0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice odjely z Hradiště s velikonoční nadílkou


Branky


0

Pár zápasů již bylo odehráno ve čtvrtek a v pátek a tak všichni věděli, že Hradiště v tabulce díky výhře na Unionu opět přeskočily Litice. Zápas s Černicemi tedy byl přímým soubojem o umístění v horní polovině tabulky. I vzhledem k ostatním výsledkům byly body opět velmi důležité. Po podzimní "bramboračce" na hřišti Černic, kde Hradiště remizovalo 3:3 po poločase 0:3 a druhé půli v devíti lidech v poli, a následné výhře Hradiště na penalty, byli Černičtí určitě v pozici mančaftu, který má co vracet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradiště jasně přehrálo černickou rezervu

Trenér Hradiště měl k dispozici téměř kompletní kádr. Začátek zápasu se Hradišti hodně povedl. Tým si vzal k srdci trenérův apel na dobrý začátek, a i když Patrik Kočí ještě ve třetí minutě svoji šanci neproměnil, Václav Krliš byl v páté minutě po špatném výkopu černického gólmana, a po pěkné kolmici Dana Vávry, neomylný. Placírkou po zemi nedal Tománkovi šanci - 1:0. Hosté (jelikož se hrálo v Hradišti myšleno Černice) pak zahrozili, ale Bejček hlavičku Kamila Kuncla kontroloval. Trestný kop v 8. minutě šel z kopačky Dana Vávry na zadní tyč, kde Martin Beránek jen těsně nedosáhl na balon, který by dával do odkryté brány. Ale v 11. minutě to Tornádu již tak nevadilo. Dlouhý aut prošel celým pokutovým územím Černic až k Beránkovi, který dal Danu Vávrovi proti noze na vápno. Tomu balon sice moc na střelu nesedl, ale jeho skákavá střela nakonec skončila u tyče překvapeného Tománka - 2:0. Hosté ještě zkoušeli zápas zdramatizovat, ale Petr Bejček předvedl několik jistých zákroků. Pochytal i centrované balony z rohů, které Černičtí zahrávali. Hradiště ale už jen spalovalo jednu šanci za druhou. Patrik Kočí ve 21. minutě trefil jen golnama, Václav Krliš to od něj o tři minuty později okopíroval. Po půlhodině hry se po rohu do balonu opřel Vítek Pikhart, ale rána šla vysoko nad. Patrik Kočí pak opět trefril Tománka, který dal svým zákrokem možnost svým útočníkům, kteří v brejku dostali balon za Bejčkova záda. Štěstím pro Hradiště bylo, že si při útoku počínali v rozporu s pravidly a vystavili se do ofsidu. Gól tedy neplatil a domácí i nadále vedli 2:0. Tento stav vydržel i po útoku, kdy Martin Furár parádně hlavičkoval a míč skončil v síti. Bohužel i on byl při centru v ofsidovém postavení. Do poločasu ještě na každé straně jednou útočníci zahrozili, ale stav se již nezměnil.

 

Proměnit v první půli Hradiště víc příležitostí, mohlo být o zápase již rozhodnuto. Takto Černičtí stále doufali v dobrý výsledek. Furár ale v 50. minutě v dobré šanci balon netrefil tak, jak chtěl a míč skončil vedle brány. Jelikož hosté byli stále na dostřel, nebyla na hřišti nouze o emoce. Zkušený sudí Adamčík měl ale vše pod kontrolou a nedal hráčům šanci na jakékoli kotroverze. Domácí golman Bejček v 58. minutě bravurně zneškodnil další pokus Černic. Na druhé straně Furár placírem opět netrefil bránu a o chvilku později sám před bránou ani balon. V 63. minutě šel Patrik Kočí sám na bránu a byl ve vápně faulován. Jasná penalta. I přes předchozí neúspěchy v zakončení si balon vzal Martin Furár a tentokrát s jistotou proměnil - 3:0. V následující minutě se u lajny prosadil Martin Beránek. Byl sice faulován, ale v poskytnuté výhodě postupoval ze strany na bránu Černic střídající Jan Rucký. Jeho dobrou tvrdou ránu Tománek vyrazil, ale pouze k dobíhajícímu Patrikovi Kočímu, který opuštěnou bránu už konečně trefil - 4:0. Nádhernou akci jsme předvedli v 68.minutě. Na jejím konci byl Dan Vávra, jehož ránu pod víko golman Černic bravurně vyrazil. V 73.minutě byl opět faulován Patrik Kočí, tentokrát cca tři metry před vápnem. Trestňák sám zahrával a jeho dobrou ránu opět Tománkem vyraženou uklidil na místo určení Martin Beránek - 5:0. Martin Furár pak jen potvrdil, že gól ze hry mu není souzen a spálil další tutovku. V závěru se do dobrých příležitostí dostali i Honza Rucký s Filipem Šperlem. Protáhnul se i golman Bejček, který skvělým vyběhnutím zmařil šanci a nulu na svém kontě tak jen potvrdil.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (asistent trenéra): Nad tradičním soupeřem jsme tedy zvítězili zcela jednoznačně a zaslouženě. Kdybychom byli v zakončení ještě úspěšnější, mohly si Černice odvézt ještě větší příděl. Golman Tománek byl i přes pět obdržených branek asi nejlepším Černickým hráčem. V našem mančaftu je těžké hledat nějakého jednotlivce, protože výkon podali dobrý všichni včetně střídajících a vyhráli jsme především díky dobré týmové hře. Body z derby jsou zlaté i vzhledem k vyrovnanosti soutěže. Aprílovým žertem je patrně výhra Vochova nad Druzdovou. Je vidět, že soutěž je vyrovnaná a bodovým ziskem si nemůže být nikdo předem jistý. Proto doufám, že příští týden završíme domácí trojzápas na úvod jarní sezony opět dobrým výkonem a také bodovým ziskem s Unionem.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - K. Kaňák [-] , L. Táborský [-] , T. Valm [-] , K. Zeliński [-] , K. Kuncl [-] (27. S. Kerner [-] ) , J. Král [-] , M. Engl [-] , R. Nádraský [-] , J. Běhounek [-] , M. Müller [-]

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - V. Pikhart [-] , M. Beránek [-] , M. Furár [-] , M. Valeček [-] , O. Pytlík [-] , V. Krliš [-] (70. D. Červený [-] ) , J. Bihary [-] (66. J. Rucký [-] ) , D. Vávra [-] (75. K. Dendis [-] ) , P. Kočí [-] , J. Ženíšek [-] (75. F. Šperl [-] )

ŽK: 58. M. Engl .
Hráči zápasu: J. Tománek - V. Krliš .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - MAREŠ Radek (N), HOUDEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.