Junek , 77. F. Dort
39

Derby má své kouzlo a vítězství v něm chutná vždy o něco více. Sedlčany přivítaly na svém hřišti Dobříš. Kdo se na tento zápas přišel podívat, rozhodně nelitoval. Bylo k vidění několik šancí, padaly góly, ale vítěz mohl být jen jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany otočily nepříznivý stav

Do utkání vstoupili lépe hosté a po krátké chvilce šli do vedení. V 7. min. Pokorný vysunul Junka a ten šel sám na domácího brankáře. Z prvního pokusu trefil tyč, míč se k němu ale odrazil a druhé zakončení slavilo úspěch - 0:1. Sedlčany inkasovaná branka nakopla a začaly diktovat tempo hry. Vytvořily si hodně rohů, ale z nich nic nevytěžily. Přímý kop V. Šraina musel vyrážet Glogar. Dobříš neuspěla dále z nepřímého kopu. Proti Němcovi byl na druhé straně úspěšnější Jechort.

 

Tatran byl i nadále aktivnější a byl po zásluze odměněn. Ve 28. min. si vyměnil míč Kdolský se Senftem, následovala nahrávka na Dvořáka a ten levačkou mířil přesně na zadní tyč - 1:1. Sedlčany se během první půle dostaly i do vedení. Ve 35. min. si rohový kop Krůty našel Vystyd a hlavou poslal svůj tým na koně - 2:1. Do konce poločasu stojí za zmínku ještě střela Soldáta, kterou vyrážel na roh Procházka.

Ve formě hrající Pavel Lípa rozhodl derby

Start do druhé půle měli opět lepší fotbalisté Dobříše. Po pár minutách mohli srovnat, ale proti střele Talůžka byl P. Lípa. Byť měli hosté více míč na kopačkách, domácí defenziva je do ničeho vážnějšího nepouštěla. To se změnilo v 77. min. po závaru ve vápně, kdy se odkop odrazil přímo k Dortovi, který věděl, jak s takovou příležitostí naložit - 2:2.

 

Dobříš se z vyrovnání neradovala moc dlouho. V 80. min. utekl Soldát, naservíroval míč P. Lípovi a ten razantní střelou k tyči potvrdil svou formu a poslal svůj tým do vedení - 3:2. Hosté vsadili vše na jednu kartu a otevírali se okénka v defenzivě. Kvěch vysunul P. Lípu, ale jeho lob se neujal. Po něm neuspěl ani Němec, kterého vysunul do samostatného nájazedu výkopem brankář Glogar. To domácí ale nemuselo mrzet, neboť derby ovládli právě oni.

 

Zdroj: oficiální web Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: "Zápas s Dobříší byl pro nás těžký, ale jsem rád, že jsme ho zvládli za 3, pro nás důležité, body. Je škoda inkasovaných gólů a taky jsme se nechali zbytečně zatlačit v druhé půli, přestože jsme v prvním poločase až na úvod zápasu byli lepším týmem."




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] (88. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] , T. Senft [-] , P. Lípa [-] , M. Dvořák [-] (75. V. Lípa [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Procházka [-] , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , P. Kozohorský [-] (72. J. Karas [-] ) - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (77. J. Horáček [-] ) , J. Šrain [-] , D. Pokorný [-] - O. Matějka [-] (62. T. Šebek [-] ) , F. Dort [-] -

Hráči zápasu: P. Lípa , J. Vystyd .
Počet diváků: 439. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: remíza

Tohle bude boj, tipuji remizu 1:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích