Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2018 18:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nadělil půltucet gólů černické rezervě


11

Výprask si ze hřiště plzeňského Unionu odvezla rezerva Černic. Domácí si totiž napravili reputaci po debaklu ve Zruči a tentokrát sami nadělovali. Po jednoznačném průběhu utkání zvítězili 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Union vedl 2:0 už v 8. minutě

Fotbalisté Unionu mají v posledních týdnech problémy se sestavou. I proto naposledy padli ve Zruči vysoko 1:7 a v ideálním složení se nesešli ani pro domácí zápas s béčkem Černic. Přesto ale začali výborně a od začátku soupeře přitlačili k jeho šestnáctce. V 5. minutě jim navíc hosté pomohli hrubou chybou, kdy špatnou malou domů vystihl Martin Suchý a sám před brankářem Tománkem nezaváhal. O tři minuty později domácí vedli už 2:0. Sýkora vyvezl míč z vlastní poloviny, obloučkem za obranu poslal do šance Martina Hořánka, ten obešel gólmana a zakončil do prázdné brány. Poté se konečně dostali ke slovu i hosté a domácí brankář Horn musel ukázat něco ze svého umění. Snížit však Černice nedokázaly a krátce před přestávkou tak udeřilo potřetí na druhé straně. Hráči Unionu rozjeli rychlý protiútok z vlastní poloviny a Seidl vysunul parádní přihrávkou za obranu Martina Suchého, jenž v souboji tváří v tvář překonal Tománka.

Také ve druhé půli domácí třikrát skórovali

Gól do šatny byl asi zlomový, protože po změně stran již vládl na hřišti Union. V 53. minutě sice Seidl neprostřelil ze samostatného úniku brankáře Tománka, ale ještě se dostal k odraženému míči, který předložil Jakubovi Hrbáčkovi a ten už to měl snadné – 4:0. O deset minut později navíc Jindra připravil pozici pro Karla Kučeru a hostům odbila pověstná pátá. Čtvrthodinu před koncem pak uzavřel skóre po poměrně kuriózní situaci Adam Sýkora. Ten prošel přes celé hřiště a neměl problém zakončit kolem stojícího gólmana - ten totiž čekal odpískání signalizovaného ofsajdu. Míč sice směřoval na hráče za obranou, který ale nehrál a balón si doběhl sám Sýkora. Utkání tak skončilo vysokou výhrou Unionu 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý (vedoucí mužstva): Sice nám opět chybělo několik hráčů a těžko jsme se scházeli, ale tentokrát nám zápas opravdu vyšel. Od začátku jsme na soupeře vlétli, čtvrt hodiny jsme mu nepůjčili míč a dali dva rychlé góly. To nás ale až moc uklidnilo a hra se vyrovnala, hosté si vypracovali dvě gólovky, které zneškodnil brankář Horn. Před přestávkou jsme přidali třetí gól, pár minut po ní čtvrtý a bylo po zápase, zbytek už jsme v klidu dohráli. Parádní výkon od všech hráčů a zasloužené tři body.




Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - T. Rojík [-] , A. Sýkora [-] , K. Knaf [-] , M. Haase [-] - . Suchý [-] (85. D. Chlumecký [-] ) , K. Kučera [-] , M. Hořánek [-] (75. M. Prcín [-] ) , J. Jindra [-] - M. Seidl [-] (67. K. Kotrč [-] ) , J. Hrbáček [-] -

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - J. Setikovský [-] , J. Král [-] , V. Holeček [-] , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , K. Zeliński [-] , K. Kaňák [-] , L. Táborský [-] , T. Engl [-] , M. Engl [-]

ŽK: 26. L. Táborský .
Hráči zápasu: A. Sýkora , . Suchý .
Počet diváků: 19. Rozhodčí: Buša Milan - SCHNEIDER Josef, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Minule u nás Union dostal sedmičku, ale nebyla to asi top sestava, určitě umí hrát mnohem lépe. Paradoxně v domácím prostředí se mu příliš nedaří, ale Černicím zase venku. V tabulce jsou skoro sousedé. Statisticky remíza :)

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích