0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Košutky doma padla s černickým béčkem


Branky


12

Fotbalisté Košutky B na domácím hřišti prohráli 0:1 s rezervou Černic. Jediný gól zápasu vstřelil ve 21. minutě Pavel Mastný. Domácí měli dostatek šancí na to, aby skóre minimálně vyrovnali, ale v tom jim zabránil výtečný brankář Tománek, který ve druhé půli zneškodnil i pokutový kop!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Mastný, pro Krále musela přijet sanitka

Ve 20. kole městského přeboru se utkaly rezervní týmy Košutky a Černic. Tabulkově lépe postavení hosté začali aktivněji a v úvodu zatlačili Košutku do defenzivy. Svou dobrou hru pak Černičtí korunovali ve 21. minutě vedoucím gólem, který vstřelil Pavel Mastný. Pak se však nepříjemně zranil hostující Jan Král, který po souboji s protihráčem spadl na zábradlí. Dokonce pro něho musela přijet sanitka, která ho odvezla na vyšetření a pozorování do nemocnice, a i to černické fotbalisty možná trochu vykolejilo. Domácí totiž převzali iniciativu a dostávali soupeře pod tlak.

Domácí nedali ani penaltu

Nápor Košutky pokračoval i po přestávce. Nutno však říci, že hosté hrozili z rychlých kontrů, z nichž mohli několikrát přidat i druhý gól. Domácí tlak ale rovněž přinášel gólové příležitosti, ovšem v bráně Černic stál výtečný brankář Jakub Tománek. Ten svůj skvělý výkon navíc korunoval chyceným pokutovým kopem. Po utkání tak mohli černičtí fotbalisté slavit tři body po výhře 1:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): Začali jsme lépe. Hráli jsme docela dobře a Košutka se bránila. Pak jsme dali gól a poté přebrali iniciativu oni a měli více ze hry. Navíc nás pak na nějakou dobu vykolejilo ošklivé zranění Jana Krále, který nepříjemně narazil do zábradlí u hřiště. Musela pro něj přijet záchranka a odvést ho na pozorování do nemocnice. Ve druhé půli jsme hráli spíše na brejky. Z nich jsme si vytvářeli i velké šance, ale nedokázali žádnou proměnit. Jinak nás tlačili a také měli dost šancí. Náš vynikající brankář ale vše pochytal, včetně penalty. Honza Král naštěstí dopadl ještě relativně dobře. Měl by mít naštípnutou ruku a naražená záda.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - J. Brejcha [-] , M. Džilič [-] (46. D. Krinke [-] ) , Z. Hladík [-] (31. J. Kuchař [-] ) , J. Prokeš [-] (65. T. Morávek [-] ) , J. Bureš [-] , P. Kalaš [-] , R. Mráz [-] (9. [-] ) , R. Holý [-] (71. O. Lokaj [-] ) , V. Sirotek [-] , M. Langmajer [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - M. Engl [-] , J. Král [-] (36. K. Zeliński [-] ) , D. Šádek [-] , V. Holeček [-] (73. J. Švenda [-] ) , M. Chvojka [-] , P. Mastný [-] , M. Müller [-] , J. Běhounek [-] , T. Engl [-] , R. Nádraský [-]

ŽK: 35. J. Brejcha , 87. F. Šatra - 18. M. Müller , 75. M. Chvojka .
Hráči zápasu: J. Tománek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MINAŘÍK Zdeněk - HAČKA Jakub, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů