Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva uspěla i v Lipí


Branky


25

Atraktivní podívaná s pěti góly vyšla lépe hostující Lokomotivě. Lipí sice vedlo nad Lokotkou po první půli 1:0, když se těsně před koncem trefil Jiří Říha. Ve druhé části, ale lídr soutěže zabral, nasázel čtyři branky a strhl výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaskočili lídra soutěže

V roli jasného outsidera vstupovali fotbalisté Lipíčka do utkání proti vedoucí Lokomotivě. Ta v dosavadním průběhu sezóny předvádí naprosto suverénní výkony, kosí jednoho soupeře za druhým a o postup do Okresního přeboru jí může připravit již pouze zázrak. V prvním vzájemném zápase jim navíc nadělila ostudnou osmičku. Přesto to byli právě domácí, kdo v úvodní pětačtyřicetiminutovce diktoval tempo. Od úvodního hvizdu předváděli poctivý fotbal, dodržovali taktické pokyny a poměrně slušně se jim dařilo kombinovat, z čehož pramenily také šance. Bohužel z nich dokázali vytěžit jedinou branku. V 15. minutě si Kruťko naskočil na přímý kop Mojžíše a neomylně poslal balón za záda Kadlece. Bohužel pro Lipí hostující pomezní odmával údajný ofsajd a branka nebyla uznána. V dalších velkých šancích se ocitli Klečka a Moravec, zakončení jim však nevyšlo dle představ. Přesto se kýžené branky ještě do přestávky dočkali. Ve 42. zahrával Petr Kaše rohový kop, který hosté sice dokázali odvrátit, avšak pouze zpět ke kopačkám útočníka domácích. Ten balón vrátil do ohně, kde si ho našel Jiří Říha a přesnou hlavičkou poslal Lipíčko do vedení – 1:0. Lokotka se za první poločas prakticky k ničemu nedostala a mohla být ráda, že do šaten odcházela pouze s jednobrankovou ztrátou.

Lokotka dokázala otočit skóre ve svůj prospěch

Marně si domácí celou přestávku mohli povídat o tom, jak musí pokračovat ve stejné hře jako v úvodním poločase. Bohužel zůstalo pouze u slov. Ve druhé půli totiž úplně vypadli z role a svými hrubými a naivními chybami dovolili Lokotce pohodový obrat. Z druhé půle utekly pouze čtyři minuty, když Jan Růžička fauloval na hranici pokutového území a hosté měli výhodu přímého kopu z velmi nebezpečné pozice. K tomu se postavil Pavel Kříž, jehož nikterak tvrdá, avšak přesná přízemní rána na zadní tyč do protipohybu Macháčka skončila v síti – 1:1. Bránění standardních situací, to je velká slabina Lipíčka celou sezónu. To se opět potvrdilo v 68. minutě, kdy hosté zahrávali rohový kop. Balón propadl až ke kopačkám Jakuba Leštiny, který ač v obležení domácích obránců, neměl problém prostřelit Macháčka – 1:2. Definitivní rozhodnutí přišlo o dvě minuty později, kdy domácí chybami na vlastní polovině doslova darovali branku Jakubovi Růžičkovi – 1:3. Tečku za utkáním udělal pět minut před koncem hostující obránce Zdeněk Gregor, jenž se protáhl po pravé straně až před Macháčka, kterého dokázal z ostrého úhlu prostřelit počtvrté – 1:4.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
https://www.tjsokollipi.cz: Lokomotiva tak na Lipí Štádium potvrdila své kvality a díky zlepšenému výkonu ve druhé půli si dokráčela pro tři body. Nutno ovšem podotknout, že jsme jí to značně ulehčili. My pokračujeme v bídném vstupu do jarní části, kdy jsme ze čtyř utkání odcházeli třikrát poraženi při skóre 7:13. Čelo tabulky se nám vzdaluje a my se nyní musíme začít koukat především pod sebe, pokud chceme i v příštím ročníku nastupovat ve III. třídě.




Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Mojžíš [-] , O. Kaše [-] , P. Klečka [-] , M. Zvánovec [-] , P. Kaše [-] , T. Jinek [-] , J. Říha [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

TJ Lokomotiva ČB B
M. Kadlec [-] - T. Kadlec [-] , J. Růžička [-] , Z. Gregor [-] , J. Weinreb [-] , T. Kvěch [-] , K. Pícha [-] , S. Havel [-] , P. Fantyš [-] , D. Jelínek [-] , J. Zýka [-]

ŽK: 83. P. Moravec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LAFATA Martin - HOLINKA Jiří (N), HAVEL Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Patnáct výtezství a jediná prohra. Taková je bilance Lokomotivy, která si přijede do Lipí pro plný počet bodů.

Tip: výhra domácích