4:1
(2:0)
82. J. Mojdl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další spěšný květnový víkend pro Dobříš, domácí si vyšlápli tentokrát na Hořovicko


Branky


18. P. Junek , 44. Š. Maryška , 73. J. Šrain (p.) , 76. T. Šebek - 82. J. Mojdl (p.)
28
Jako mávnutím kouzelného proutku se zlepšila o sto procent hra dobříšského týmu v posledních dvou utkáních. Stejně jako v minulém kole v Mariánských Lázních, tak i doma proti Hořovicku předvedli hráči výborný, obětavý a bojovný výkon. Domácí nastoupili ve stejné sestavě jako v minulém kole tedy s Jechortem v bráně, jen Matějku nahradil Puchmajer.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříšští začali zápas s velkým nasazením a Maryška měl několik možností ke vstřelení vedoucího gólu. První jeho střela skončila těsně vedle, další byla zablokována protihráčem a následně na centr Puchmajera nedosáhl. Po klasickém dlouhém autu Maryšky hlavička Talůžka se odrazil od gólmana k Puchmajerovi, ale ten zamířil opět jen do hořovického brankáře Hejcmana. V 18. minutě se však již domácí radovali. Když po přihrávce Puchmajera rozvlnil síť Junek.

 

Hosté se v úvodní půlhodině k ničemu nedostali. A tak přicházeli další možnosti Dobříše. Masopustův pokus chytil Hejcman, Maryška také mířil do gólmana a Talůžkova hlavička skončila vedle branky. Teprve na konci první části přišla jedna velká možnost hostů na vyrovnání. Balvín zblízka trefil tyč. V poslední minutě však vstřelili domácí gól do šatny. Rohový kop V. Šraina poslal hlavou do sítě Maryška.

 

Ve druhé půli nebyla převaha domácích již tak patrná, ale přesto si vypracovali další šance. Po Maryškově přihrávce netrefil bránu Puchmajer a po rohovém kopu odražený míč po Junkově střele odrazil od klubka hráčů. Velkou šanci měli i hosté. Střela Kotka se odrazila od na brankové čáře stojícího Balvína. Definitivní pojistku přidal v 73. minutě J. Šrain, který proměnil pokutový kop za ruku jednoho z hostujících hráčů po hlavičce Pokorného.

 

Za tři minuty si míč za hranicí pokutového území zpracoval Šebek a jeho krásný padáček pod břevno znamenal čtvrtou branku. Velkou příležitost neproměnil Masopust, který prošel slalomem až před brankáře, avšak netrefil branku. V 82. minutě nastřelil Kulhánek ruku Horáčka a z pokutového kopu snížil Mojdl. V závěru ještě viděli diváci dvě šance na každé straně. Po rohovém kopu vytáhl hořovický gólman hlavičku Karase a chytil i dorážku Talůžka a šanci Kulhánka zlikvidoval včasným vyběhnutím Jechort.

 

mfkdobris.cz



Sestavy


MFK Dobříš
J. Jechort [-] - R. Talůžek [-] , J. Horáček [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (69. T. Šebek [-] ) , J. Šrain [-] , M. Puchmajer [-] (78. J. Karas [-] ) - Š. Maryška [-] - P. Masopust [-] (80. V. Semančík [-] ) , M. Krůta [-] (63. D. Pokorný [-] )

SK Hořovice
D. Hejcman [-] - M. Kotek [-] , L. Kaufman [-] , J. Mojdl [-] , R. Graf [-] - P. Borkovec [-] , V. Karvánek [-] (50. J. Kulhánek [-] ) , J. Mach [-] (69. F. Grujoski [-] ) , M. Doležal [-] - J. Šubert [-] , T. Balvín [-]

Počet diváků: 320. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dobříš nečekaně vyhrala na půdě Mar. Lázní, ale doma úspěch nezopakují. Hosté si odvezou body potřebné k setrvání ve středu tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích