3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2018 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk s přehledem vyhrál nad oslabenou Sušicí a je blízko postupu


Branky


22. M. Baran , 70. M. Kašpar , 83. M. Baran
0

Do Nepomuku sušičtí odcestovali s velmi oslabeným kádrem. Jejich lavičku tvořili převážně dorostenci. Nepomuk toho dokázal skvěle využít a do odvety půjde s náskokem tří branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod byl vyrovnaný, pak začali domácí dominovat

Hráči Sušice přicestovali k prvnímu zápasu baráže do Nepomuka s cílem dobře zvládnout úvod zápasu a pokusit se vstřelit rychlou branku. Domácí naopak čekali na svoje příležitosti. Hosté od začátku dobře kombinovali a snažili se jít za gólem, ale žádnou příležitost si nevypracovali. Domácí hráči hrozili z rychlých brejků a z jednoho se i prosadili, ale rozhodčí branku pro ofsajd neuznal. První branku vstřelili domácí ze standartní situace, kdy si na centr po rohu naskočil domácí útočník a hlavičkou překonal brankáře Sušice.

Jasná dominance domácích

Druhá půle už byla jasná v domácí režie. Hosté se vůbec nedostávali do brankových příležitostí, naopak domácí trestali každou chybu hostů. Hráči Sušice mohou být za tři inkasované branky rádi a odveta bude pro ně velmi složitá.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
František Blažek: Jakožto člověk, který má 1.A třídu pod drobnohledem, a také má spoustu zpráv ze sušického tábora, jsem takový průběh očekával. Sušičtí se nachází ve velmi špatném období, Naopak Nepomuk má tým, který drží při sobě a mají mezi sebou spoustu kvalitních hráčů. Není pro mne tedy překvapením, že Nepomuk první zápas zvládl a nedivil bych se, kdyby odveta vypadala podobně.




Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - M. Kašpar [-] (76. D. Šmíd [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] (86. M. Baran [-] ) , J. Vosyka [-] (67. L. Zajíc [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-] , J. Ticháček [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - I. Varga [-] , T. Vichr [-] (54. L. Blažek [-] ) , J. Králík [-] , J. Čanecký [-] (78. P. Hubáček [-] ) , J. Skuhra [-] , L. Hájek [-] (88. M. Kramár [-] ) , P. Hubáček [-] , T. Klíma [-] , L. Kodýdek [-] , M. Bachroň [-]

ŽK: 89. T. Voráček - L. Hájek , 52. T. Vichr , 71. J. Čanecký .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Lhoták Luděk - KŘÍŽ Lukáš, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.