1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko si vyšláplo na silného soupeře, Sedlčanům doma dalo čtyři góly


Branky


28. D. Němec - 46. J. Mojdl , 48. J. Mach , 58. M. Doležal , 69. P. Borkovec
28

Sedlčany ve 26. kole Divize A přivítaly na svém hřišti Hořovicko, proti kterému po úvodních pětačtyřiceti minutách naplňovaly roli favorita, jenže zásluhou katastrofálního druhého poločasu nakonec prohrály, a to poměrně vysoko. Hořovicko si naopak za druhý poločas zaslouží obrovskou pochvalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fanoušci na Příbramsku se dočkali úvodního gólu zápasu po necelé půlhodině hry, když se prosadil domácí Němec a poslal Sedlčany do vedení, které společně se spoluhráči do poločasové přestávky uhájili. To ovšem ještě netušili, jaká sprcha je čeká po přestávce.

 

Těžko říci, co se přesně stalo, ale Sedlčanům se vůbec nepovedl vstup do druhého poločasu, který lze označit za katastrofální a hororový. Nejen, že Mojdl hned po výkopu vyrovnal, za necelé dvě minuty už ale Sedlčany prohrávaly, když skóre bleskově otočil Mach. Za dalších deset minut se navíc trefil Doležal.

 

Tři inkasované góly by zamávaly pořádně i s prvoligovým celkem, a tak se není třeba divit, že Sedlčany už na obrat sílu hledaly marně a naopak ještě inkasovaly, když se 21 minut před koncem utkání prosadil Borkovec. Hořovicko vyhrálo po úžasném obratu 4:1 a Sedlčany po dvou výhrých v řadě padly.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Jiří Voráček (vedoucí týmu): „ Hráčům nelze upřít snahu a pozitivní bylo že se pokoušeli s výsledkem něco udělat,ale bohužel nám vyprchal u některých hráčů střelný prach.Do konce soutěže zbývají čtyři zápasy a před výborem stojí důležitý úkol sehnat náhradu do branky za dlouhodobě zraněného brankáře Capoucha,který se možná už do branky nevrátí.A nový brankář by se měl zapojit do letní přípravy.Nikdo nezatracuje Glogara je ještě mladý a brankářkou kariéru má před sebou,ale musí na sobě tvrdě pracovat.Další zápas hrajeme v sobotu v Přešticích.“




Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] , D. Krůta [-] (78. M. Hájek [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Dvořák [-] (68. K. Kvěch [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] (68. T. Senft [-] ) , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

SK Hořovice
M. Bébr [-] - L. Kaufman [-] , J. Mojdl [-] (81. F. Grujoski [-] ) , M. Kotek [-] , R. Graf [-] - J. Mach [-] , P. Borkovec [-] , V. Karvánek [-] (70. J. Kuchař [-] ) , P. Berger [-] , M. Doležal [-] - J. Kulhánek [-] (46. T. Balvín [-] )

ŽK: 34. P. Haas - 37. M. Kotek . ČK: 73. L. Brotánek .
Počet diváků: 404. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I přeš špatný výkon v posledním zápase věřím, že doma vyhrajeme za 3 body a udržíme se tak ve špičce tabulky.