0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Hradiště vyhrálo v Druztové a již atakuje medailové pozice!


Branky


16. M. Furár , 43. V. Krliš , 88. P. Kočí
15

Skvělé výkony předvádějí v posledních zápasech hradišťští fotbalisté. Ti tentokrát zvítězili 3:0 v Druztové, kterou přeskočili v tabulce a na třetí Smíchov již ztrácejí pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tornádo se ujalo dvougólového vedení

Druztová hned v úvodu měla velkou šanci Jirkou Zemanem, ale ten trestuhodně příležitost zahodil. Hra v poli byla vyrovnaná až do 17. minuty zápasu. To se dostal ke střele za hranicí vápna Furár, který trefil levačkou o tyč a nedal Purkarovi nejmenší šanci zasáhnout - 0:1. Pak Furár prostrčil na Tomáše Beránka, který byl faulován. Kočího střela z nařízeného trestného kopu byla dobrá a domácí golman si na ní "pochutnal", když ji robinzonádou vyrazil na roh. Po něm opět Patrik Kočí střílel jen slabě. Hostující golman Bejček si pak vybral slabší chviličku, když mu malým vápnem prošel balon podél brankové čáry, ale nikdo z domácích se k dorážce nedostal. Domácí pak měli příležitost po faulu Dana Červeného v rohu hřiště. Zkrácený roh ale nevyužili. Stejně dopadl o chvilku později i rychle rozehraný trestňák. Z mírného domácího tlaku se dostali hosté po Furárově napadání rozehrávky k brejku, který Václav Krliš uklidil podél couvajícího Purkara do brány - 0:2. Tenhle gól do šatny domácí hodně nalomil.

Vítězství hostů v závěru pojistil Kočí

Do druhé půle domácí nastoupili sice se snahou o korekci výsledku, ale na hřišti hosté průběh víceméně kontrolovali. Hned po půli pálil nebezpečně Dan Červený. Jeho povedená rána levačkou jen těsně minula vingl domácí brány. Pytíkův trestňák pak jen těsně minul pravou tyč domácí brány, když se na letící balon nikdo z hradišťských nedostal. Furár byl při chuti a zkusil štěstí ještě jednou. Purkar se ale překvapit nenechal. V 64. minutě všem zatrnulo, když Dan Červený zkusil ránu z velké dálky. Couvající Purkar trefil při kontrole balonu tyč vlastní brány a byl značně otřesený. Podobně dopadl o chvíli později jeho spoluhráč v poli, když si u lajny šlápnul na balon a tělem trefil trubkové zábradlí. Obě situace se naštěstí obešly bez následků a tak mohl v 70. minutě Karel Dendis na zadní tyči dorazit balon do brány, ale těsně na něj nedosáhnul. Honza Rucký pak pláchnul domácí obraně, jeho střela ale bránu značně minula. O něco lépe se vedlo témuž hráči po Červeného dobré přihrávce, ale domácí golman jeho střelu chytil. Dan Červený pak těsně před bránou tečoval Vávrovu podařenou ránu do domácí svatyně. Jelikož ale stál v ten moment v ofsidu, gól neplatil. To ale hostům příliš nevadilo, protože hned o minutu později vypálil Patrik Kočí z dálky tak, že obránce na chvíli svému brankaři zakryl balon. Ten navíc ve vzduchu zaplaval a Purkar se mohl již jen červenat, když mu balon pod rukou proklouznul do sítě - 0:3. V poslední minutě ještě Dan Vávra pěkně trefil trestný kop za ruku domácího obránce. Purkar ale tentokrát zasáhl dobře. Hradiště tak veze z Druztové tři body.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Za velmi pěkný zápas patří dík oběma mančaftům. Hra byla kvalitní a férová, žluté karty padaly po faulech pramenících ze hry. My byli o kousek lepší a vstřelené branky padly po pěkných akcích. Další možnosti pak zůstaly nevyužity. Domácí jsme do výraznější šance nepustili a tak máme podruhé za sebou v soutěži čisté konto. Teď nás čeká týden bez vloženého pohárového zápasu, tak budeme moci řádně potrénovat a dobře se připravit na domácí zápas s lepšícím se Vochovem.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - T. Roubal [-] (83. J. Hauptmann [-] ) , L. Denk [-] , J. Zeman [-] (59. L. Paďour [-] ) , P. Jirka [-] , D. Roubal [-] , V. Němeček [-] , T. Linda [-] , O. Kosa [-] , J. Folk [-] , P. Ježek [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - P. Kočí [-] , T. Beránek [-] (38. J. Rucký [-] ) , V. Krliš [-] (78. D. Vávra [-] ) , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , M. Beránek [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 19. T. Linda , 52. O. Kosa , 54. J. Folk , 72. P. Ježek - 34. D. Červený , 75. M. Furár .
Hráči zápasu: M. Furár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schingler Milan - NAVARA Jaroslav (N), HOLÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hradiště je pro mne, co se výsledků týče, velké překvapení. Ale přesto si myslím, že si to Druztová na domácí půdě ohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích