P. Kovářík 44. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2018 18:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Rapidu doma překvapivě nestačila na béčko Košutky


Branky


44. P. Kovářík (p.) - 16. D. Triner , 29. D. Triner , 71. D. Triner
0

V souboji B-týmů nestačil pátý Rapid poměrně překvapivě na Košutku, které pátý tým tabulky podlehl 1:3. Domácí se prosadili jen v závěru první půle, kdy z penalty snižovali na rozdíl jediného zásahu. Hrdinou utkání byl hostující útočník Daniel Triner, který zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvougólového vedení, Rapid snižoval gólem do šatny

Po počátečním oťukávání se jako první osmělili hosté. Ti získali územní převahu a v 16. minutě se ujali také vedení. Své představení zahájil Daniel Triner. Stejný hráč pak navíc uzavřel úvodní půlhodinu zápasu i dalším zásahem. Poté se probudil i domácí Rapid, který v závěru první půle soupeře přeci jen přitlačil. Ve 44. minutě navíc přišla penalta, kterou proměnil Petr Kovařík – 1:2.

Triner završil hattrick, domácí se na reakci nezmohli

Po změně stran se Košutka vrátila k aktivní hře. Kombinační fotbal se snažili hrát i domácí a tak se bylo vcelku na co dívat. Nebezpečnější přeci jen byli hosté, kteří se častěji dostávali k nebezpečným zakončením. Domácí si naopak nedokázali vytvořit vyloženější příležitosti. V 71. minutě tak Košutku definitivně uklidil útočník Daniel Triner, jenž zkompletoval hattrick.

 

Rapid tak na jaře prohrál i druhý zápas, Košutka naopak napravila domácí ztrátu s Unionem. V 16. kole si Rapid zahraje na Liticích, Košutka hostí poslední Starý Plzenec B.



Ohlasy k zápasu



TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (trenér): Byl to poměrně vyrovnaný zápas. První poločas byl asi fotbalově vyrovnanější. Hra se přelévala ze strany na stranu. Postupně jsme si vytvořili územní převahu, ze které jsme vytěžili dva góly. V závěrečné čtvrthodině první půle jsme ale úplně přestali hrát naši hru a doplatili na chaos v obraně snížením na 1:2. O přestávce jsme reagovali střídáním na dvou postech, kde to nebylo úplně ideální, a ve druhém poločase na hřišti dominovali. Soupeře jsme už nepustili do žádné zásadní gólové příležitosti a sami si nějaké další šance vypracovali. Oba týmy chtěly hrát fotbal, ale o mnoho nebezpečnější jsme byli my a zaslouženě ještě přidali třetí gól.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - P. Kovářík [-] , T. Janoch [-] , J. Holík [-] , M. Boháč [-] (60. K. Veber [-] ) , M. Gesl [-] , D. Polívka [-] , J. Hlaváč [-] (60. P. Filipčík [-] ) , J. Šindelář [-] , M. Peroutka [-] , L. Hajšman [-]

TJ Košutka Plzeň B
F. Šatra [-] - M. Langmajer [-] , D. Triner [-] (87. J. Brejcha [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Pekník [-] , P. Arnošt [-] , P. Kalaš [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Stanka [-] (81. V. Sirotek [-] ) , F. Fikar [-] , P. Kerndl [-] (70. R. Pangrác [-] ) , A. Šula [-] (46. M. Džilič [-] )

ŽK: 70. M. Gesl - 41. J. Stanka , 67. P. Kerndl . ČK: 83. D. Polívka .
Hráči zápasu: D. Triner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ŽÁK Adam, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.